Αγώνας τίτλου με 2.15 στο «Καμπ Νου»

La Liga

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Δεν δικαιωθήκαμε στην προηγούμενη στήλη, ο Αθπιλικουέτα δεν δέχθηκε κάρτα και οι Άγγλοι οδήγησαν το ματς σε πολύ κλειστό ρυθμό. Σήμερα θα ασχοληθώ με το μοναδικό ματς για την ισπανική La Liga, με πληθώρα επιλογών. 

La Liga: 90λεπτο πρωτιάς  

Εξ αναβολής αγώνας για την 33η αγωνιστική της La Liga, αυτός ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γρανάδα στο «Καμπ Νου», με φόντο την πρωτιά και την κούπα για την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν. 

Η «Μπάρτσα» πέρασε διά πυρός και σιδήρου από το «Θεράμικα» κερδίζοντας με 2-1 τη Βιγιαρεάλ. Καλή εμφάνιση για την ομάδα του Μέσι, που κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς με εξαιρετική επιθετική λειτουργία, ενώ σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες διακινδυνεύνοντας στο τέλος το τρίποντο. Πέντε “τελικοί” απομένουν για να στεφθεί πρωταθλήτρια, αν κάνει φυσικά το 5/5. Απόντες οι Κουτίνιο και Φάτι 

Η Γρανάδα από την άλλη, πλέον δύσκολα θα προλάβει το τρένο της Ευρώπης, καθώς απέχει ήδη 7 πόντους από την 7η θέση. Παρόλα αυτά το πάλεψε κόντρα στη Σεβίλλη την Κυριακή παρά την ήττα και μείωσε στο τέλος σε 2-1, κάνοντας αξιόλογο δεύτερο μέρος. Δουλεμένη ομάδα, φάνηκε και στην εξαιρετική πορεία που είχε στο φετινό Europa League.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Μονό
20:00
Μπαρτσελόνα - Γρανάδα
Goal/goal
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις