Η κόντρα της Ευρωπαίας και η γαλλική δυάδα

Η κόντρα της Ευρωπαίας και η γαλλική δυάδα

Πάσχα, αρνί και… στοίχημα! Πράγματα συνυφασμένα καθώς η μπάλα δε σταματά ποτέ. Μικρές εξαιρέσεις αυτές του ελληνικού και κυπριακού πρωταθλήματος που παίρνουν ρεπό. Στην τελική τους ευθεία τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μόλις τρεις έως πέντε στροφές για το φινάλε της σεζόν. Πλέον η ανάγκη είναι αυτή που μετράει περισσότερο, ωστόσο πρέπει να συνοδεύεται κι από νορμάλ τιμές. Πάμε όμως να δούμε τι προγνωστικά μπορούμε να κρατήσουμε απ’ το σημερινό πρόγραμμα.

Προγνωστικά Ligue 1: Στο χέρι της

Στη Βρετάνη, η Λοριάν υποδέχεται την Ανζέ, στο τοπικό ντερμπάκι. Στο δεύτερο γύρο, οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού, όντας μεταμορφωμένοι. Είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας στο συγκεκριμένο διάστημα, με ρεκόρ 6-1-1, ενώ στο τελευταίο διέσυρε τη Μπορντό με 4-1. Αυτή είναι και η μεγάλη της δύναμη, καθώς μακριά από το γήπεδό της, δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική. Σε εκπληκτική φόρμα βρίσκεται ο Μόφι (φωτό), έχοντας πετύχει έξι γκολ στα δύο τελευταία!

Η Ανζέ, από τη στιγμή που σφράγισε την παραμονή της, έχει κατεβάσει τους διακόπτες. Συγκεκριμένα, δεν… κατεβαίνει καν να παίξει. Μόλις δύο γκολ στο ενεργητικό της, στα οκτώ τελευταία για πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο ορισμός του «παίζω για να παίζω», ο ορισμός της αγγαρείας

Ευκαιρία για τη Λοριάν να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της. Στο 1.90 ο άσος, σαφώς και κυκλώνεται για τα προγνωστικά μας.

Αντίθετο momentum

Επιμένω γαλλικά και περνώ στο βραδινό ντέρμπι της Μονακό με τη Λιόν. Η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Ligue 1, είναι η Μονακό. Τρομερός δεύτερος γύρος, την έχει φέρει να διεκδικεί στα ίσια τον τίτλο. Κάτι που τον Ιανουάριο φάνταζε ουτοπία. Ο Νίκο Κόβατς προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, καθώς θεωρεί πως η ομάδα ήδη υπερβαίνει εαυτόν αφού αρχικός στόχος της, ήταν η τετράδα. Στο Πριγκιπάτο δεν έχει αντίπαλο, μόλις μια εντός έδρας ήττα φέτος σε 17 ματς πρωταθλήματος. Σημαντικά θέματα μεσοεπιθετικά, καθώς αναμένεται να λείψουν οι Γιόβετιτς, Μάρτινς και Ντιόπ.

Απ’ την άλλη πλευρά, η Λιόν έρχεται από την ήττα-σοκ στο ντέρμπι κορυφής με τη Λιλ. Ενώ είχε προηγηθεί με 2-0, ήρθε η μείωση λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, και στην επανέναρξη κατέρρευσε. Διάχυτη η απογοήτευση στο club, αφού είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τη σημερινή της αντίπαλο. Στο -4 πλέον από την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, και αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει πρέπει να επιτεθεί…

Περνώντας στα προγνωστικά, θεωρώ πως η -σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση- Λιόν, δεν μπορεί να κερδίσει το τρένο της Μονακό, αλλά ένα γκολ το ‘χει. Στο 2.07 ο συνδυασμός μη νίκης των φιλοξενούμενων και αμφιτέρματος.

Ποια Νιούκαστλ; Η Βιγιαρεάλ!

Στην Premier League, μπορεί να δεσπόζει το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, ωστόσο στοιχηματικά δεν προσφέρει κάτι. Αντίθετα, το ψωμάκι βρίσκεται στο Νιούκαστλ.

Ξύπνησαν οι «καρακάξες», στο πλέον κατάλληλο χρονικό σημείο. Είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι αναφορικά με την παραμονή τους, ωστόσο η διακοπή των εθνικών ομάδων λειτούργησε ευεργετικά για τον Στιβ Μπρους και τους παίκτες του. Σε τέσσερα ματς από τότε, έχουν καταφέρει να πάρουν ισοπαλίες από Τότεναμ και Λίβερπουλ, ενώ κέρδισαν Μπέρνλι και Γουέστ Χαμ. Στο +9 πλέον από τη 18η Φούλαμ και με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, δύσκολα θα κινδυνεύσουν. Ειδικά αν συνεχίσουν να έχουν αυτή την εξαιρετική εικόνα.

Αντίπαλός τους, μια Άρσεναλ που αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται. Τα έχει κάνει «θάλασσα» φέτος, μένοντας πολύ πίσω από τις πρώτες θέσεις, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο της ευρωπαϊκή της συμμετοχή. Έρχεται από ταξίδι στην Ισπανία και τον πρώτο ημιτελικό του Europa League, με τη Βιγιαρεάλ όπου και έχασε με 2-1. Όμως παραμένει μέσα στο κυνήγι της πρόκρισης, και ο επαναληπτικός της ερχόμενης Πέμπτης, έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από ένα ταξίδι στη βόρεια Αγγλία, καθώς μόνο μέσω της κατάκτησης του Europa League, μπορεί να παίξει στην Ευρώπη το φθινόπωρο.

Ευκαιρία για την ανεβασμένη Νιούκαστλ να τελειώνει με την παραμονή. Στο 3.65 ο άσος, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, κι ενώ το μυαλό των «κανονιέρηδων», θα βρίσκεται στη Βιγιαρεάλ.

Χρόνια σας πολλά και καλή τύχη ότι κι αν επιλέξετε!

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
16:00
(2/5) Νιούκαστλ – Άρσεναλ
1
3.65
Μονό
16:00
(2/5) Λοριάν – Ανζέ
1
1.90
Δυάδα απόδοσης 3.93
16:00
(2/5) Λοριάν – Ανζέ
1
1.90
22:00
(2/5) Μονακό – Λιόν
1Χ & goal/goal
2.07
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις