Το όνειρο των παγουράδων και το ασιατικό

Το όνειρο των παγουράδων και το ασιατικό

Ό,τι μπορούσε να κάμει η ΑΕΚάρα ήταν στο πρώτο ημίχρονο εις το Φάληρο. Μετά σοβαρέψανε οι ασπροκόκκινοι και έγειρε το γήπεδο, το γ@#&το όμως είναι ότι μέχρι τα χασομέρια κρατούσαμε με κάποιον περίεργο τρόπο την επιστροφή. Ε, κάπου εκεί ήρθε η φάβα του Νεντελτσιάρου και σχόλασε ο γάμος. Και σήμερα όμως θα κοντράρω, αυτή τη φορά στο Κύπελλο Ελλάδας.

Κύπελλο Ελλάδας: Ευκαιρία για ασιατικό

Με την σπαθάρα του έχει φτάσει μέχρι εδώ ο ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά και το 1-1 αλλά κυρίως την εμφανισάρα του στο πρώτο ματσάκι με τον Ολυμπιακό, έχει κάθε λόγο να ελπίζει εις το θάμα. Άλλωστε είναι η μοναδική ομάς φέτος που δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ από την αρμάδα του Μαρτίνς για πάνω από ένα τρίλεπτο, κι ας την έχει αντιμετωπίσει ήδη τρις!

Στον Άλφα γύρο προηγήθηκε με 1-0 και τελικά έμεινε στο 1-1, όπως και στο Κυπελλάκι. Μονάχα στο εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα την πάτησαν οι παγουράδες, κι εκεί όμως στα χασομέρια το είχανε εισπράξει το τεμάχιο.

Οι πρωταθληταί βολεύονται με μια ψόφια νίκη και κάπως έτσι το κόβω να παγαίνει το πράγμα. Θα αντέξει ο ΠΑΣ, άντε να χάσει κάνα 1-0, 2-1. Το μάτι πέφτει λοιπόν εις το ασιατικόν +2, με επιστροφή σε ήττα με δύο γκολάκια ακριβώς. Όχι κι άσχημα για ένα κι εβδομήκοντα…

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:00
Ολυμπιακος - ΠΑΣ Γιάννινα
2 (+2 ΑΗ)
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις