Με σοβαρότητα, χωρίς υπεροψία

Κύπελλο Ελλάδας

Μας υποχρέωσε προχθές η Εφές, αλλά τουλάχιστον πέρασαν όλα τα μακροχρόνια που προτάθηκαν για τα play offs της Euroleague. Σήμερα στρέφομαι στο Κύπελλο Ελλάδας και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Λαύριο.

Τα κρούσματα κορονοϊού που ταλαιπώρησαν το «τριφύλλι» τον προηγούμενο μήνα είναι η αιτία για τη διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού απόψε. Προχθές ο Παναθηναϊκός απέκλεισε το Περιστέρι, κερδίζοντας με 88-62. Το Λαύριο έφτασε στους «4» νικώντας την ΑΕΚ με 90-85.

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές φέτος και μοιράστηκαν από μία νίκη. Το Λαύριο κέρδισε στην έδρα του με 92-82, αλλά οι «πράσινοι» πήραν πίσω το αίμα τους εμφατικά, κερδίζοντας στο ΟΑΚΑ με 105-69. Γενικότερα ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στις εγχώριες υποχρεώσεις μετά το πέρας της Euroleague. Αντιμετωπίζει σοβαρά τα παιχνίδια, χωρίς να υποτιμά κανέναν αντίπαλο. Φάνηκε άλλωστε και στην απάντηση στην πρόταση του Προμηθέα για το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού.

Εκτίμηση: Το Λαύριο είναι η μεγαλύτερη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας. Παίζει όμορφο μπάσκετ και διαθέτει μεγάλο ταλέντο στην επίθεση. Ο σοβαρός Παναθηναϊκός είναι αρκετά σκαλιά παραπάνω. Στόχος είναι το νταμπλ και για να το πετύχει χρειάζεται να πάει στον τελικό. Θα πάμε στο combo με νίκη του «τριφυλλιού» και over 161,5 πόντους που δίνεται σε αποδόσεις διπλασιασμού. Άλλωστε μπήκαν πάνω από 170 στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Από τα ειδικά παικτών, αξίζει να ποντάρουμε στον Μήτογλου. Ο Έλληνας φόργουορντ είναι ανεβασμένος, στα προηγούμενα ματς απέναντι στο Λαύριο έβαλε 16 και 11 πόντους. Θεωρώ πως μπορεί να φτάσει και πάλι σε διψήφιο αριθμό.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - Λαύριο
1 & over 161,5
2.02
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - Λαύριο
Μήτογλου over 9,5 πόντοι
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις