Πάσχα με… γκάζια στην Πορτογαλία

Πάσχα με... γκάζια στην Πορτογαλία

Καλό Πάσχα σε όλους τους αναγνώστες. Ο τρίτος αγώνας της χρονιάς διεξάγεται την Κυριακή του Πάσχα στην Πορτογαλία. Στην πίστα του Πορτιμάο θα μεταφέρουν την μάχη τους οι 20 οδηγοί της Φόρμουλα 1. Προγνωστικά Φόρμουλα σε μία πίστα όπου πέρσι είχαμε ένα από τους πιο ανατρεπτικούς αγώνες.

Προγνωστικά Φόρμουλα 1: Xωρίς φαβορί

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την φετινή χρονιά. Στους δύο πρώτους αγώνες είχαμε μάχη στις πρώτες θέσεις μέχρι και τον τελευταίο γύρο. Ο κύριος λόγος για να συμβεί αυτό είναι η αμφισβήτηση της κυριαρχίας της Μερσέντες. Για πρώτη φορά εδώ και 7 χρονιά οι Γερμανοί φαίνεται να μην έχουν το καλύτερο μονοθέσιο στην πίστα. Η Ρεντ Μπουλ έκανε μεγάλα βήματα μπροστά και πλέον φαντάζει ευθέως ανταγωνιστική.

Από την μεριά των οδηγών, ο Μαξ Φερστάπεν δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει για πρώτη φορά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Οδηγεί πιο ώριμα από ποτέ, αποφεύγει τις απερίσκεπτες ενέργειες και παίρνει συγκεκριμένα ρίσκα. Στην απέναντι μεριά, ο Λιούις Χάμιλτον έχει ως μοναδικό στόχο τον όγδοο παγκόσμιο τίτλο του. Στην Ίμολα έκανε ένα λάθος δείχνοντας να χάνει την υπομονή του. Είχε όμως την κατάλληλη ψυχραιμία να το διαχειριστεί και να τερματίσει στην δεύτερη θέση. Μείωσε έτσι τις απώλειες, καθώς στα μισά του αγώνα βρισκόταν στην ένατη θέση.

Τι περιμένουμε να δούμε στην Πορτογαλία αυτή την εβδομάδα; Τα προγνωστικά φόρμουλα λένε ότι η συγκεκριμένη πίστα ταιριάζει καλύτερα στην Μερσέντες. Το δήλωσε άλλωστε και ο επικεφαλής της Ρεντ Μπουλ, Κρίστιαν Χόρνερ. Τόσο η Πορτογαλία, όσο και η Βαρκελώνη που ακολουθεί δεν ταιριάζει απόλυτα στην Αυστριακή ομάδα. Αυτά ισχύουν όμως για την Κυριακή, εκεί όπου ο ρυθμός αγώνα της Μερσέντες δείχνει να είναι καλύτερος.

Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε να δούμε και την μάχη για τις πιο πίσω θέσεις. Η Μακλάρεν εντυπωσίασε στην Ίμολα με την τρίτη θέση του Λάντο Νόρις. Ο Ρικιάρντο επίσης είχε το καλύτερό του αποτέλεσμα τερματίζοντας στην έκτη θέση. Ανάμεσά τους βρέθηκαν οι Φεράρι, που μέχρι στιγμής κερδίζουν τον τίτλο της πιο βελτιωμένης ομάδας. Η ομάδα από το Μαρανέλο φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό σε σχέση με την περσινή χρονιά. Υπάρχουν όμως πολλά περιθώρια βελτίωσης έχοντας ως στόχο την διεκδίκηση μίας θέσης στο βάθρο.

Στήριξη στον πρωταθλητή

Πριν ακόμα διεξαχθούν οι κατατακτήριες δοκιμές θεωρώ ότι φαβορί για τον αγώνα είναι ο Λιούις Χάμιλτον. Στηριζόμενος στον εξαιρετικό ρυθμό που έχει η Μερσέντες θα έχει τον πρώτο λόγο για να φτάσει στην νίκη. Αυτή την στιγμή δίνεται στην ίδια απόδοση με τον Φερστάπεν, κάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει μετά τα δοκιμαστικά.

Σε άλλα ειδικά σημεία, θα ποντάρω στην παρουσία του Βάλτερι Μπότας στο βάθρο. Ο αγώνας του στην Ίμολα δεν πήγαινε καλά όλο το σαββατοκύριακο. Εγκατέλειψε μετά το λάθος του Ράσελ και το τρομακτικό τους ατύχημα. Θέλει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και να δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός για τις πρώτες θέσεις. Σε συνδυασμό μάλιστα με τον Φερστάπεν στο βάθρο, η απόδοση τριπλασιάζει το ποντάρισμα.

Σε δύο αγώνες έχουμε δει μόλις ένα ατύχημα. Οι ομάδες προσπαθούν να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα αποφεύγοντας τα ρίσκα. Θα ποντάρω να τερματίσουν περισσότερα από 16 μονοθέσια. Έχοντας περιθώριο να εγκαταλείψουν μέχρι τρεις οδηγοί, η τιμή του πονταρίσματος αποκτά μεγάλη αξία.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
17:00
Νικητής GP Πορτογαλίας
Χάμιλτον
2.35
Ειδικά
17:00
Βάθρο GP Πορτογαλίας
Φερστάπεν & Μπότας
3.00
Ειδικά
17:00
Να τερματίσουν
Over 16,5
2.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις