ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Μυστικός... δείπνος με ημιτελικούς

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μυστικός... δείπνος με ημιτελικούς

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μυστικός... δείπνος με ημιτελικούς

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μυστικός… δείπνος με ημιτελικούς

Ημιτελικοί Πέμπτης

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Από το προχθεσινό ταμείο στην Μαδρίτη με την ισοπαλία στο ημίχρονο προερχόμαστε και σήμερα σειρά έχουν οι ημιτελικοί Πέμπτης με Κύπελλο Ελλάδας και Europa League.

Ημιτελικοί Πέμπτης: Τα γκολ της επανάληψης πληρώνουν

Ξεκινάμε με την πρώτη χρονικά αναμέτρηση και συγκεκριμένα από την Θεσσαλονίκη και το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Το 0-1 του ΟΑΚΑ, με το buzzer beater του Μούργκ, καλείται  να υπερασπιστεί ο Δικέφαλος του Βορρά, με στόχο την πρόκριση του Κυπέλλου για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια, έχοντας κατακτήσει τρεις σερί τίτλους. Από την ισοπαλία με 0-0 εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό προέρχεται, όπου παρατάχτηκε με αλλαγές, αποδεικνύοντας το βάρος που δίνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η πολύ-φιναλίστ του κυπέλλου τα τελευταία πέντε χρόνια ΑΕΚ, με μόλις μια κατάκτηση αυτό το διάστημα σε πέντε τελικούς, θέλει να κάνει την ανατροπή απόψε και να πάρει αυτή το εισιτήριο για τον τελικό. Καθόλου εύκολο το έργο της θέλοντας μόνο νίκη σε μια έδρα όπου φέτος νίκη δεν έχει πάρει καμία ομάδα. Βέβαια είναι η τελευταία ομάδα που πήρε διπλό στην Τούμπα στα περσινά play off και θέλει να το επαναλάβει. Ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια από τον Ολυμπιακό, όμως κρατάει στα χέρια της την 3η θέση.

Επιλογή που έχει επαναληφθεί προτείνω για αυτήν την αναμέτρηση και έχει λογική. Το over 1,5 στο 2ο ημίχρονο πληρώνει 2.22. Ενέχει φυσικά ρίσκο, αφού με την αλλαγή συστήματος ο ΠΑΟΚ έχει 3/3 under. Όμως αν η ώρα περνάει και η ΑΕΚ δεν βρίσκει γκολ, θα πρέπει να ανοιχτεί ακόμα πιο πολύ και θα βρει χώρους ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει στην κόντρα. Ακόμα όμως και να σκοράρει υπάρχει λογική, αφού σε αυτήν την περίπτωση θα κυνηγήσουν οι «ασπρόμαυροι» το σκορ. Στις δύο φορές που αναμετρήθηκαν φέτος στην Τούμπα, η επιλογή αυτή επιβεβαιώθηκε και τις δύο.

Όπως όλη την χρονιά στο 2.07

Αλλάζουμε χώρα και διοργάνωση. Στην Ισπανία και το Europa League μεταφερόμαστε στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Άρσεναλ. Ήττα από την Μπαρτσελόνα για την Βιγιαρεάλ με σκορ 1-2. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε και βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ γρήγορα. Στο Europa είναι εξαιρετικοί οι Ισπανοί. Αήττητοι σε 12 αναμετρήσεις, με 8 σερί νίκες. Απέκλεισαν Σάλτσμπουργκ, Ντιναμό Κιέβου και Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Κοινός παρανομαστής για τις δύο ομάδες ο νυν τεχνικός της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι, που είχε φύγει κακήν κακώς από την Άρσεναλ.

Ήττα από την Έβερτον στο Emirates γνώρισε η Άρσεναλ, δίνοντας συνέχεια στις κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Είναι μέσα στην δεκάδα οριακά, όμως η μόνη διέξοδος για την Ευρώπη είναι να κατακτήσει το Europa League. Μέτριες εμφανίσεις στην διοργάνωση, αν και μετράει μόνο μια ήττα και αυτή με τον Ολυμπιακό εντός έδρας, τον οποίο απέκλεισε μαζί με Μπενφίκα και Σλάβια Πράγας. Μια ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου σώζει την χρονιά για την Άρσεναλ, όμως πριν τον τελικό πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας πολύ καλής ομάδας.

Ισορροπημένες οι αποδόσεις στο ζευγάρι, με οριακό φαβορί τους γηπεδούχους. Πιο σταθερή και σίγουρη η Βιγιαρεάλ, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Σε όλες τις αναμετρήσεις της στην διοργάνωση φέτος έχει πετύχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό ψάχνουμε και εμείς σήμερα. Over 0,5 της Βιγιαρεάλ στο πρώτο ημίχρονο, σε μια άμυνα που προβληματίζει συνεχώς, σε απόδοση 2.07.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Οver 1,5 στο 2ο ημίχ.
2.22
Μονό
22:00
Βιγιαρεάλ - Άρσεναλ
Βιγιαρεάλ over 0,5 στο 1o ημίχ.
2.07
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις