ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Late Crucible drama με προβάδισμα Μπίνγκαμ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Late Crucible drama με προβάδισμα Μπίνγκαμ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Late Crucible drama με προβάδισμα Μπίνγκαμ

Late Crucible drama με προβάδισμα Μπίνγκαμ

Ο Στιούαρτ Μπίνγκαμ πήρε προβάδισμα 13-11 έναντι του Μαρκ Σέλμπι, ύστερα από ένα χορταστικό τρίτο σκέλος, χθες βράδυ στο Σέφιλντ.

Ήταν αυτό που έχει επικρατήσει να λέγεται… late Crucible drama, παρότι γνωρίζαμε ότι δεν θα αναδεικνυόταν νικητής. Ωστόσο, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την έκβαση του πρώτου ημιτελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σνούκερ, μια και το «έργο» άλλαξε.

Είδαμε για πρώτη φορά τον Μπίνγκαμ να μετουσιώνει την αγωνιστική υπεροχή του σε κερδισμένα frames και να έχει εικόνα φαβορί για την πρόκριση στον τελικό (το τέταρτο τελευταίο σκέλος αρχίζει σήμερα στις 16:30).

Δεν είναι μόνο το 13-11 υπέρ του 44χρονου άσου, που από μόνο του δεν είναι διόλου ασήμαντο. Η εικόνα των δύο αντιπάλων είναι εντελώς διαφορετική.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Από τη μία βλέπεις τον Μπίνγκαμ, με το χαμόγελο στα χείλη και με διάθεση να παίξει αυτό που μπορεί. Να μη χάνει το κέφι του από τις γκάφες που του κόστισαν πολύ στο πρώτο και το δεύτερο σκέλος. Να αλληλεπιδρά με το κοινό (που τον υποστηρίζει) και τελικά να δικαιώνεται ακόμα κι από την τύχη στο τρίτο.

Ο Σέλμπι, από την άλλη, έχει εμφανιστεί με κακή διάθεση από την έναρξη του αγώνα – κάτι που δεν δικαιολογείται, μετά τις εντυπωσιακές νίκες που πέτυχε. Ακολουθεί εξ αρχής τον ρυθμό που ορίζει ο αντίπαλος, αργεί να στεκάρει περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως (για να «παγώσει» τον Μπίνγκαμ ή επειδή δεν νιώθει καλά ο ίδιος). Και τις περισσότερες φορές που επιτέθηκε για να αλλάξει τα πράγματα, τα έκανε… σαλάτα.

Στην πραγματικότητα, το 13-11 είναι «λίγο» για τον Μπίνγκαμ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015 πληρώνει τα λάθη που έκανε στα δύο πρώτα σκέλη του ημιτελικού, εξαιτίας των οποίων έχασε τουλάχιστον τρία frames.

Στο τρίτο, βέβαια, αντιστάθμισε τις απώλειες. Κέρδισε στην τελευταία μαύρη το «κλειστό» 19ο frame, που διήρκεσε 63 λεπτά και κατόπιν άντεξε στην αντεπίθεση του Σέλμπι στο 21ο (με το οποίο ξέφυγε με 12-9) και στο 24ο (οπότε ανέκτησε το +2 υπέρ του).

Ο Μπίνγκαμ είχε δώσει τον τόνο από τα δύο πρώτα frames της βραδιάς, με το century (131) και την απόπειρα για maximum που κόλλησε στην 13η κόκκινη.

Ο Σέλμπι δεν βρήκε απαντήσεις και γλίτωσε από τα χειρότερα χάρη στα δύο frames που κατέκτησε. Πάντως, ενώ μέχρι χθες θεωρούταν πρώτο φαβορί για τον τίτλο, τώρα είναι αουτσάιντερ ακόμα και για πρόκριση στον τελικό!

Βέβαια, το… αρχαίο σνουκερικό ρητό λέει «μηδένα προ του Σέλμπι μακάριζε». Θα το λαμβάναμε πιο σοβαρά υπόψη, αν ο άσος από το Λέστερ δεν ήταν τόσο ανησυχητικά κατηφής. Λες και κάτι άλλο τον απασχολεί.

Ίσως να μην έχουν κλείσει και οι πληγές των τελευταίων ετών στο Crucible. Όχι, δεν αναφερόμαστε μόνο στο περσινό ματς με τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Πολλοί περίμεναν ανατροπή και το 2019 κόντρα στον Γκάρι Γουίλσον και το 2018 κόντρα στον Τζο Πέρι. Στο τέλος, όμως, έχασε καθαρά και απ’ τους δύο.

Ο Μπίνγκαμ, πάλι, παίζει με καλώς εννοούμενο τσαμπουκά και θυμίζει έντονα το 2015. Ξεγραμμένο τον είχαν όλοι και τότε, στον ημιτελικό με τον Τραμπ (που προερχόταν από διαστημική εμφάνιση και νίκη 13-4 επί του Ντινγκ), αλλά στο τέλος νίκησε.

Το «διπλό» πληρώνει καλύτερα, όμως η λογική λέει «άσος». Βέβαια, επειδή Σέλμπι είναι αυτός, ένα ποντάρισμα στην επικράτησή του με 17-16 θα το ρίξω. Με λίγα χρήματα, ως fun bet, κι ό,τι κάτσει.

Κράτησε το +4 ο Γουίλσον

Στον άλλο ημιτελικό, ο Κάιρεν Γουίλσον διατήρησε τη διαφορά στο +4 μια και έκλεισε το δεύτερο σκέλος προηγούμενος 10-6 του Σον Μέρφι.

Ο 29χρονος άσος από το Κέτερινγκ συνέχισε την κυριαρχία του, αν και απείχε από την εκτελεστική τελειότητα του πρώτου σκέλους. Έχασε κάποιες μπάλες που προχθές έβαζε, όμως ο Μέρφι δεν τον τιμώρησε ως όφειλε.

Πάντως, με το εκπληκτικό 131 break με το οποίο δημιούργησε τη μέγιστη διαφορά στο ματς (10-4), ο Γουίλσον δεν έδειξε απλώς ότι διαθέτει στόφα νικητή. Αλλά και παγκόσμιου πρωταθλητή.

Δεν είναι ιδιαίτερα θεαματικός, παίρνει τον χρόνο του για κάθε στεκιά και το στιλ του είναι εντελώς… ρομποτικό. Όμως, είναι ικανός για τα πιο απίθανα πράγματα στο τραπέζι. Κάνει μεγάλο παιχνίδι από προχθές και δίκαια προηγείται.

Late Crucible drama με προβάδισμα Μπίνγκαμ

Ο Μέρφι δεν έχει πλησιάσει τα στάνταρ της νίκης επί του Τζαντ Τραμπ. Κι αν δεν είχε κατακτήσει με ωραία breaks τα δύο τελευταία χθεσινά frames (στα οποία ο Warrior σκόραρε πρώτος), δεν θα υπήρχε επιστροφή. Όχι ότι υπάρχει τώρα ή είναι εύκολη…

Η αρχική πρόταση για under 29,5 frames έχει βάσιμες ελπίδες να περάσει, αν και λογικά θα δοκιμαστεί. Ο Μέρφι αναμένεται να τα παίξει όλα για όλα στα δύο τελευταία σκέλη, που θα διεξαχθούν σήμερα (12:00 και 21:00).

Αν μας ακολουθήσατε, το εκ νέου ποντάρισμα σε νίκη Γουίλσον με χάντικαπ 4,5 frames (έως 17-12), θα ενισχύσει τα προσδοκώμενα κέρδη. Όσοι θέλετε κάλυψη, μπορείτε να κοιτάξετε τη νίκη Μέρφι με το αντίστοιχο αβαντάζ, στην ίδια τιμή (1.83).

Χαμηλά έχει πέσει πλέον και η απόδοση του Γουίλσον για την κατάκτηση του τροπαίου (2.60) και μάλλον δεν αξίζει το ρίσκο. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.

Μονό
12:00
Κάιρεν Γουίλσον - Σον Μέρφι
1 (-4,5)
1.83
Μονό
16:30
Στιούαρτ Μπίνγκαμ - Μαρκ Σέλμπι
1
1.72
Fun Bet
16:30
Στιούαρτ Μπίνγκαμ - Μαρκ Σέλμπι
16-17 ακριβές σκόρ
5.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις