ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σνούκερ: Ο Μπίνγκαμ, ο ΜακΓκιλ και... ο Ρόνι!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σνούκερ: Ο Μπίνγκαμ, ο ΜακΓκιλ και... ο Ρόνι!

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σνούκερ: Ο Μπίνγκαμ, ο ΜακΓκιλ και… ο Ρόνι!

Σνούκερ: Ο Μπίνγκαμ, ο ΜακΓκιλ και... ο Ρόνι!

Ακόμα και αποκλεισμένος, ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν μας υποχρεώνει να ασχολούμαστε μαζί του. Είναι ο προημιτελικός του Άντονι ΜακΓκιλ με τον Στιούαρτ Μπίνγκαμ, που μας τον φέρνει στο μυαλό, θέλοντας και μη.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ μπήκε πλέον στην τελική ευθεία. Το βράδυ της επόμενης Δευτέρας θα γνωρίζουμε τον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή, όμως ο δρόμος που απομένει είναι ακόμα μακρύς. Έχουν ακόμα πολλά πράγματα να δουν τα μάτια μας, αρχής γενομένης από απόψε, στους δύο τελευταίους αγώνες της φάσης των «16» (21:00).

Υπάρχουν φαβορί, μια και ο Μαρκ Σέλμπι προηγείται 9-6 του Μαρκ Άλεν και ο Σον Μέρφι 10-6 του Γιαν Μπινγκτάο. Όμως σ’ αυτό το άθλημα δεν μπορείς ποτέ να προδικάσεις τίποτα. Δεν θα ασχοληθούμε άλλο στοιχηματικά με αυτά τα δύο ματς και θα περάσουμε κατ’ ευθείαν στην παρουσίαση των πρώτων προημιτελικών.

Για να καταλάβετε, δηλαδή, πώς συνδέσαμε στον πρόλογο τον Ο’Σάλιβαν με τους…

Άντονι ΜακΓκιλ (16) – Στιούαρτ Μπίνγκαμ (18)

Τρίτη 27/4 (12:00 και 21:00), Τετάρτη 28/4 (16:30)

Για τον έναν, είναι προφανές το γιατί. Ο Άντονι ΜακΓκιλ απέκλεισε τον Rocket στον συγκλονιστικό αγώνα που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και το ερώτημα είναι ένα: Μπορεί να φτάσει πιο μακριά;

Μη βιαστείτε να απαντήσετε «ναι», επειδή ο Σκωτσέζος είχε φτάσει μία ανάσα από τον τελικό στο περσινό Παγκόσμιο. Το ερώτημα έχει διαφορετική στόχευση, καθώς μας ενδιαφέρει να δούμε τι έκαναν οι υπόλοιποι παίκτες που απέκλεισαν τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν τα προηγούμενα χρόνια.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι ο Τζέιμς Κέιχιλ αποκλείστηκε από τον Στίβεν Μαγκουάιρ το 2019. Έστω και δύσκολα (12-13). Την ίδια τύχη είχε και ο Άλι Κάρτερ το 2018, μια και έμεινε εκτός τετράδας από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Μαρκ Γουίλιαμς (8-13).

Το 2017, θύτης ήταν ο Ντινγκ Τζουνχούι, στη φάση των «8», δεν προχώρησε όμως παραπέρα. Έχασε στον ημιτελικό από τον Μαρκ Σέλμπι (15-17). Και το 2016, ο Μπάρι Χόκινς παρουσιάστηκε «άδειος» στον προημιτελικό με τον Μαρκ Φου. Βρέθηκε να χάνει 1-9 και παρότι προσπάθησε, δεν έκανε την ανατροπή (11-13). Και φτάνουμε στο 2015…

Ποιος είχε αποκλείσει τότε τον Ο’ Σάλιβαν; Ο Στιούαρτ Μπίνγκαμ. Ο οποίος κεφαλαιοποίησε την πρόκριση επί του κορυφαίου παίκτη όλων των εποχών, επικρατώντας και του Τζαντ Τραμπ στον δραματικό ημιτελικό (17-16) και στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο. Νίκησε δίκαια στον τελικό τον Σον Μέρφι με 18-15!

Καταλάβατε, λοιπόν, προς τι όλος αυτός ο συλλογισμός. Μετά τον διπλό θρίαμβο του 2012-13 (που τον καθιέρωσε ως κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών) και τον χαμένο τελικό του 2014, ο Ο’Σάλιβαν αποκλείεται μόνο από παίκτες που δεν έχουν αναδειχθεί παγκόσμιοι πρωταθλητές στο παρελθόν. Και άπαντες, με εξαίρεση τον Μπίνγκαμ, αποδεικνύονται ανήμποροι να διαχειριστούν όπως πρέπει τη μεγάλη επιτυχία.

Ο ΜακΓκιλ είναι ο επόμενος που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και η τύχη τα ‘φερε έτσι, ώστε να βρει μπροστά του τον μοναδικό παίκτη που θα έπρεπε να έχει ως παράδειγμα. Διότι ο Μπίνγκαμ, όπως πιθανόν θυμάστε, πήρε ώθηση από την πρόκριση επί του Rocket το 2015. Δεν είχε εντυπωσιάσει μέχρι τότε στο τουρνουά, όμως ανέβηκε επίπεδο στον ημιτελικό και τον τελικό και κατά γενική ομολογία άξιζε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μην ξεχνάμε και την άλλη παράμετρο: Και οι δύο παίκτες βλέπουν τον μεταξύ τους αγώνα ως ευκαιρία για να βρεθούν ξανά στους «4». Τι παίζουμε στο στοίχημα, λοιπόν…

Ο 44χρονος Άγγλος φαβοριτίζεται από τις στοιχηματικές και όχι αδίκως. Τα πήγε περίφημα ως φαβορί στον αγώνα του 2ου γύρου με τον Τζέιμι Τζόουνς, μια και τον νίκησε 13-6 πετυχαίνοντας τρία century breaks (τα δύο στο σημερινό τελευταίο σκέλος). Είναι πιο έμπειρος, έχει σηκώσει Παγκόσμιο, ξέρει πώς γίνεται, με λίγα λόγια. Και ονειρεύεται να το ξανακάνει.

Από την άλλη, ο ΜακΓκιλ μας φαίνεται πιο πιθανό να γίνει ο νέος Μπίνγκαμ, παρά να κλατάρει όπως ο Χόκινς προ πενταετίας. Έχει τσαγανό, ώστε η νίκη επί του Ο’Σάλιβαν να τον δυναμώσει κι άλλο, παρά να τον αγχώσει. Το περιβάλλον του Crucible τού είναι γνώριμο, μια και εκεί έχει πετύχει τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας του. Και διψά εξίσου για τη μεγάλη διάκριση, την οποία είχε «αγγίξει» και πέρυσι.

Η επιλογή είναι πραγματικά δύσκολη, αφού και η ιστορία του ζευγαριού δεν βοηθάει. Το… στρίβειν διά του του over είναι μία επιλογή. Εκτιμώ, πάντως, ότι αν γίνει ντέρμπι, θα νικήσει ο ΜακΓκιλ. Αν ξεφύγει στην αρχή ο Μπίνγκαμ, θα επικρατήσει εύκολα. Διαλέγετε και παίρνετε.

Νιλ Ρόμπερτσον (3) – Κάιρεν Γουίλσον (6)

Τρίτη 27/4 (12:00 και 21:00), Τετάρτη 28/4 (12:00)

Η αδυναμία του Νιλ Ρόμπερτσον να φτάσει έστω στα ημιτελικά του Παγκοσμίου, μετά τον θρίαμβο του 2010, είναι αντικείμενο ξεχωριστής μελέτης. Όλα αυτά τα χρόνια ο Αυστραλός συγκαταλέγεται στα φαβορί και συχνά εντυπωσιάζει στους δύο πρώτους γύρους. Στον προημιτελικό, όμως, παθαίνει… μπλακ άουτ.

Το είδαμε πέρυσι, κόντρα στον Μαρκ Σέλμπι (7-13). Το είδαμε και πρόπερσι, απέναντι στον θεωρητικά ντεφορμέ, Τζον Χίγκινς (10-13). To 2015, ήταν ο Μπάρι Χόκινς αυτός που παρουσιάστηκε απρόσμενα πιο δυνατός σε έναν συγκλονιστικό αγώνα (12-13). Τα ενδιάμεσα χρόνια, το σοκ ήρθε ακόμα νωρίτερα, από λιγότερο δυνατούς παίκτες.

Μόνο το 2014 έφτασε ο Ρόμπερτσον στους «4», νικώντας μάλιστα με ανατροπή τον Τζαντ Τραμπ (13-11) στον αγώνα όπου συμπλήρωσε 100 century breaks σε μία σεζόν. Φέτος που βρίσκεται στην καλύτερη ίσως φόρμα της καριέρας του, φιλοδοξεί να δώσει τέλος στην κατάρα, ο αντίπαλος στον προημιτελικό είναι επικίνδυνος.

Ο Κάιρεν Γουίλσον δεν χρειάζεται συστάσεις ακόμα για όσους παρακολουθούν σνούκερ μόνο στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Εκεί διακρίνεται διαρκώς από τότε που καθιερώθηκε ανάμεσα στους «μεγάλους». Έχει μόνιμη θέση στα προημιτελικά από το 2016, ενώ το 2018 προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά. Και πέρυσι, έπαιξε και στον παρθενικό του τελικό, κάτι που φιλοδοξεί να καταφέρει και φέτος.

Κοινώς, αυτό που αποδεικνύεται… βουνό για τον Νιλ, το πέτυχε δύο από τις τρεις προηγούμενες χρονιές ο Κάιρεν. Κι όμως, σύγκριση των δύο παικτών αντικειμενικά δεν υφίσταται. Ο Αυστραλός είναι αναμφίβολα πιο χαρισματικός, έχει πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι σε κάθε τομέα και δικαίως φαβοριτίζεται από τις στοιχηματικές.

Όπως τόνισε και ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν, όμως, χθες βράδυ στο Eurosport, ο Γουίλσον έχει ένα σπάνιο προσόν: Δεν φοβάται. Μπορεί να μη φτάσει ποτέ στο επίπεδο του Τραμπ ή του Ρόμπερτσον, όμως θα τους αντιμετωπίσει με την ίδια νοοτροπία που θα αντιμετώπιζε και τον πιο αδύναμο παίκτη του σιρκουί. Κάτι που τον καθιστά επικίνδυνο.

Ενδεικτικά είναι και τα αποτελέσματα μεταξύ των δύο παικτών. Στο πρόσφατο Players Championship, ο Warrior συνέτριψε με 6-2 τον Ρόμπερτσον και στο περσινό Welsh Open με 5-0! Ναι μεν σύντομοι αγώνες, συγκρινόμενοι με ένα best of 25 frames, ξέρετε όμως πολλούς που να έχουν θριαμβεύσει τόσο άνετα του Αυστραλού άσου;

Το 3.00 της νίκης του Γουίλσον είναι σαφώς πιο ελκυστικό από το αντίστοιχο 2.10 του ΜακΓκιλ. Σκέφτομαι, όμως, όπως όλοι, τον Robbo. Αν δεν περάσει ούτε φέτος τουλάχιστον στους «4», πότε θα το κάνει; Είναι και η προοπτική του ημιτελικού με τον Τραμπ, που όλοι θέλουμε να παρακολουθήσουμε, ενώ και η κλεψύδρα του σιγά-σιγά αδειάζει. Στο επόμενο Παγκόσμιο θα έχει κλείσει τα 40.

Ρόμπερτσον με χάντικαπ, λοιπόν, είναι η πρόταση. Τουλάχιστον για την αρχή και στην πορεία θα το ξανασκεφτούμε. Ευκαιρίες για κέρδη προσφέρονται και μέσω του αριθμού των century breaks και δεν θα τις αγνοήσουμε.

Μονό
12:00
Άντονι ΜακΓκιλ - Στιούαρτ Μπίνγκαμ
Over 22,5 frames
2.00
Μονό
12:00
Νιλ Ρόμπερτσον - Κάιρεν Γουίλσον
1 (-2,5)
1.80
Fun bets
12:00
Άντονι ΜακΓκιλ - Στιούαρτ Μπίνγκαμ
ΜακΓκιλ υψηλότερο break
2.10
12:00
Νιλ Ρόμπερτσον - Κάιρεν Γουίλσον
Ρόμπερτσον over 3,5 century breaks
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις