Οι ρολίστες σε δεύτερο πλάνο

Στοίχημα Euroleague

Τρία ματς στο στοίχημα Euroleague για τα πλέι-οφ  απόψε με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον 3ο αγώνα της Ζενίτ με τη Μπαρτσελόνα. Δεν θα ασχοληθώ στοιχηματικά με το ματς αυτό απλά θα επισημάνω την… έμπνευσή μου ότι η Μπαρτσελόνα θα νικήσει ένα από τα δύο ματς στην Αγία Πετρούπολη με άνεση. Άλλωστε η Ζενίτ φέτος όταν υπάρχει το “πρέπει” τα έχει κάνει μαντάρα εντός έδρας ενώ έχει χάσει κατά σειρά από ισπανικές ομάδες (Ρεάλ, Βαλένθια, Μπασκόνια) εντός μετά τη νίκη της επί της Μπαρτσελόνα αρχές Οκτώβρη.

Πάμε όμως στα σημερινά. Πρώτη επιλογή στο στοίχημα Euroleague είναι από τον αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Η Φενέρμπαχτσε θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Γιαν Βέσελι, την κολώνα της στη ρακέτα οπότε ο Τσέχος θα αναλάβει δράση και ο ρόλος του Ντανίλο Μπαρτέλ θα περιοριστεί. Ο Γερμανός φόργουορντ που έπαιξε πάνω από 30 λεπτά στα δύο πρώτα ματς θα γίνει ξανά ρολίστας και δεν περιμένω να πάρει πάνω από τα 3,5 ριμπάουντ του line με την απόδοση του Under πολύ δυνατή στο 2.15. Άλλωστε ο Μπαρτέλ έχει πάρει λιγότερα από 4 ριμπάουντ στα τρία τελευταία (χωρίς Βέσελι μάλιστα) και στα 4 από τα 5 τελευταία του παιχνίδια.

Δεύτερη επιλογή για την Tipster’s League με έναν άλλο ρολίστα στο ματς Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο, τον Αμερικανό ΤζαΤζουάν Τζόνσον. Ο Τζόνσον είναι βοηθητικός ψηλός που μετά την απόκτηση του Γκιστ πέρασε σε τρίτο πλάνο. Μπορεί στο 1ο ματς της σειράς να έβαλε 10 πόντους αλλά έτυχε. Στα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια του σκόραρε λιγότερους από τους 4,5 πόντους του line και θα επιλέξω το under στο 1.65 αφού ο χρόνος του δεν ξεπερνάει συνήθως τα 8 λεπτά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:45
Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ν. Μπαρτέλ under 3,5 ριμπάουντ
2.15
Μονό
21:45
Μπάγερν - Αρμάνι Μιλάνο
Τ. Τζόνσον under 4,5 πόντοι
1.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις