ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σκληρό ροκ στο Νάσβιλ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σκληρό ροκ στο Νάσβιλ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σκληρό ροκ στο Νάσβιλ

προγνωστικά στοιχήματος

Αγαπητοί φίλοι, καλημέρα και καλό Πάσχα σε όλους. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε σας και τις οικογένειές σας. Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε στα προγνωστικά στοιχήματος, για να χωνέψουμε μετά το κατσικάκι.

Προγνωστικά στοιχήματος. Καστεγιόν-Λογρονιές

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 16η θέση με 40 βαθμούς. Απέχουν 2 πόντους από την γραμμή του υποβιβασμού. Το κατάφεραν αυτό μετά από ένα ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων που πέτυχαν, ποντάροντας κυρίως στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία έξι ματς έχουν απολογισμό 3-1-2 και οι φιλοξενούμενοι 2-3-1. Απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Segunda Division, οπότε καμία από τις δύο ομάδες δεν θα ήθελε να γκελάρει σήμερα. Δεδομένου και ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες που μάχονται για την παραμονή, έχουν πολύ δύσκολες αποστολές αυτή την αγωνιστική, λογικά θα χάσουν βαθμούς.

Υπάρχει και ένα πολύ δυνατό στατιστικό που με οδηγεί στην επιλογή της ισοπαλίας στα προγνωστικά στοιχήματος. Η Καστεγιόν δεν έχει φέρει ακόμα ισόπαλο αποτέλεσμα εντός έδρας, σε 18 αγώνες πρωταθλήματος (9-0-9). Αυτό είναι και το μοναδικό μηδενικό που υπάρχει σε ολόκληρο τον στατιστικό πίνακα της κατηγορίας. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν φέρει όλα τα αποτελέσματα, τουλάχιστον μια φορά εντός και εκτός έδρας. Μια ισοπαλία σήμερα, εκτός του ότι θα ισορροπούσε αυτό το στατιστικό παράδοξο, φαίνεται να είναι και πολύ βολική για τους δύο αντιπάλους, από βαθμολογικής μεριάς. Ανεβαίνουν και οι δύο στους 41 βαθμούς και περιμένουν πιθανές γκέλες των υπολοίπων, για να αποσπαστούν κι άλλο από τον υποβιβασμό. Τόσο η Λογρονιές, όσο και η Καστεγιόν, βασίζονται περισσότερο στις αμυντικές τους αρετές, οπότε δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν το παιχνίδι ανάμεσα τους δεν κουνηθεί…

Σκληρό ροκ στο Νάσβιλ – Μαϊάμι 

Την προηγούμενη εβδομάδα έτυχε να δω ΜLS. Μου τράβηξε την προσοχή το γήπεδο του Νάσβιλ. Εκτός του ότι είναι πολύ ωραίο και αμιγώς ποδοσφαιρικό, είναι και πολύ ροκ. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, εμφανίστηκε ένας πολύ δυνατός μουσικός με ηλεκτρική κιθάρα, και μας ανέβασε για τα καλά τη διάθεση. Μέσα στο γήπεδο, η ομάδα του Νάσβιλ αποδείχθηκε ακόμα πιο ροκ. Χέβι μέταλ για την ακρίβεια. Φούλ επίθεση από την αρχή του αγώνα, με όμορφο ποδόσφαιρο και ωραίους συνδυασμούς, από γρήγορους, τεχνίτες ποδοσφαιριστές.

Σε κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων, κατέληγαν μέσα στην αντίπαλη περιοχή πέντε ποδοσφαιριστές τους. Είχα να το δω αυτό από την μεγάλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Καμία σύγκριση βέβαια δεν μπορεί να σταθεί ούτε για αστείο ανάμεσα στο ταπεινό Νάσβιλ και σε μια από τις πέντε καλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες όλων των εποχών. Απλά τόσους πολλούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, δεν βλέπουμε πλέον στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Έτσι, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 από το Πόρτλαντ, αφού ανοίχθηκαν πολύ και άφησαν πίσω κενά . Συνέχισαν, όμως, να σφυροκοπούν, και μετά από δύο δοκάρια και πολλά τετ-α-τετ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Με λίγη τύχη θα μπορούσαν να γυρίσουν το ματς, πετυχαίνοντας και 3 και 4 γκολ. Έμειναν, όμως, στο 2-2, που ήτανε και το αποτέλεσμά τους την 1η αγωνιστική. Το Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ από την άλλη, έχει ξεκινήσει περίπου στο ίδιο μοτίβο. Ήττα 3-2 στην πρεμιέρα από το Λ.Α., νίκη 2-1 στην δεύτερη αγωνιστική.

Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι έχουν ακριβώς τον ίδιο συντελεστή τερμάτων ως τώρα στο πρωτάθλημα (4-4). Μέσος όρος στο over 3,5, δηλαδή. Εγώ θέλω απόψε απλά να μπουν στον μεταξύ τους αγώνα, τουλάχιστον τρία. Απλό οβεράκι στα προγνωστικά στοιχήματος. Αν και κάτι μου λέει ότι θα δούμε παιχνίδι πάνω κάτω και πολύ σκληρό ροκ, με το Νάσβιλ να κάνει την πρώτη του νίκη, φέρνοντας πάλι οver 3,5. Το anytime score 3-2, μου μοιάζει ωραίο funbet.

Δυάδα απόδοσης 3.14
19:15
(2/5) Καστεγιόν - Λογρονιές
Χ (Άσος no bet)
1.70
20:00
(2/5) Νάσβιλ - Μαϊάμι
Οver 2,5
1.85
Mονά και δυάδα ρίσκου, απόδοσης 9.26
19:15
(2/5) Καστεγιόν - Λογρονιές
Χ
2.85
20:00
(2/5) Νάσβιλ - Μαϊάμι
Οver 3,5
3.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις