Κάρτες και πέναλτι στη Super League

Super League

Χρόνια πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη! Μετά την απαραίτητη τριήμερη αποχή ελέω Πάσχα και Πρωτομαγιάς, συνεχίζουμε την προσπάθεια για το δρόμο προς το ταμείο. Δεν θα μπλέξω απόψε με τον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μιλάμε για τον ορισμό του αμφίρροπου ματς, όπου τα προγνωστικά είναι πολύ πολύ δύσκολα. Επέλεξα δύο ειδικά στοιχήματα από την ελληνική Super League, με όποιο ρίσκο εμπεριέχουν. 

Super League: Κάρτες στη Λεωφόρο 

Ο Παναθηναϊκός παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την είσοδο στην πρώτη τετράδα που χαρίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. “Λευκή” ισοπαλία στην «Τούμπα», σε έναν αγώνα όπου οι “πράσινοι” είχαν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Μόνο νίκη θέλουν σήμερα, για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες για την 4η θέση. Επιστρέφουν Χατζηγιοβάνης, Χουάνκαρ, Σένκεβελντ.  

Οι Αρκάδες από την άλλη δεν κυνηγούν απολύτως τίποτα στη Super League, αλλά παλεύουν όλους τους αγώνες μέχρι τέλους. Το έδειξαν και με τον Άρη, όπου ισοφάρισαν προς το τέλος του αγώνα για το τελικό 1-1. Παραδοσιακά βγάζουν το… λάδι στους “πράσινους” στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. 


Διαβάστε τα προγνωστικά και το πλήρες άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης
Over 5,5 κάρτες
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις