Η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος

προγνωστικά μπάσκετ

Χριστός Ανέστη σε όλους. Εξαιρετικά τα πήγε η στήλη μας προχθές καθώς τα φαβορί στα προγνωστικά μπάσκετ μας δικαίωσαν και μας έστειλαν στο ταμείο.

Σήμερα θα επιμείνουμε… γερμανικά.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1388969309066629120

Προγνωστικά μπάσκετ. Μπάμπεργκ – Γκίσεν

Προτελευταία αγωνιστική στην BBL με την Μπάμπεργκ (16-14) να αντιμετωπίζει την Γκίσεν(7-24). Η Μπάμπεργκ έχει ήδη τερματίσει στην 8η θέση και στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την ισχυρή φέτος Λούντβιγκσμπουργκ. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μπραουνσβάιγκ με 85-75. Δεν υπάρχουν απουσίες.

η Γκίσεν διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες για την σωτηρία της αλλά, πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει γιατί πρέπει να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της και ταυτόχρονα μία εκ των Μιτελντόιτσερ και Βούρτζμπουργκ να τα χάσουν όλα αντίστοιχα. Ξένο σώμα ο σέντερ Τσαντ Μπράουν ο οποίος αποκτήθηκε για βασικός στη θέση 5 αλλά δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Εκτίμηση: Η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος για την Γκίσεν καθώς όσο και να παλεύει τα παιχνίδια της δεν μπορεί να αντισταθεί στις ορέξεις της καλύτερης Μπάμπεργκ. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων (με χάντικαπ διψήφιας διαφοράς).

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
20:00
Μπάμπεργκ – Γκίσεν
1 (-9,5)
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις