ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Προγνωστικά με μιξ δυάδες και μακροχρόνιο στο 25.00!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Προγνωστικά με μιξ δυάδες και μακροχρόνιο στο 25.00!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Προγνωστικά με μιξ δυάδες και μακροχρόνιο στο 25.00!

Προγνωστικά με μιξ δυάδες και μακροχρόνιο στο 25.00!

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα με προγνωστικά σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο για απόψε.

Η Euroleague έχει ως γνωστόν πολλά όμορφα, άλλα και κάποια άσχημα που χαλάνε την εικόνα της. Ένα από αυτά είναι οι πολύ κακές διαιτησίες που βλέπουμε κάθε χρόνο στην φάση των playoffs. Έτσι, η Μπαρτσελόνα πήρε μια μικρή χείρα βοηθείας στο 2ο παιχνίδι της σειράς με τη Ζενίτ, στην κατά τα άλλα δύσκολη, άλλα άξια νίκη της.

Εκεί όμως που έγιναν απίστευτα πράγματα ήταν στη 2η νίκη της Μιλάνο επί της Μπάγερν, που είχαμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Η άμυνα των Ιταλών έπαιζε κυριολεκτικά κλωτσιές και μπουνιές από την αρχή ως το τέλος, άλλα παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι σούταραν περισσότερες βολές. Μάλιστα οι λογικές διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, οδηγούσαν σε τεχνικές ποινές, μέχρι και αποβολή του προπονητή τους. Πάμε όμως σε φρέσκα κουλούρια και νέα προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ζενίτ – Μπαρτσελόνα

Οι δύο ομάδες μοιάζουνε πάρα πολύ και για αυτό είδαμε πανομοιότυπα παιχνίδια ως τώρα στη σειρά. Προσήλωση στην άμυνα και πολύ παιχνίδι μέσα στη ρακέτα στην επίθεση, είναι τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού τους. Προσπάθεια να ανοίξει η άμυνα από μέσα προς τα έξω, και μετά να τελειώσουν τη δουλειά, οι πολλοί και καλοί σουτέρ. Έτσι, παρακολουθήσαμε δύο προημιτελικούς με χαμηλό σκορ που κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ. Λογικά το ίδιο θα συμβεί και σήμερα. Μόνο που η Ζενίτ θα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Το κοινό της, που μπορεί να την σπρώξει σε μια μεγάλη νίκη και να της δώσει τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ.

Ο εργατικός Πονίτκα επιστρέφει και θα χρειαστεί για να ματσάρει παίκτες όπως ο Χάνγκα, που έκανε τη διαφορά στο τέλος του προηγούμενου ματς. Η απουσία όμως του πολύ δυνατού σέντερ Γκουντάιτις, δεν μπορεί να καλυφθεί. Ο Ντέιβις ήταν ο ΜVP της ισοφάρισης της Μπαρτσελόνα και αναμένεται να παίξει πάλι σημαντικό ρόλο. Κομβικής σημασίας για το παιχνίδι, θα είναι η απόδοση του σταρ Μίροτιτς. Στα πρώτα παιχνίδια ήτανε αρνητικός. Αν σήμερα επιστρέψει στα γνωστά του στάνταρ, κάτι λογικό να συμβεί, οι φιλοξενούμενοι αποκτούν σημαντικό αβαντάζ μέσα στην ρακέτα.

Η φετινή Ζενίτ όμως απέδειξε ότι ξέρει να ζει με τις δυσκολίες. Νίκησε τον ιό, τις απουσίες και το ντεφορμάρισμα σε κρίσιμο σημείο της χρονιάς και έφτασε για πρώτη φορά στους 8. Έδειξε πάντως ότι δεν της φτάνει αυτό. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει και το υλικό και τον χαρακτήρα και την σωστή καθοδήγηση, για να φτάσει ως το τέλος. Η απόδοση στα προγνωστικά μπάσκετ να κατακτήσει το τρόπαιο, έδινε 100,00 τρείς αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου. Τώρα πληρώνει στο 25,00!

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι

Κι εδώ υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ των ομάδων. Δύο νεόπλουτα clubs του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που βασιζόμενα στα πετροδόλαρα, προσπαθούν χρόνια τώρα να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πλησιάσει καν όμως, αφού πρώτη φορά μπήκανε στην τετράδα. Οι γηπεδούχοι αντίθετα, έφτασαν μια ανάσα από το θρίαμβο πέρυσι, άλλα τους σταμάτησε ο εκπληκτικός Νόιερ.

Η βασική διαφορά των δύο αντιπάλων φέτος, είναι ο δρόμος μέχρι να φτάσουνε εδώ. Η δυσκολίες που βρήκαν στη διαδρομή συγκεκριμένα. Η Σίτι έκανε φιλικά προπόνησης στον όμιλο, με το φάντασμα της Μαρσέιγ και τον Ολυμπιακό. Η Παρί αντίθετα απέκλεισε τη μεγάλη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξεπέρασε την δυνατή Λειψία, που πέρυσι πήγε ως τα ημιτελικά. Στη συνέχεια οι Άγγλοι απέκλεισαν εύκολα την κακή φέτος Γκλάντμπαχ, και δύσκολα τη Ντόρτμουντ, που έπαιζε χωρίς τον Σάντσο και είχε τον Χάαλαντ ντεφορμέ. Την ίδια ώρα οι Γάλλοι πέρασαν από την Μπαρτσελόνα και την αήττητη Μπάγερν, με μεγάλες εκτός έδρας νίκες.

Θεωρώ ότι η Παρί είναι ένα επίπεδο πιο πάνω και είναι αδιανόητο να δίνεται outsider. Ο Εμπαπέ δεν πιάνεται και μπορεί να σκοράρει, πληρώνοντας 2.60. Έτσι, θα ποντάρω στην νίκη της γηπεδούχου, με κάλυψη στην ισοπαλία, καθώς υπάρχει και ρεβάνς. Όπως και να έχει, πιστεύω ότι θα διεκδικήσει πάλι φέτος το κύπελο. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τη Super League, είναι σίγουρο ότι κέρδισε πολλούς πόντους στους διοικητικούς κύκλους της UEFA, με την έξυπνη στάση που κράτησε. Όλοι πλέον θέλουν να την ξαναδούν στον τελικό.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 2.59
20:00
Ζενίτ - Μπαρτσελόνα
1 (+8,5)
1.60
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι
1 +0,75 AH
1.62
Μονά και δυάδα ρίσκου (απόδοσης 7.22)
20:00
Ζενίτ - Μπαρτσελόνα
1 (+4,5)
2.10
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι
1
3.44
Μακροχρόνιο
Νικητής Euroleague 2020-21
Ζενίτ
25.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις