Ιταλία: Η Ευρώπη, ο υποβιβασμός και η Εθνική

Ιταλία

Στην Ιταλία γίνονται μεγάλες μάχες, όσον αφορά τον υποβιβασμό και τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μάχη γίνεται όμως και για μία κλήση στην Εθνική. Ο Μαντσίνι, όπως ανέφερα και εδώ, δίνει ευκαιρίες σε παίκτες μικρομεσαίων ομάδων . Έτσι, ακόμα και στα παιχνίδια χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον οι παίκτες τα δίνουν όλα.

Βερόνα – Σπέτσια: Αδιάφορος με ενδιαφερόμενο

Η Ελλάς έκανε εξαιρετικό πρώτο γύρο και έσωσε από νωρίς την κατηγορία. Ο Τζούριτς, σύμφωνα με φήμες, θα αντικαταστήσει τον Πιόλι σε περίπτωση που οι «Ροσονέρι» δεν πάρουν το εισιτήριο για το Champions League. Αγωνιστικά η ομάδα είναι ντεφορμέ. Έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες εντός έδρας και επτά ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια και είναι εμφανές πως απλώς περιμένει το τέλος του πρωταθλήματος.

Στην Σπέτσια, όπως ήρθαν τα πράγματα, θα παλέψουν για την παραμονή. Είναι μία ομάδα που εκτός έδρας παρουσιάζει μεγάλες αδυναμίες. Δεν είναι τυχαίο πως έχασε τους οκτώ από τους τελευταίους εννέα αγώνες εκτός. Ειδικά αμυντικά παρουσιάζει πολύ μεγάλα κενά. Αν κάτσει κλειστά και περιμένει τον αντίπαλο θα χάσει. Γενικότερα στην Ιταλία πλέον, όποιος παίζει κλειστά δύσκολα κερδίζει. Αν πιέσει ψηλά και έχει γρήγορη ανάπτυξη παιχνιδιού της δίνω ελπίδες.

Κροτόνε – Ίντερ: Ουραγός με πρωτοπόρο 

Στην Κροτόνε μπορεί να υποβιβάστηκαν από νωρίς, όμως δεν σταμάτησαν να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Ο επιθετικός Σίμι πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν και βρίσκεται στα «ραντάρ» πολλών ομάδων ενόψει της νέας σεζόν. Επιθετικά είναι ικανότατη ομάδα, όμως αμυντικά είναι η χειρότερη με διαφορά.

Η Ίντερ σύντομα θα είναι πρωταθλήτρια στην Ιταλία. Ο Κόντε τελευταία δεν ρισκάρει πολύ και προτιμά να παίζει πιο κλειστά απ’ ότι συνήθως. Στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια μέτρησε δύο ισοπαλίες, ενώ και στα δύο δέχθηκε πρώτη γκολ. Στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Κροτόνε δέχθηκε επίσης πρώτη γκολ.

Μίλαν – Μπενεβέντο: Το κίνητρο είναι μεγάλο

Ό Ιντζάγκι κόντρα στην μεγάλη του αγάπη. Η Μίλαν δίνει μεγάλη μάχη, για το εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο στόχος, ο Πιόλι θα απολυθεί. Η επιστροφή του Ζλάταν θα βοηθήσει σημαντικά, όμως δεν φτάνει μόνο αυτό. Οι δύο συνεχόμενες ήττες συνδυάστηκαν με πολύ κακές εμφανίσεις αμυντικά. Αν παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο η άμυνα της, τότε θα έχει μεγάλο πρόβλημα.

Η Μπενεβέντο δίνει μεγάλη μάχη για την σωτηρία. Με την υπάρχουσα βαθμολογία υποβιβάζεται. Τα τεράστια κενά στην άμυνα την οδήγησαν στην ζώνη του υποβιβασμού. Ευτυχώς επιθετικά είναι ικανότατη, αλλιώς θα είχε ήδη χαιρετήσει την κατηγορία. Έχει σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
16:00
(1/5) Βερόνα - Σπέτσια
2-3 γκολ
2.00
Μονό
19:00
(1/5) Κροτόνε - Ίντερ
2 & goal/goal
2.50
Fun bet
19:00
(1/5) Κροτόνε - Ίντερ
2 τελικό & 1ο γκολ: Σίμι
16.00
Μονό
21:45
(1/5) Μίλαν - Μπενεβέντο
Goal/goal
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις