Από τη μια άκρη του κόσμου στην άλλη!

Από τη μια άκρη του κόσμου στην άλλη!

Δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας του site συμπληρώνεται σήμερα. Η αγάπη και η στήριξη σας είναι πάνω από τις αρχικές μας προσδοκίες, πράγμα που μας δίνει δύναμη για την συνέχεια και όλοι μας σας ευχαριστούμε για αυτό. Σας περιμένουμε και στο chat μας στο Telegram για να έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε πρόταση live ή pregame, επί του….πιεστηρίου που λέμε!

Οι Ισλανδοί μας έκαναν την τιμή να πληρώσουν την χθεσινή μας πρόβλεψη, με την επιλογή του ασιατικού συνόλου κόρνερ, να έχει καλύψει τα χρήματα μας από το 70’ περίπου και απλά να περιμένουμε από εκεί και πέρα το ένα κόρνερ που θα μας οδηγούσε στο ταμείο, όπερ και εγένετο. Να θυμάστε στόχος μας ειδικά στην περίπτωση των κόρνερ, είναι να κερδίζουμε το line που μας προσφέρεται και όχι τους… εαυτούς μας!

Ξεκινάμε τις επιλογές της Τρίτης από την V-League του Βιετνάμ όπου το Ανόι υποδέχεται την Σάι Γκον. 7,18 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει εντός έδρας το Ανόι, 10,73 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 4,82 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει εκτός έδρας η Σάι Γκον, 11,64 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Η γηπεδούχος είναι η καλύτερη ομάδα και αναμένουμε να δώσει τον ρυθμό που θα επιβεβαιώσει τα στατιστικά. Στα δύο πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς είχαμε 16 και 15 κόρνερ αντίστοιχα. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Επόμενο παιχνίδι από την Primeira Liga της Πορτογαλίας όπου η Γκιμαράες υποδέχεται την Σετουμπάλ. 7,4 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Γκιμαράες στην έδρα της, 11,1 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 4,36 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Σετουμπάλ εκτός έδρας, 12,73 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Η Γκιμαράες αν και το πάλεψε πολύ, έχασε από την Μπράγκα την προηγούμενη αγωνιστική και μαζί τις περισσότερες από τις ελπίδες της για ευρωπαϊκή έξοδο. Η Σετουμπάλ αντίθετα ακόμη χρειάζεται βαθμούς για να σωθεί οριστικά. Η γηπεδούχος είναι μια άκρως επιθετική ομάδα ειδικά στην έδρας της και αναμένω να ασκήσει πίεση στην αντίπαλο. Στον αντίποδα η φιλοξενούμενη περιμένω να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων στις αντεπιθέσεις της. Και οι δύο ομάδες δεν φείδονται στο να παραχωρήσουν κόρνερ. Επιλογή μας το over 10,5 σύνολο κόρνερ.

Μονό

15:15 Ανόι – Σάι Γκον: Over 10 κόρνερ AH (1.87)

Μονό

21:15 Γκιμαράες – Σετουμπάλ: Over 10,5 κόρνερ (1.85)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις