Γκαρούμπα ο… σημαδεμένος

Γκαρούμπα ο... σημαδεμένος

Τελευταία βραδιά των πλέι-οφ της Ευρωλίγκα με τρία πολύ μεγάλα ματς και μαζί με αυτά και ένας… ξέμπαρκος προημιτελικός για το Κύπελλο Ελλάδας που μεταξύ μας, ελάχιστοι ασχολούνται με τη μπάλα να καίει στην Ευρωλίγκα.

Στοιχηματικά έχω σημαδέψει δύο under για την αποψινή βραδιά. Το πρώτο είναι από το ματς Κυπέλλου Παναθηναϊκός – Περιστέρι στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για το under 9,5 πόντοι του Ντίνου Μήτογλου. Ο «Μήτο» προέρχεται από σχεδόν ένα μήνα αποχής από δράση λόγω κορωνοϊού. Λογικό λοιπόν ο Κάτας να του δώσει μεν λίγο χρόνο συμμετοχής και παράλληλα ο ίδιος να μην έχει και μπόλικες δυνάμεις για να αντέξει πολύ ώρα. Οπότε το 1.95 για το under είναι μια χαρά επιλογή και σε μία θέση του πάουερ φόργουορντ όπου ο Παναθηναϊκός έχει μπόλικες λύσεις (Μπεντίλ, Χεζόνια, Παπαπέτρου κ.α.).

Όσον αφορά στην Tipster’s League επιλογή είναι από τον αγώνα της Εφές με τη Ρεάλ στην Πόλη. Η «βασίλισσα» θα έχει ξανά στο ρόστερ της την κολώνα της Έντι Ταβάρες. Κάτι που σημαίνει ότι αυτός θα κάνει… κουμάντο για την εναέρια κυκλοφορία και παράλληλα θα περιοριστεί ο ρόλος του νεαρού Γκαρούμπα. Παράλληλα η Εφές θα σημαδέψει τον ταλαντούχο νεαρό αφρικανό για να τον φορτώσει με φάουλ από αποδείχθηκε κομβικός με την άμυνά του στο 3ο και 4ο ματς και σε συνδυασμό με την απειρία του Γκαρούμπα θα επιλέξω το under 6,5 ριμπάουντ στο 1.75.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - Περιστέρι
Κ.Μήτογλου under 9,5 πόντοι
1.95
Μονό
20:00
Εφές - Ρεάλ
Ο.Γκαρούμπα under 6,5 ριμπάουντ
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις