Ρεάλ – Τσέλσι στο 2.07, κόντρα στο ρεύμα…

Ρεάλ – Τσέλσι στο 2.07, κόντρα στο ρεύμα…

Στοίχημα στο Ρεάλ – Τσέλσι, αγνοώντας τα (δημοσιευμένα, στην Ισπανία) παρασκήνια ότι μετά το φιάσκο της European Super League η UEFA θέλει να «αποτελειώσει» τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Αγωνιστικά όμως η Ρεάλ, κι εδώ απάντηση δεν υπάρχει, ή όντως δεν είναι καλά (με τη Λίβερπουλ, μεταξύ μας, πέρασε χάρη στα… μαγικά του Γιούργκεν Κλοπ στο πρώτο παιχνίδι, ούσα εύστοχη μπροστά), ως φάνηκε από τις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με τις οποίες αποχαιρέτισε τις ελπίδες για τίτλο, είτε… διάλεξε προτεραιότητα: το Champions League. Θυμίζω ότι επί της πρώτης θητείας του Ζιντάν στον πάγκο, μέχρι να το πάρει (και πήρε τρία συνεχόμενα) επ’ ουδενί έπειθε. Σέρχιο Ράμος, Λούκας και μάλλον Βαλβέρδε είναι εκτός, πλήρη δεν τη λες.

Η, δε, Τσέλσι, βγάζει μια τρομερή σοβαρότητα επί ημερών Τούχελ, όχι μόνο έβγαλε νικηφόρα κρίσιμα ματς, ακόμη και στο τελευταίο με τη Γουέστ Χαμ πήρε άριστα και το 1-0 την αδίκησε αφού μπορούσε κάλλιστα άλλα δύο, αλλά πήρε και το Λιγκ Καπ και, δη, ενάντια σε κοτζάμ Σίτι με τον Γερμανό να παραδίδει σεμινάρια στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αλλά ναι, μεγάλο ναι: ποιος υποτιμά αυτή τη Ρεάλ που μπορεί να είναι 2-0 μπροστά στο ημίωρο με ισάριθμες φάσεις ενώ την έχεις κοντράρει; Κι άντε, όχι να γυρίσει, μα και να αποκλειστεί μετά. Αλλά και ποιος υποτιμά την Τσέλσι που δεν έχει ήττα εκτός Λονδίνου επί ημερών Τούχελ, ήδη σε δέκα επίσημα ματς. ΟΚ, «εκτός» ήταν και η ρεβάνς με την Πόρτο, τύποις γηπεδούχος στη Σεβίλλη, συνολικά σε 21 ματς με τον Γερμανό μετρά 14-5-2 και σε 16/21 κράτησε το μηδέν!

Οσο για το παρασκήνιο, ο ορισμός του Ντάνι Μάκελι δείχνει, θεωρητικά, ουδέτερος, βέβαια ο τύπος (θα τον θυμάστε, οι θιασώτες της στήλης) είναι μεγάλος πεναλτάκιας, πλην όμως είναι από τα φαβορί να διαιτητεύσει τον τελικό του προσεχούς Euro άρα ίσως πάψει να σφυρίζει με το παραμικρό. Ισως.

Ας είναι. Καλές οι ιστορίες και η ανάλυση αλλά τι παίζουμε;

  1. Πρώτον, κόντρα στη λογική κλειστού αγώνα, χαμηλού (ή καθόλου) σκορ, έχω την αίσθηση ότι Ρεάλ και Τσέλσι θα συνθέσουν αγώνα με γκολ και θέαμα. Άλλωστε η Ρεάλ εδώ και δέκα χρόνια στον θεσμό, εντός, σκόραρε στα 54/55, μόνο στο 0-3 από την ΤΣΣΚΑ πέρυσι δεν τα κατάφερε! Μειώνοντας το ρίσκο κράτησα το ασιατικό over 2,25 με πληρωμή σε 3+ γκολ και επιστροφή μισού πονταρίσματος σε ακριβώς 2 τέρματα στο ματς.
  2. Δεύτερον, πάντα με το εύλογο ρίσκο (άρα χαμηλή μίζα) πέναλτι. Ο Μάκελι έχει καταλογίσει 5 σε 7 ματς της διοργάνωσης φέτος και συνολικά 22/37 επίσημα ματς στη σεζόν!
  3. Για το τρίτο, τα σουτ στην εστία του Ασένσιο, με την υποσημείωση ότι ενδέχεται να μην ξεκινήσει (καθότι ο Ζιντάν αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε 3-5-2 και 4-3-3). Αρα, μια ώρα πριν τη σέντρα, με τις ενδεκάδες, τούτο.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα υπόλοιπα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο FootballBet.gr

Ειδικό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι
Καταλογισμός πέναλτι
2.80
Ειδικό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι
Ασένσιο over 0,5 σουτ στην εστία (αν ξεκινήσει)
1.80
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι
Over 2,25 AH
2.07
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις