Η μπάλα στους ψηλούς για ριμπάουντ και βολές

Η μπάλα στους ψηλούς για ριμπάουντ και βολές

Πρώτος τελικός του EuroCup σήμερα στο Μονακό με την ομάδα του Πριγκιπάτου να υποδέχεται την Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη και θα ασχοληθώ αποκλειστικά με αυτό το ματς αγνοώντας τον 3ο αγώνα πλέι-οφ της Ρεάλ με την Εφές. Βλέπετε στο Μονακό υπάρχουν στοιχηματικές ευκαιρίες με ποσοστό επιτυχίας άνω του 80% με βάσει τα έως τώρα δεδομένα! Και μπαίνω κατ’ ευθείαν στο ψητό.

Πρώτη επιλογή τα ριμπάουντ του Αμερικανού ψηλού της Ούνιξ, Τζον Μπράουν και το over 4,5. Ο Μπράουν θα είναι ουσιαστικά ο βασικός και σχεδόν αναντικατάστατος ψηλός της ρωσικής ομάδας στο ματς λόγω της απουσίας του υπό άλλες συνθήκες βασικού ψηλού Τζόρνταν Μόργκαν ο οποίος είναι τραυματίας και δεν ταξίδεψε καν στο Μονακό. Ο Μπράουν έχει πάρει τουλάχιστον 5 ριμπάουντ σε 8 από τα 11 τελευταία του ματς με την Ούνιξ (στα περισσότερα παρουσία και του Μόργκαν), ποσοστό πάνω από 80% ενώ συνολικά στη σεζόν έχει πάρει τουλάχιστον 5 ριμπάουντ σε 16 από τα 22 του παιχνίδια (72% των αγώνων του δηλαδή). Οπότε το 1.75 αξίζει και με το παραπάνω.

Δεύτερη αλλά βασική επιλογή μου για την Tipster’s League ο Γάλλος διεθνής σέντερ της Μονακό Ματίας Λεσόρ και οι εκτελεσμένες βολές του με ξεκάθαρη επιλογή το over 3,5. Ο Λεσόρ είναι παίκτης που επιδιώκει τις επαφές και πάει… συνέχεια στη γραμμή. Αρκεί να αναφέρω ότι εκτέλεσε τουλάχιστον 4 βολές στα 13 από τα 14 τελευταία παιχνίδια του στη διοργάνωση και συνολικά σε 17 από τα 21 που έπαιξε στη σεζόν (ποσοστό 82%). Οπότε το 1.70 είναι ο ορισμός του value bet.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
Μονακό - Ούνιξ Καζάν
Τ. Μπράουν over 4,5 ριμπάουντ
1.75
Μονό
19:30
Μονακό - Ούνιξ Καζάν
Μ. Λεσόρ over 3,5 εκτελεσμένες βολές
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις