Με καλή ψυχολογία οι Ούγγροι

Με καλή ψυχολογία οι Ούγγροι

Για να ζεσταθεί ενόψει της πρεμιέρας της στο Euro 2020 η εθνική ομάδα της Ουγγαρίας θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Η αρχή θα γίνει στις 4 Ιουνίου κόντρα στην Κύπρο και τέσσερις μέρες αργότερα θα ακολουθήσει το παιχνίδι με την Ιρλανδία. Και τα δύο παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στο “Ferenc Szusza Stadium” στην Ουγγαρία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας με αφορμή των προγραμματισμό αυτών των φιλικών δήλωσε « Σε μια περίοδο προετοιμασίας είναι σημαντικό να διαλέγεις αντιπάλους μέτριας δυναμικότητας. Ξέρουμε ότι η Κύπρος βρίσκεται σε μια καλή περίοδο και ότι η Ιρλανδία έχασε στο τέλος την πρόκρισή της στο Euro, άρα είναι οι ιδανικές ομάδες για την προετοιμασία μας. Είναι επίσης σημαντικό να παίξεις απέναντι σε αντιπάλους με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού αλλά όχι πολύ ισχυρούς. Κι αυτό γιατί υπάρχει πιθανότητα για βαριά ήττα που θα έχει αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση της ομάδας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις