ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Το γύρισε ο Σέλμπι και «βλέπει» το τέταρτο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Το γύρισε ο Σέλμπι και «βλέπει» το τέταρτο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Μονόπλευρα κίνητρα

Μονόπλευρα κίνητρα

προγνωστικά στοιχήματος

Θα τα δώσουν όλα για την παραμονή

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Το γύρισε ο Σέλμπι και «βλέπει» το τέταρτο

Το γύρισε ο Σέλμπι και «βλέπει» το τέταρτο

Ο Μαρκ Σέλμπι έκανε και πάλι το θαύμα του. Νίκησε με 17-15 τον Στιούαρτ Μπίνγκαμ και θα αντιμετωπίσει τον Σον Μέρφι στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σνούκερ.

Ύστερα από έναν δραματικό αγώνα, ο οποίος είχε… και πέμπτο σκέλος (για πρώτη φορά στα χρονικά), ο άσος από το Λέστερ έκανε ξανά αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα. Έφερε στα μέτρα του ένα ματς που έμοιαζε χαμένο, χωρίς να καταλάβει κανείς πώς!

Δεν βελτίωσε αισθητά την απόδοσή του ο άσος από το Λέστερ ούτε… λιποθύμησε ακριβώς ο Μπίνγκαμ. Ίσως η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, να ήταν ότι ο Σέλμπι έζησε λίγο πιο έντονα τον αγώνα.

Έσκασε για πρώτη φορά μες στο τριήμερο κάποια χαμόγελα (είχαμε ανησυχήσει…), προσπάθησε να επικοινωνήσει με το κοινό (που δεν τον υποστήριζε), αλλά και να μπει στο μυαλό του αντιπάλου του.

Το τελευταίο προφανώς το κατάφερε με τη… θεατρική αντίδρασή του στο fluke μίας κόκκινης στο ξεκίνημα του 26ου frame. Έκανε λες και ήταν έκπληκτος που η τύχη τον ευνόησε, αφήνοντας προφανώς να εννοηθεί ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή τυχερός ήταν ο αντίπαλος του.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Μπίνγκαμ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη γενικότερη συμπεριφορά του αντιπάλου του, εστιάζοντας στο αργό παιχνίδι του. Η απάντηση του Σέλμπι, πάντως («είχαμε τον ίδιο μέσο χρόνο στεκαρίσματος, γύρω στα 28 δευτερόλεπτα»), επιβεβαιώνεται από τα επίσημα στοιχεία.

Άλλαξε το μομέντουμ

Ό,τι κι αν έφταιξε στο μυαλό του Μπίνγκαμ, είναι γεγονός ότι μετά το fluke υπέρ του Jester, το μομέντουμ άλλαξε. Η φάση αυτή, οδήγησε σε century του Σέλμπι (ύστερα από λάθος του αντιπάλου του στο safety στη μαύρη), με το οποίο διαμορφώθηκε το 13-13.

Είχε προηγηθεί και το πλήγμα στο πρώτο frame της βραδιάς (το έχασε με ανατροπή) και η νέα κατάσταση αποδείχθηκε δύσκολα διαχειρίσιμη από τον Μπίνγκαμ. Κι ας ανέκτησε το προβάδισμα αμέσως μετά με νέο century (100).

O Σέλμπι ισοφάρισε κερδίζοντας αργά και… βασανιστικά το 28ο frame, σε ένα δύσκολο τραπέζι. Προηγήθηκε 15-14 κερδίζοντας στην τακτική το 29ο που δεν μπόρεσε να κλέψει ο αντίπαλός του και πέτυχε νέο century (132), στο 30ό, για το 16-14.

https://twitter.com/OOCSnooker/status/1388604997638803457

Ο Σέλμπι είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς με 17-14, όμως έχασε το πλασάρισμα ενώ προηγούταν 44-0. Και ο «τελειωμένος» Μπίνγκαμ… ξύπνησε, μειώνοντας 16-15 με ένα εξαιρετικό 85άρι υπό πίεση!

Ο αργός ρυθμός του αγώνα (χάσαμε το μέτρημα με τα reracks) ανάγκασε τους διοργανωτές να διακόψουν τον αγώνα, μια και έπρεπε να αρχίσει το τελευταίο σκέλος του άλλου ημιτελικού. Το πέμπτο σκέλος, όμως, αποδείχθηκε σύντομο.

Ο εφιάλτης της περσινής ήττας από τον Ο’Σάλιβαν, όταν ηττήθηκε ενώ είχε προηγηθεί 16-14, δεν επέστρεψε τελικά για τον Σέλμπι. Αν και απέτυχε να φτάσει μέχρι τέλους στο 32ο frame, είδε τον Μπίνγκαμ να παθαίνει το ίδιο ύστερα από την ευστοχία του στην τελευταία κόκκινη – κι ενώ είχε δει την τύχη να του χαμογελάει ξανά λίγο νωρίτερα.

Με σκορ 41-59 εις βάρος του, ο Jester έβγαλε ένα εξαιρετικό σνούκερ το οποίο έμελλε να κρίνει και το ματς. Ο Μπίνγκαμ απέτυχε πέντε φορές να βρει την πράσινη και στην τελευταία απόπειρα την άφησε pottable για τον αντίπαλό του.

Ο Σέλμπι πήρε το ρίσκο, έβαλε την πράσινη και ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, παρότι δεν ήταν η match ball! Δεν αμφέβαλλε κανείς, βέβαια, ότι θα τελείωνε τη δουλειά αμέσως μετά, απ’ τη στιγμή που είχε επιβιώσει από τόσες δύσκολες καταστάσεις νωρίτερα.

Πάλι με το ίδιο σκορ

Ο Σέλμπι φτάνει στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για πέμπτη φορά. Στις τρεις πιο πρόσφατες, είχε κατακτήσει το τρόπαιο (2014, 2016, 2017), ενώ είχε ηττηθεί στην πρώτη: το 2007, όταν ως qualifier ηττήθηκε με 18-13 από τον Τζον Χίγκινς.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι τρεις φορές που αναδείχθηκε πρωταθλητής, είχε νικήσει στον ημιτελικό με 17-15! Το 2014 τον Νιλ Ρόμπερτσον, το 2016 τον Μάρκο Φου και το 2017 τον Ντινγκ Τζουνχούι.

Λίγο πιο δύσκολα (17-16) είχε έρθει η νίκη στον ημιτελικό του 2007, επί του Σον Μέρφι, τον οποίο θα βρει αντίπαλο στον μεγάλο τελικό, που αρχίζει στις 15:00 της Κυριακής του Πάσχα (για εμάς του ορθόδοξους). Ο νικητής θα κριθεί στα 18 frames και σας παραπέμπουμε για περισσότερα στο preview του koubanezos.gr, σε λίγες ώρες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις