Από Παρίσι μέχρι… Νίκαια

Προγνωστικά

Περίφημα πήγε η στήλη μας την Κυριακή που μας πέρασε, βγάζοντας μία δυάδα και το μονό σημείο της Λιλ, ενώ στο 85’ χάσαμε την Ατλέτικο Μαδρίτης που δέχθηκε γκολ και μας χάλασε το απόλυτο. Όποιος το έπαιξε και κάσαρε φυσικά, έμεινε κερδισμένος. Στα σημερινά τώρα, τα προγνωστικά ποικίλουν, σε περίεργο στοιχηματικά κουπόνι. Όμως κατάφερα και έβγαλα κάποια σημεία στα εγχώρια μας, Super League 2 δηλαδή καθώς ξεκινούν τα play offs, αλλά και στο Champions League φυσικά στο μοναδικό ντέρμπι.

Ο σοβαρότερος θα ανέβει

Στη μάχη των play offs ρίχνονται σήμερα οι ομάδες της Super League 2, κυνηγώντας την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Φυσικά το μεγάλο προβάδισμα το κατέχει η ομάδα του Ιωνικού, αφού προπορεύεται με 6 βαθμούς και δείχνει πως η στιγμή που θα αγωνιστεί στη Super League πλησιάζει. Σήμερα θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Λεβαδειακού, στη ρεβάνς του πρόσφατου παιχνιδιού τους, όπου ο Ιωνικός ήταν ο μεγάλος νικητής.

Ο Ιωνικός είναι μια αρκετά καλή και δουλεμένη ομάδα, με σωστή οργάνωση και προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά αυτές τις κατηγορίες. Έχει δείξει τεράστιο επαγγελματισμό μέχρι στιγμής, και η ομάδα του Σπανού δίκαια βρίσκεται προ τω πυλών στην ανώτερη κατηγορία. Μετράει ένα σερί 10 αγώνων αήττητη και δείχνει δύσκολο κάποια ομάδα να καταφέρει να της ανακόψει τη φόρα.

Φυσικά πολύ καλή ομάδα είναι και η ομάδα από τη Λιβαδειά, η οποία όμως έχει δείξει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Ντέρμπι το σημερινό και μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το ζευγάρι 1ου με 2ου πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις. Δίκαιο φαβορί ο Ιωνικός, όμως σε ένα τέτοιο παιχνίδι δύσκολα βγαίνει κάποιο σημείο με δόση σιγουριάς, οπότε θα κινηθώ με το αμφίτερμα που είναι πιο προκλητικό και προσιτό, ειδικά σε τιμές διπλασιασμού.

Εκεί που ανήκει

Στο άλλο παιχνίδι των play offs τώρα, η Ξάνθη υποδέχεται τα Χανιά. Οι «Ακρίτες» έχουν δείξει και αυτοί εικόνα επαγγελματικής ομάδας και η επιστροφή στην πρώτη κατηγορία τους αξίζει. Άλλωστε εκεί ανήκουν κιόλας. Έχουν δείξει σταθερότητα και αποφασιστικότητα, δείχνοντας σοβαρό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο. Ειδικά εντός έδρας, μετράνε ένα σερί 11 αγωνιστικών δίχως ήττα, με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η σημερινή τους αντίπαλος είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, που χάνει δύσκολα και παλεύει όλα της τα παιχνίδια, αλλά θεωρώ πως δύσκολα θα καταφέρει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από εδώ και πέρα. Θα στηρίξω την γηπεδούχο και θα ποντάρω στη νίκη της, που τόσο πολύ τη χρειάζεται.

Προγνωστικά: Πρόωρος τελικός στα αστέρια

Δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους απόψε, και θα ψάξουν το προβάδισμα που θα τους φέρει πιο κοντά στο πολυπόθητο εισιτήριο του μεγάλου τελικού. Η Παρί σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι τίθενται αντιμέτωπες έπειτα από 5 χρόνια, όταν και είχαν παίξει στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης, με τους «πολίτες» να παίρνουν τη μεγάλη πρόκριση.

Η Παρί φέτος τα έχει βρει σκούρα στο πρωτάθλημα, καθώς ο ανταγωνισμός έχει ανέβει και οι διώκτες της μοιάζουν έτοιμη να την εμβολίσουν. Φυσικά ο μεγάλος της στόχος είναι η κούπα του Champions League, και αυτό θα επιδιώξουν. Η Σίτι από την άλλη, έχει εξασφαλίσει δύο τίτλους και θέλει και αυτόν. Πιο πλήρης ομάδα οι Άγγλοι, παίζοντας πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο και με ένα ρόστερ πιο έτοιμο και γεμάτο σε όλες τις γραμμές.

Θεωρώ πως ο Πεπ θα θελήσει να βάλει τα θεμέλια της πρόκρισης από σήμερα, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό με αποφασιστικότητα και κυνισμό. Φυσικά μιλάμε για δύο πολύ ποιοτικές ομάδες, με περίσσιο ταλέντο ειδικά μεσοεπιθετικά, οπότε τα γκολ δεν νομίζω να λείπουν από το αποψινό παιχνίδι. Θα γείρω την πλάστιγγα προς τους φιλοξενούμενους, καθώς θεωρώ πως και γκολ να δεχθούν, έχουν το κράμα να ανταπεξέλθουν στις αντιξοότητες, ειδικά τη φετινή χρονιά που μοιάζουν πιο έτοιμοι από ποτέ να εκπληρώσουν το μεγάλο τους όνειρο.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 3.21
15:30
Ιωνικός - Λεβαδειακός
Goal/goal
2.10
15:30
Ξάνθη - Χανιά
1
1.53
Combo
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι
2X & over 1,5
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις