Τρεις θέσεις στο Final 4 απόψε ως… 2.78

Προγνωστικά Euroleague

Καλημέρα σε όλη την Κουβανέζινκη παρέα και Χρόνια Πολλά σε εσάς και στις οικογένειές σας! Ξεκινάμε την εβδομάδα μας με προγνωστικά Euroleague.

Τα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών κατέληξαν σε πέμπτο παιχνίδι. Η μόνη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στο Final Four της Κολωνίας είναι η ΤΣΣΚΑ, που «σκούπισε» τη Φενέρ των πολλών προβλημάτων. Εφές, Αρμάνι και Μπαρτσελόνα θα παίξουν στην έδρα τους την πρόκριση και μένει να δούμε αν θα υπάρξει και κάποια έκπληξη.

Προγνωστικά Euroleague σε τρία γήπεδα

Ας κάνουμε όμως μια γρήγορη ανασκόπηση των όσων έγιναν. Το ζευγάρι της Εφές με τη Ρεάλ είναι κατά τη γνώμη μου το πιο ξεκάθαρο. Δεν ξέρω πως η σειρά πήγε σε πέμπτο παιχνίδι. Η ποιοτική απόσταση των δύο ομάδων συνάδει με τις διαφορές των πρώτων αγώνων στην Κωνσταντινούπολη και όχι με τις εμφατικές ανατροπές στη Μαδρίτη. Δε λέω, μαγκιά του Λάσο να στηριχτεί σε πιτσιρικάδες. Δεν είχε βέβαια κι άλλη λύση. Πλέον παίζεται η πρόκριση και η Εφές όχι μόνο δείχνει ικανή να περάσει, αλλά και να πάρει την κούπα δεδομένης της εικόνας των υπολοίπων.

Στη μονομαχία Γιασικεβίτσιους – Πασκουάλ, ο δάσκαλος πήρε την ταυτότητα του μαθητή. Η Ζενίτ είναι ανέλπιστα ανταγωνιστική στη σειρά. Περίμενα να κάνει τουλάχιστον μια νίκη. Ωστόσο εκείνη κόντεψε να πάρει δυο νίκες στη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα των πολλών αστεριών φαίνεται να έπεσε στον πιο δύσκολο αντίπαλο με βάση το στυλ παιχνιδιού. Δεν της ταιριάζει η Ζενίτ, αλλά αν θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί πρέπει να το κάνει απόψε. Ένα ειδικό που μου έκανε εντύπωση είναι το line στους πόντους του Αμπρίνες. Κακή σειρά από τον ντεφορμέ Ισπανό, αλλά να βάλει τρείς πόντους (!), το καταφέρνει και με ένα σουτ.

Η Αρμάνι με τη Μπάγερν ήταν και από πλευράς ονομάτων το πιο αμφίρροπο ζευγάρι εξ αρχής. Προστάτεψαν αμφότερες την έδρα τους και μάλιστα έφτασαν κοντά σε σπάσιμο της έδρας του αντιπάλου. Τι να στηρίξεις; Την έδρα και την εμπειρία των Ιταλών ή τη δύναμη και τον ενθουσιασμό των Γερμανών; Προτιμώ να δώσω αβάντζο στους φιλοξενούμενους σε ένα παιχνίδι που το σκορ δε θα πάει σε ψηλά επίπεδα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.78
20:00
Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης
1 (-5,5) & Ρεάλ over 56,5
1.62
22:00
Μπαρτσελόνα – Ζενίτ
1 (-3,5) & να μην σκοράρουν και οι δυο 40 στο 1ο ημίχ.
1.71
Μονό
20:00
Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης
1 (-11,5)
2.60
Μονό
21:45
Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου
2 (+12,5) & Μπάγερν under 80,5
1.97
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα – Ζενίτ
Αμπρίνες over 2,5 πόντους
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις