Βγάλτε τα μάτια σας, αλλά βάλτε γκολ

Προγνωστικά

Χαιρετώ άπαντες φίλους Κουβανέζους και εύχομαι χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση! Σάββατο σήμερα και φυσικά τα προγνωστικά δεν απουσιάζουν. Η Αγγλία με παιδεύει τώρα τελευταία, αλλά σήμερα θα το πάω λίγο διαφορετικά, ελπίζοντας να δικαιωθώ. Αποκλειστικά γκολ θα ψάξω στις αναμετρήσεις που θα ασχοληθώ, όσο για το τελικό αποτέλεσμα ας… βγάλουν τα μάτια τους.

Προγνωστικά Αγγλίας: Αδιάφορα ζευγάρια που προσφέρουν γκολ

Εκκίνηση από Championship, πηγαίνουμε στο «Adams Park» όπου η υποβιβασμένη Γουίκομ υποδέχεται την Μπόρνμουθ. Καταδικαστική η εκτός έδρας ήττα απέναντι στη Κάρντιφ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αποχαιρετούν τη κατηγορία. Η Μπόρνμουθ ηττήθηκε από τη Μπρέντφορντ εντός έδρας, αν και αγωνιζόταν για περίπου ένα ημίχρονο με παίχτη παραπάνω.

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, με τους μεν γηπεδούχους να έχουν υποβιβαστεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι απλά περιμένουν τα πλέι-οφ. Η Μπόρνμουθ πέρα από το καλό πλασάρισμα που είναι ο σκοπός πλέον, διατηρεί ένα εξαιρετικό μομέντουμ, με έπτα νίκες στα οκτώ τελευταία. Η Γουίκομ δεν έχει λόγο να μη διασκεδάσει τις εντυπώσεις, οπότε αναμένω να δούμε αρκετά τέρματα στο παιχνίδι.

Συνεχίζουμε στην ίδια κατηγορία με το παιχνίδι Στόουκ – ΚΠΡ. Πλήρως αδιάφορες βαθμολογικά έκαστες, ψάχνουν ένα καλό τελείωμα στη σεζόν. Η μεν Στόουκ δε παίζει άσχημα, αλλά συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη. Στον αντίποδα η ΚΠΡ με ωραία και ανοιχτά παιχνίδια εδώ και καιρό, έχει τρείς νίκες στα έξι τελευταία. Όμοιας δυναμικότητας ομάδες, με τη παράδοση να ευνοεί τα αρκετά τέρματα. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο να είναι σε τιμές αουτσάιντερ το οver και θα το επιλέξω.

Τα γκολ το πρώτο λόγο στο «Crown Ground»

Μια κατηγορία χαμηλότερα, η Άκρινγκτον υποδέχεται τη Τσάρλτον. Καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι τελειώνουν θετικά τη σεζόν. Η Τσάρλτον από την άλλη συνεχίζει να παλεύει για τα πλέι-οφ, αλλά με μεγάλη αστάθεια στις εμφανίσεις της. Συνεχίζει βέβαια να έχει τη στήριξη των μπουκ, αλλά από έμενα προσωπικά δε ξαναπαίρνει ποντάρισμα.

Με το… αλαλούμ των τελευταίων αγωνιστικών να δίνει και να παίρνει, δεν εμπιστεύομαι οριακά φαβορί στο διπλασιασμό. Η Άκρινγκτον με Σάντερλαντ και Πόρτσμουθ έκανε ματσάρες, ούσα πρακτικά αδιάφορη και με τις αντιπάλους της να καίγονται. Οπότε απέναντι στην ασταθή Τσάρλτον δε βρίσκω λόγο να γίνει αλλιώς. Φαβορί θεωρητικά η Τσάρλτον, αλλά δε ξαναπληρώνω για να μάθω. Ποντάρω στα γκολ και απολαμβάνω το θέαμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.64
17:00
(1/5) Γουίκομ - Μπόρνμουθ
Over 2,5
1.78
17:00
(1/5) Στόουκ - ΚΠΡ
Over 2,5
2.05
Μονό
17:00
(1/5) Άκρινγκτον - Τσάρλτον
Over 2,5
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις