Combo σε Καζάν και Αγία Πετρούπολη

Προγνωστικά μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Είμαστε εδώ για τελευταία φορά αυτή τη βδομάδα, με προγνωστικά μπάσκετ σε Euroleague και Eurocup.

Προγνωστικά μπάσκετ: Έτοιμοι για την ανατροπή

Δεύτερο παιχνίδι των τελικών στο Eurocup, με την Ούνιξ να μεταφέρει τη σειρά στην έδρα της. Στόχος της να πάρει τη ρεβάνς από τη Μονακό, η οποία επικράτησε στο Πριγκιπάτο με 89-87.

Το πρώτο παιχνίδι είχε πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, με τις δυο ομάδες να παίρνουν μέχρι και διψήφιες διαφορές. Ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο κρατήθηκαν κοντά και αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι Γάλλοι. Η έδρα της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη είναι απόρθητο κάστρο. Ελάχιστες ήττες στη σεζόν και μάλιστα από ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ ή η Κουμπάν στο τελευταίο παιχνίδι για την VTB.

Εκτίμηση: Ομάδα με επιθετικό ταλέντο, γρήγορη και αθλητική η Μονακό. Η Ούνιξ όμως είναι ένα σκαλί παραπάνω και με λίγη τύχη παραπάνω θα είχε πάρει τη νίκη και την Τρίτη. Σήμερα μπορεί να κάνει τη δουλειά, επικρατώντας σε ένα παιχνίδι που οι ομάδες θα ανέβουν πάνω από τους 70 πόντους,

Ειδικά στη γραμμή της «φιλανθρωπίας»

Λίγο αργότερα και για το θεσμό της Euroleague, η Ζενίτ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, στον τέταρτο αγώνα της σειράς. Οι Καταλανοί ανέκτησαν το πλεονέκτημα, κερδίζοντας με 78-70 και πλέον απέχουν μία νίκη από το Final Four.

Παρόμοια παιχνίδια και τα τρία μέχρι στιγμής. Κλειστό σκορ με μικρές διαφορές. Δεν περιμένω να δω κάτι διαφορετικό. Άλλωστε αυτό είναι το μπάσκετ που παίζουν και οι δυο ομάδες. Πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλη σκοπιμότητα. Η Ζενίτ παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αφού μια ήττα θα την πετάξει εκτός.

Εκτίμηση: Ένα στατιστικό που αξίζει να δούμε στους μεταξύ τους αγώνες είναι το σκοράρισμα στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις σε έναν αγώνα, τον πρώτο στη regular season πέτυχαν και οι δυο ομάδες 35 πόντους. Στα υπόλοιπα, τουλάχιστον μία ομάδα κρατήθηκε χαμηλότερα σε σκορ. Σ’ αυτό λοιπόν θα ποντάρουμε, σε συνδυασμό με το να κρατηθεί η Ζενίτ κοντά στο σκορ μέχρι τουλάχιστον την ανάπαυλα.

Καλή Ανάσταση σε όλους, Καλό Πάσχα για εσάς και τις οικογένειές σας!

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:00
Ούνιξ Καζάν - Μονακό
1 (-3,5) & over 149,5
2.12
Μονό
20:00
Ζενίτ - Μπαρτσελόνα
1 (+8,5) στο ημίχρονο και να μην σκοράρουν και οι δύο 35 πόντους
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις