Τα ρέστα τους για το πρωτάθλημα

Στοίχημα Κύπρου

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Επιστροφή ξανά στην καθημερινότητα, μετά από τις γιορτές του Πάσχα. Μπορεί σήμερα να είναι η αργία της πρωτομαγιάς, ωστόσο στο koubanezos.gr, δεν χαμπαριάζουμε και είμαστε και σήμερα εδώ, ώστε να σας δώσουμε τα προγνωστικά μας, αλλά και να μοιραστείτε μαζί μας τα δικά σας μέσω του καναλιού μας στο telegram. Θα απέχω από την πεπατημένη του Champions League και θα ασχοληθώ με το στοίχημα Κύπρου για σήμερα.

Στοίχημα Κύπρου: Αν δεν νικήσει… χάθηκε

Ξεκινάω από την Λεμεσό το στοίχημα Κύπρου και την αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Από την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας προέρχονται οι Λεμεσιανοί με σκορ 3-1 και συνεχίζουν να έχουν πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλύτεροι, καθάρισαν όμως το ματς και το θρίλερ για την κατάκτηση του τίτλου καλά κρατεί. Με νίκη σήμερα και κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ την επόμενη και τελευταία αγωνιστική, σηκώνει το πρωτάθλημα.

Σε ένα αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Ανόρθωσης, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Έδειξε πανέτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει και πάλι την «Κυρία». Το μυαλό όλων είναι στον τελικό και θεωρώ δύσκολο να διεκδικήσει κάτι από την σημερινή αναμέτρηση.

Το κίνητρο είναι σαφώς με την ομάδα του Απόλλωνα καθώς η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη. Πιστεύω πως θα ψάξει το γκολ από νωρίς και θα κάνει ότι μπορεί για να ξεμπερδεύει από νωρίς. Θα ποντάρω στο over 1,5 ημιχρόνου σε απόδοση 2.70. Έχει ένα ρίσκο καθώς σε μια αδιάφορη ομάδα φτάνει και το 1-0, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα  κυνηγήσουν από νωρίς να κλειδώσουν την νίκη οι γηπεδούχοι.

Διπλό και… φουλ για τίτλο 

Στην Λάρνακα η τοπική ΑΕΚ, αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Ομόνοια. Πολλές οι αμυντικές αδυναμίες για την ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με τα τρία γκολ που δέχθηκε από έναν κυνικό Απόλλωνα. Είχε τον έλεγχο μεν στην επανάληψη, όμως δεν είχε την ουσία που ήταν το γκολ. Αντί να σκοράρει, τα δέχθηκε και η ήττα ήταν αναπόφευκτη. Χωρίς κάποιο κίνητρο η ΑΕΚ από άποψη βαθμολογίας πάντα και με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο της.

Η Ομόνοια βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε να χάνει νωρίς στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Στην επανάληψη έκανε την ανατροπή, πέτυχε δύο γκολ με το 2ο να έρχεται στις καθυστερήσεις και να κρατάει την Ομόνοια σε θέση οδηγού. Πλέον οι φιλοξενούμενοι, με δύο ισοπαλίες σηκώνουν και το τρόπαιο.

Μονόπλευρο το κίνητρο ξεκάθαρα και είναι με τους «πράσινους».  Σε αυτούς θα ποντάρω. Το διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 αγγίζει το 1.90 και το βλέπω ως μια καλή επιλογή, κόντρα σε μια ΑΕΚ που έχει αρκετά αμυντικά θέματα.

Μονό
19:00
ΑΕΚ Λάρνακας - Ομόνοια
2 & over 1,5
1.90
Μονό
19:00
Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός Λευκωσίας
Οver 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις