Μονόδρομος η νίκη με γνώμονα το κίνητρο

προγνωστικά

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση με υγεία, ελπίδα και πάνω απ’ όλα ελευθερία! Επιστρέφουμε με στήλη διημέρου λόγω των συνθηκών, Σάββατο και Κυριακή τα σπουδαία, οπότε ρυθμίστε το πρόγραμμά σας και πράξτε/παίξτε αναλόγως! Αγγλία στο σαββατιάτικο μενού, Σουηδία σε αυτό της Κυριακής και όπως θα δείτε και στα προγνωστικά, θα επιχειρήσω να το «ανοίξω» λίγο το ποντάρισμα, ενώ έχω κρατήσει και κάποιες επιλογές για το Instagram, οπότε συντονιστείτε και εκεί.

Προγνωστικά: Άκρινγκτον – Τσάρλτον

  • Αδιάφορη η Άκρινγκτον, στο -2 από τα πλέι οφ με ματς λιγότερο η Τσάρλτον

Εντυπωσιακή η Άκρινγκτον στον προ ημερών αγώνα με την Πόρτσμουθ, που «καιγόταν» για βαθμούς. Δε θα χαριστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια η ομάδα του, δήλωσε ο Κόλεμαν, αλλά στην Αγγλία δεν είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη. Άλλωστε και να μην χαριστεί είναι τόσο ασταθής, ειδικά εντός, που δεν εξαρτάται από αυτήν. Η Τσάρλτον θέλει οπωσδήποτε νίκη, ενώ μπορεί για το ματς αυτό να της κάνει και η ισοπαλία, μιας και έχει ματς με την Λίνκολν την Τρίτη και την Χαλ το Σάββατο, εντός και οι δύο, άρα μπορεί και το 3/3. Εξαιρετική η ομάδα του Άντκινς εκτός έδρας, αήττητη στα τελευταία 9 ματς! Σχεδόν πλήρης για τον αγώνα, η Άκρινγκτον θα στερηθεί τον βασικό μπακ και κίπερ της.

Εκτίμηση: Το λιγότερο βάσει εικόνας, κινήτρου, φόρμας και πλάνου ομάδας, που μπορώ να δώσω, είναι η διπλή στήριξη στην φιλοξενούμενη. Μια εξαιρετικά προσεκτική και συνεπής ομάδα εκτός.

“Σφαγή” αμνών με την Πόρτσμουθ

  • Έναν βαθμό θέλει η Γουίμπλεντον για την σωτηρία, εντός πλέι οφ (+1) η Πόρτσμουθ

Εξαιρετική η συμπαθέστατη και μαχητική Γουίμπλεντον, κρατά ψηλά τη σημαία και σώζεται είτε με έναν ακόμα βαθμό, είτε βάσει προϋποθέσεων και με κανέναν! Αήττητη για 6 διαδοχικά παιχνίδια, η ομάδα του Ρόμπινσον, που έχει ψυχολογία και πίστη, αλλά στερείται από την παράδοση. Η Πόρτσμουθ, που έχει σε 4 νίκες σε 7 ματς εκτός με την σημερινή της αντίπαλο, έχει έντονα αυτοκτονικές τάσεις, καθ’ όλη τη χρονιά. Τώρα τελευταία κάνει ό,τι μπορεί για να μην μπει ούτε στα πλέι οφ. 3-3 στο Άκρινγκτον, πάλι καλά να λέμε, αφού είναι ήδη στο +1 από τις αντιπάλους της. Εκκρεμεί η τελευταία αγωνιστική με την Άκρινγκτον, και έτσι όπως τα έφερε η τύχη ή η μοίρα, θέλει δύο νίκες ελπίζοντας να της φτάσουν. Αλλά, επειδή μιλάμε για την Πόρτσμουθ, καλό είναι να σκεφτούμε διπλά. Σημαντικές αλλά μακροχρόνιες οι απουσίες αμφότερων.

Εκτίμηση: Ασταθής και αλλοπρόσαλλη η Πόρτσμουθ, θέλει έναν βαθμό η Γουίμπλεντον για την μαθητική της σωτηρία, που έχει φόρμα και εξαιρετική εικόνα τελευταία. Πιθανόν να τον κερδίσει σήμερα.

Προγνωστικά Κυριακής: Χέλσινγκμποργκ – Εσκιλστούνα

Φτάσαμε και στην Κυριακή του Πάσχα, η οποία θα αφιερωθεί καθαρά στην σουηδική Allsvenskan. Δύο αγώνες, δύο σε ένα τα προγνωστικά και σήμερα, αφού θα μείνουμε στην γνώριμη δυάδα μας με συνηθισμένους συνδυασμούς.

Ξεκινάμε με έναν ενδιαφέροντα αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονται από τα σαλόνια της Allsvenskan και θέλουν να επιστρέψουν. Κοινό κίνητρο, κοινός στόχος, δεν είναι εύκολο το ματς σήμερα για καμία ομάδα και για αυτό τα προγνωστικά θα έχουν γκολ και δη με ασιατικό χάντικαπ. Η Χέλσινγκμποργκ είναι ξεκάθαρα ομάδα της ισοπαλίας, αφού έχει 7/8 συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων προετοιμασίας. Πολύ καλό ρόστερ, αλλά της λείπει η έκρηξη. Παρόμοια εικόνα και η Εσκιλστούνα, 2/3 ισοπαλίες ως τώρα, ενώ στη 2η αγωνιστική κέρδισε με 3-0 την Ακρόπολη εύκολα. Ισορροπημένη εικόνα ανάμεσά τους κάτι που φαίνεται και βαθμολογικά.

Εκτίμηση: Με γνώμονα τα προαναφερθέντα και την παράδοση (0-2 το 2018, 2-1 το 2019) θα πάμε στα γκολ με το σκεπτικό και για ένα πιθανό goal/goal.

ΑΪΚ Στοκχόλμης – Έλφσμποργκ

Σημαντικό ματς για την ομάδα της πρωτεύουσας, που έχει ξεκινήσει δυνατά, πείθει προς ώρας, αν και στο μεγάλο ντέρμπι με την Γκέτεμποργκ απογοήτευσε. Ωστόσο, τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό αποδεικνύουν πού μπορείς να φτάσεις και αυτό το γνωρίζει τόσο η ΑΪΚ όσο και η Έλφσμποργκ. Αγαπημένο το σκορ 2-0 για την γηπεδούχο, το έφερε στην πρεμιέρα (νίκη με την Ντέγκερφος), στην ήττα από την Γκέτεμποργκ, και στον προχθεσινό αγώνα με την Χάμαρμπι (νίκη). Έχει, όμως, πρόγραμμα-φωτιά και πραγματικά θα μετρηθεί τον Μάιο για να αποδείξει πόσο… ζυγίζει. Ακολουθούν αγώνες με τη Νόρσεπινγκ (εκτός) και με την Μάλμε (εντός)! Η Έλφσμποργκ, που δεν έχει με το μέρος της την παράδοση, έχει βλέψεις τριάδας, μπορεί να τα καταφέρει, το απέδειξε και πέρσι, αν και στην πρεμιέρα με την Γιουργκόρντεν ήταν κακή. Κέρδισε Βόρμπερς και Μιέλμπι, αλλά τώρα πρέπει να δώσει αποδείξεις.

Εκτίμηση: Νωρίς για πολλά συμπεράσματα, αλλά η ΑΪΚ πείθει περισσότερο, διότι ζυμώθηκε σε πιο δύσκολα ματς από την αντίπαλό της και έχει και την φόρμα υπέρ της. Διπλή στήριξη, παρ’ όλα αυτά η Έλφσμποργκ δεν είναι αμελητέα ποσότητα σε καμία περίπτωση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα Σαββάτου (απόδοσης 2.19)
17:00
(1/5) Άκρινγκτον - Τσάρλτον
Χ2 & over 0.5
1.40
17:00
(1/5) Γουίμπλεντον - Πόρτσμουθ
Χ2 & over 0.5
1.57
Δυάδα Κυριακής (απόδοσης 2.14)
16:00
(2/5) Χέλσινγκμποργκ-Εσκιλστούνα
Over 2 AH
1.40
18:30
(2/5) ΑΪΚ Στοκχόλμης-Έλφσμποργκ
1X & over 0,5
1.53
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις