ΠΑΟΚ – ΑΕΚ επί… δύο στο 2.02

Στοίχημα

Καλησπέρα κύριοι, ο BetMinute επιστρέφει φουριόζος. Θα αφιερώσω τις σημερινές γραμμές ώστε να δούμε τι θα γίνει με το στοίχημα στα ημιτελικά κυπέλλου. Και φυσικά να σας δώσω προγνωστικά για αυτό το παιχνίδι.

Στοίχημα: Αναγνωριστικό παιχνίδι μέχρι το 30’

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ λοιπόν, για μια θέση στον τελικό. Στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 0-1. Η ένωση θα πρέπει να ψάξει το γκολ αλλά δε νομίζω να το κάνει από την αρχή. Έχει απουσίες και πιστεύω πως θα πάει να κλέψει το παιχνίδι. Ο Δικέφαλος του Βορρά αυτή την περίοδο είναι καλύτερος και σε καλό μομέντουμ. Βέβαια έχει και αυτός τις σημαντικές απουσίες των Κρέσπο και Ελ Καντουρί. Ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει να δεχτεί γκολ 3 παιχνίδια και δείχνει να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα του. Βλέπω παιχνίδι υπομονής το οποίο θα έχει γκολ, οπότε θα επιλέξω το να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28’ στο 2.02.

Ιδιαίτερο βάρος στο β’ ημίχρονο

Συνεχίζω τη σκέψη μου με το γεγονός ότι εφόσον το ημίχρονο τελειώσει 0-0, στο β’ ημίχρονο θα πρέπει ειδικά η ΑΕΚ να αφήσει κενούς χώρους πίσω και να κυνηγήσει το γκολ. Πιστεύω ίσως έχουμε και παραπάνω από ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι υπάρχει αξία στο να υπάρξουν περισσότερα γκολ στο β’ μέρος του παιχνιδιού, στο 2.02 και πάλι.

Καλή τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Πρώτο γκολ μετά το 28:00
2.02
Μονό
19:00
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχ.
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις