Το site που κάνει πράξη τις στοιχηματικές σας φαντασιώσεις…

Το site που κάνει πράξη τις στοιχηματικές σας φαντασιώσεις…

Tο koubanezos.gr… πρωτοκυκλοφόρησε στις 15 Ιουνίου. Πριν καν συμπληρώσει δύο εβδομάδες, έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον αρχικό στόχο, που είχαμε πει μεταξύ μας: «πάμε να βγούμε, να δούμε τι γίνεται».

Και ξεπεράστηκε χάρη σε εσάς. Αγκαλιάσατε το site από την πρώτη στιγμή, το επισκέπτεστε κάθε ημέρα με αποτέλεσμα ήδη να σπεύδουμε να αλλάξουμε server, να μπούμε σε μεγαλύτερο. Ξαναλέω: πριν καν κλείσει 15ήμερο!

Ήταν που μονολογούσα, πριν την πρεμιέρα, «άντε να βγει το καλοκαίρι». Τι… να βγει, δεν έπιασαν καλά καλά οι στοιχηματικές ζέστες! Και, ως λέει και ο Psyradios, «Koubanezos.gr, το site που κάνει πράξη τις στοιχηματικές σας φαντασιώσεις». O Koubanezos συμφωνεί και επικροτεί…

Και, για να δώσουμε και καμιά… είδηση σε τούτο το editorial, δεν επαναπαυόμαστε. Όχι. Ήδη τεχνικά το site είναι σε σχεδόν άριστο επίπεδο ενώ γίνονται και οι απαραίτητες… ανακαινίσεις τη mobile έκδοση, την οποία προτιμά πάνω από το 70% των αναγνωστών (σημεία των καιρών). Και έρχονται και άλλα: και μεταγραφές, και νέες στήλες, και εκπληξούλες. Πολλές εκπληξούλες.

Ο Στελλάρας ο Psyradios είναι στην εμπροσθοφυλακή από την πρώτη ημέρα, με κείμενα βγαλμένα από τη ζωή και την εμπειρία. Από κοντά και ο Βασίλης Βασιλόπουλος με τις to the point αναλύσεις του, ο «άρρωστος» με το ισπανικό ποδόσφαιρο Πολυχρόνης Δερμιτζάκης, ο «αλεπουδιάρης Νίκος Μποζιονέλος με τις στοιχηματοαθλητικές ιστορίες του, ο Nummer 14 με το ημερολόγιό του.

Ωστόσο, πρωτίστως ως αναγνώστης, σας παραπέμπω στην επιθετική τριάδα του koubanezos.gr που κάνει… παπάδες μπροστά: στον MrCash Jim Tsilo, στον Specialist Τάσο Μαρκόπουλο και στον Funbetάκια που έχει τρελάνει κόσμο με τις αποδοσάρες του.

Για να σκοράρουν όμως, χρειάζονται καλά χαφ, σκύλοι στο κέντρο: ο Θάνος Κασάπης από την άγονη γραμμή του, ο Super Mario Ανδρεάδης με τα special bets του και  τον Βασίλη Γερούτη που τα… σπάει με διαρκή ταμεία στα κόρνερ.

Μιας και έπιασα τα της ενδεκάδας, βοηθός μου στον πάγκο είναι ο Andres Guibert, ο μπασκετάνθρωπός μας, με βοηθό του βοηθού τον Buzzer Beater.

Με τα πρώτα τους ταμεία να κάνουν την εμφάνισή τους, χαρίζουν τις στήλες τους στο site μας ο «Τούρκος» Γιώργος Χρονόπουλος και ο Θάνος Κληματσούδας που περιμένει νέα από το… CAS. Γενικώς έχουμε πιάσει όλη την Ευρώπη, ο Γιώργος Μανός και ο Παναγιώτης Καργαλής γράφουν από… τα ξένα (Σουηδία μεριά), ο Αλέξανδρος Κοντόπουλος είναι ένας άοκνος εργάτης εν μέσω ευχάριστων εξελίξεων, ενώ κάναμε και τις πρώτες… μεταγραφές, τον Τσιμεντένιο και τον Γιώργο Δαμουλάκη.

Με εκλεκτικές εμφανίσεις ως τώρα ο Matador (που περιμένει, ως λέει, το τένις) και ο Profesor και με τη δική τους ξεχωριστή λογική ο… μάγειρας Μάκης Λιοσάτος, ο μυστηριώδης Αλαφροΐσκιωτος, ο πολύπειρος Παλαίμαχος, ο εμπνευσμένος Cuba Libre, ο, με έφεση στα μεσογειακά ματς, Κωνσταντίνος Κοτσίρας, ο ψαγμένος BetHead και ο θιασώτης του σκοραρίσματος Mimigoal.

Να μη ξεχάσω και τους άλλους «ειδικούς»: τον Χρήστο Νέδο με τις κάρτες του, τον Il Fratello με τους σκόρερ, τον Bet Minute με τα 15λεπτά του. Και, το δικό τους κοινό έχουν ήδη ο Αντώνης Καμαργιάκης στα Esports και ο Ευάνθης Γκόγκουλης με το σνούκερ του.

Sky is the limit…

ΥΓ. Στο [email protected] λάβαμε δεκάδες e-mails από αναγνώστες που θέλησαν να μετέχουν με στήλη – και σας ευχαριστούμε. Ήδη μια – δυο περιπτώσεις ξεχώρισαν.

Το site που κάνει πράξη τις στοιχηματικές σας φαντασιώσεις…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις