Από όλα έχει ο μπαχτσές

Κουπόνι Αγγλίας

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Επιστρέφω μετά από διήμερο ρεπό για ένα δυνατό κουπόνι Αγγλίας, σήμερα Μ. Σάββατο, μια μέρα πριν την Ανάσταση. Τρεις αγώνες από την Premier League.

Κουπόνι Αγγλίας: Προηγείται ο Μπιέλσα

Πρώτο χρονικά ματς από αυτά που θα ασχοληθούμε στο κουπόνι Αγγλίας, είναι η αναμέτρηση της Μπράιτον με την Λιντς. Οι γηπεδούχοι έχασαν με 1-0 από την ήδη υποβιβασμένη Σέφιλντ Γιουνάιντετ και έμπλεξαν. Βρέθηκαν να χάνουν λίγο πριν τα μισά του ημιχρόνου και έπειτα έχασαν πολλές ευκαιρίες. Πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Η αρμάδα του Μπιέλσα κοίταξε κατάματα τις Σίτι, Λίβερπουλ και Γιουνάιντετ. Το πρόσφατο 0-0 με τους «κόκκινους διάβολους» είναι το τελευταίο αποδεικτικό. Πολύ καλή τακτική προσέγγιση του αγώνα και αμυντικά πήρε άριστα. Είναι 6 αγώνες αήττητη με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Φαβορί δίνεται η Μπράιτον λόγω του κινήτρου που έχει στην αναμέτρηση, όμως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Αντίθετα η Λιντς έχει χτίσει ένα καλό σερί και το να προηγηθεί σε μια αναμέτρηση την οποία περιμένω ανοιχτή, προσφέρεται στο 2.35

Του fun bet το… κάγκελο

Επόμενη αναμέτρηση αυτή της Τσέλσι με την Φούλαμ. Με γκολ του Βέρνερ πέρασε από την έδρα της Γουέστ Χαμ, πραγματοποιώντας παράλληλα και μια πολύ καλή εμφάνιση. Την Τρίτη ταξίδεψε στην Μαδρίτη για τον 1ο ημιτελικό κόντρα στην Ρεάλ. Το 1-1 αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Σε δύσκολη θέση η ομάδα της Φούλαμ, μετά από το γκολ που δέχτηκε την περασμένη αγωνιστική από την Άρσεναλ στις καθυστερήσεις, χάνοντας ένα σημαντικό τρίποντο. Υπερβάσεις ψάχνει για να σωθεί, πράγμα καθόλου εύκολο, αλλά στην Αγγλία έχουμε δει πολλά οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι.

Ασύγκριτες οι δύο ομάδες. Αλλαγές αναμένονται από τον Τούχελ, με το μυαλό όλων να βρίσκεται στην ρεβάνς με την Ρεάλ. Η Φούλαμ θα προσπαθήσει να κλέψει το ματς από την αδιάφορη Τσέλσι, οπότε αρχικά θα αρκεστώ στο να σκοράρει πρώτη και έπειτα ας κυλήσει όπως θέλει. Άλλη μια επιλογή βάση στατιστικής. Στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις εκτός έδρας η Φούλαμ έχει 7 ισοπαλίες και οι 4 από αυτές είναι με γκολ. Η ισοπαλία με γκολ σήμερα πληρώνει 5.90 και αξίζει ως Fun Bet.

Με το φαβορί στο 1.75

Παράδοση 25ετίας έσπασε η Έβερτον με το 0-1 στο «Emirates», από το τραγικό λάθος του Λένο. Νίκη μετά από 5 αγώνες και πλέον μπαίνει φουριόζα στην μάχη της Ευρώπης. Μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα της δίνει ακόμα περισσότερες ελπίδες.

Η Άστον Βίλα ήρθε ισόπαλη με την Γουέστ Μπρομ με σκορ 2-2. Το τρένο της επτάδας το χάνει πλέον και πηγαίνει αδιάφορη βαθμολογικά στην έδρα της Έβερτον. Έχασε την καλή αμυντική της εικόνα και αυτό της κόστισε την διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το κίνητρο είναι η βάση μας εδώ. Αυτό είναι με την Έβερτον που ψάχνει την ευρωπαϊκή συμμετοχή ενόψει νέας χρονιάς. Έχει την ποιότητα και το κίνητρο να κερδίσει τους αδιάφορους «Χωριάτες». Safe επιλογή στο anytime score 1-0 σε απόδοση 1.75.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
17:00
(1/5) Μπράιτον - Λιντς
Anytime score: 0-1
2.35
Μονό
19:30
(1/5) Τσέλσι - Φούλαμ
Anytime score: 0-1
3.50
Fun Bet
19:30
(1/5) Tσέλσι - Φούλαμ
X & goal/goal
5.90
Μονό
22:00
(1/5) Έβερτον - Άστον Βίλα
Anytime score: 1-0
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις