ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σνούκερ: Ποιος θα «χαλάσει» ποιον

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σνούκερ: Ποιος θα «χαλάσει» ποιον

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σνούκερ: Ποιος θα «χαλάσει» ποιον

Σνούκερ: Ποιος θα «χαλάσει» ποιον

Ο Μαρκ Σέλμπι αντιμετωπίζει τον Μαρκ Γουίλιαμς στο πιο απρόβλεπτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σνούκερ.

Όχι ότι πάει πίσω σε ενδιαφέρον και ο αγώνας του Τζαντ Τραμπ με τον Σον Μέρφι, που αρχίζει την ίδια ώρα (16:30). Αναμφίβολα, όμως, η μάχη των δύο… Μάρκων είναι πιο ιντριγκαδόρικη, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των δύο παικτών.

Εξυπακούεται ότι η πρόβλεψη οποιουδήποτε σημείου πριν παρακολουθήσουμε το πρώτο σκέλος είναι εξαιρετικά επίφοβη. Γι’ αυτό προχωράμε αμέσως στην παρουσίαση, μήπως και σας βοηθήσουμε να καταλήξετε σε συμπέρασμα.

Πάντως, αυτό που προκύπτει από το αρκετά «σφιχτό» ξεκίνημα στους δύο πρώτους προημιτελικούς, είναι ότι δεν θα θα βλάψει να κάνουμε υπομονή. Εκτός αν έχετε έμπνευση ή ξεκάθαρη προτίμηση και θέλετε να τη στηρίξετε και στοιχηματικά.

Μαρκ Σέλμπι (4) – Μαρκ Γουίλιαμς (12)

Τρίτη 27/4 (16:30), Τετάρτη 28/4 (12:00 και 21:00)

Οι τρεις παγκόσμιοι τίτλοι που έχει ο καθένας στο ενεργητικό του, λένε από μόνοι τους πολλά. Ο Μαρκ Σέλμπι και ο Μαρκ Γουίλιαμς συγκροτούν το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της φάσης των «8», ακριβώς διότι είναι φαινομενικά διαφορετικοί παίκτες, ενώ στην πραγματικότητα μοιάζουν σε πολλά.

Σίγουρα ο Γουίλιαμς είναι πιο συμπαθής στο ευρύ κοινό για τον χαβαλέ που κάνει στο Twitter, αλλά και την ενδιαφέρουσα «περσόνα» που δημιούργησε στον θρίαμβο του 2018. Η γυμνή εμφάνιση στη συνέντευξη Τύπου, ύστερα από τη νίκη επί του Τζον Χίγκινς στον τελικό, θα συζητιέται για πάντα.

Με ανάλογη εξαιρετική εμφάνιση νίκησε και φέτος τον Χίγκινς ο 46χρονος Ουαλός, ανεβάζοντας κι άλλο τη δημοφιλία του. Ιδίως τώρα που ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν έχει αποκλειστεί, ο Willo φαίνεται να είναι η πρώτη προτίμηση των αναρίθμητων οπαδών του για τον φετινό τίτλο. Ίσως (λέω εγώ ο κακεντρεχής) επειδή διαχρονικά ήταν ο λιγότερο επικίνδυνος τοπ παίκτης για τον Rocket.

Φυσικά, είναι και το παιχνίδι του απολαυστικό. Την Κυριακή το μεσημέρι έκανε πράγματα και θαύματα κόντρα στον Χίγκινς: Ευστόχησε σε απίθανες μπάλες από απόσταση, κέρδισε πολλά frames με μία επίσκεψη (κάτι που ποτέ δεν ήταν το δυνατό του σημείο) και ήταν εξαιρετικός και στο safety παιχνίδι του.

Αυτά τα στοιχεία, όμως, είχε και ο Σέλμπι στις άνετες νίκες του επί του Κερτ Μάφλιν και του Μαρκ Άλεν. Ειδικά κόντρα στον Βορειοϊορλανδό, ο 37χρονος Άγγλος εντυπωσίασε με κάποιες μακρινές κόκκινες που έβαλε, πέτυχε κι αυτός τρία century breaks και τακτικά ήταν κλασικά αξιόπιστος.

Βέβαια, το στιλ εξακολουθεί να μη γίνεται αποδεκτό από την πλειονότητα του κοινού και αναρωτιέται κανείς γιατί. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, καθιστά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την αναμέτρηση που αρχίζει σήμερα.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία αναμέτρηση δύο μεγάλων μυαλών του σνούκερ, που θα προσπαθήσει το ένα να… χαλάσει το άλλο!

Το ανορθόδοξο break-off του Γουίλιαμς συζητιέται έντονα όλες τις μέρες και μάλλον επηρέασε αγωνιστικά τον Χίγκινς. Ο Σέλμπι δήλωσε χθες ότι δεν τον επηρεάζει και ότι δεν το θεωρεί κακό, ενώ έχει προπονηθεί ήδη για την αντιμετώπισή του. Το υιοθέτησε και ο Άλεν σε μερικά frames του μεταξύ τους αγώνα.

Το θέμα είναι τι θα βρει αυτός για να μπει στο μυαλό του Γουίλιαμς. Ο οποίος δεν πρόκειται να πτοηθεί αν ο αντίπαλος τού επιφυλάξει scrappy frames, με αρκετές μπάλες σε δύσκολα σημεία. Είναι πολύ δυνατός και σε αυτό το παιχνίδι.

Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, όμως με τη φόρμα που έχει ο Γουίλιαμς, οι πιθανότητες να νικήσει είναι αρκετές. Το πρόβλημα γι’ αυτόν είναι ότι και ο Σέλμπι παρουσιάζεται σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το περσινό Παγκόσμιο.

Ούτε η παράδοση μας οδηγεί σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Το 2017, στον τελικό του China Open, ο Γουίλιαμς δεν ήταν στα πολύ καλά του (αποκλείστηκε κιόλας απ’ το Παγκόσμιο που ακολούθησε) και το 2006, που ο Ουαλός νίκησε στον 2ο γύρο στο Crucible, ο Σέλμπι ήταν ακόμα άβγαλτος.

Κάτι μου λέει ότι το ματς μπορεί να εξελιχθεί όπως ο περσινός προημιτελικός του Γουίλιαμς με τον Ο’Σάλιβαν. Γι’ αυτό ξεκινάω με το over 22,5 και το προβάδισμα του Ουαλού στο πρώτο mini session, μέχρι να δω περισσότερα.

Σον Μέρφι (7) – Τζαντ Τραμπ (1)

Τρίτη 27/4 (16:30), Τετάρτη 28/4 (16:30 και 21:00)

Ο Σον Μέρφι εξελίσσεται σε μία από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης, όσο κι αν αυτό ηχεί λίγο περίεργα. Ύστερα από μία μακρά περίοδο χωρίς διακρίσεις, έφτασε στα προημιτελικά του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και εμφανίζεται απειλητικός για τον Τζαντ Τραμπ.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του Μέρφι στο μακρινό potting και το breakbuilding (με το 144 στη νίκη επί του Γιαν Μπινγκτάο, κατέχει πλέον το υψηλότερο του τουρνουά) πρέπει να έδωσαν στον Νο 1 της κατάταξης να καταλάβει ότι ο αγώνας που αρχίζει σήμερα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος.

Ο Τραμπ πήγαινε μέχρι τώρα στο ρελαντί. Όμως, είναι τόσο καλός παίκτης πλέον, που σημείωσε τέσσερα century breaks στο 13-8 επί του Ντέιβιντ Γκίλμπερτ δίνοντας την αίσθηση ότι απείχε παρασάγγας από το A Game του.

Για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με τον Μέρφι, πάντως, θα πρέπει να ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του. Και στους δύο πρώτους αγώνες του είχε αστοχίες που θα τιμωρούνταν από έναν πιο δυνατό αντίπαλο. Εικάζουμε, όμως, ότι δεν ήταν απολύτως συγκεντρωμένος, επειδή ήξερε ότι δεν χρειαζόταν.

Σίγουρα ο Τραμπ παραμένει το μεγάλο φαβορί. Όμως, το 3.75 της νίκης του Μέρφι είναι πολύ υψηλό και δεν δικαιολογείται από την έως τώρα εξαιρετική παρουσία του. 

Η αλήθεια είναι ότι μόνο αν σκεφτεί κανείς οπαδικά (είτε επειδή συμπαθεί τον Μέρφι είτε επειδή αντιπαθεί τον Τραμπ) θα πάει εύκολα στο «1».

Στοιχηματικά, ωστόσο, η στήριξη με καλό «αβάντζο» στον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2005, δεν είναι κακή σκέψη. Τα τελευταία χρόνια έχει και καλή παράδοση εναντίον του.

Διαφορετικά, κέρδος θα έχεις μόνο αν ρισκάρεις πρόβλεψη για νίκη του Τραμπ με μεγάλη διαφορά. Ούτε τα συνολικά centuries πληρώνουν, άλλωστε, μια και οι «μπουκ» ξέρουν με τι παίκτες έχουν να κάνουν.

Μονό
16:30
Μαρκ Σέλμπι - Μαρκ Γουίλιαμς
Over 22,5 frames
2.10
Μονό
16:30
Σον Μέρφι - Τζαντ Τραμπ
1 (+3,5)
1.83
Fun Bet
16:30
Μαρκ Σέλμπι - Μαρκ Γουίλιαμς
Γουίλιαμς νικητής frames 1-4
3.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις