Χόκεϊ. Τρεις επιλογές με αξία

Προγνωστικά χόκεϊ

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλη την παρέα. Μετά από ένα σύντομο ρεπό η αγαπημένη στήλη επιστρέφει. Όλα τα πρωταθλήματα πλησιάζουν προς το τέλος τους, με αποτέλεσμα κάθε ημέρα να προσφέρονται για ποντάρισμα ολοένα και λιγότερα παιχνίδια. Αλλά γι’αυτό γράφεται αυτή η στήλη, για να δίνονται τα σωστά προγνωστικά χόκεϊ στα παιχνίδια της ημέρας. Σήμερα θα αναλύσουμε δύο κρίσιμα παιχνίδια σε Γερμανία και Σουηδία.

Προγνωστικά χόκεϊ: Έμφαση στην άμυνα

Ας ξεκινήσουμε με προγνωστικά στην Σουηδία, από το παιχνίδι της Έρεμπρο με τους Βάκχο Λέικερς. Εξαιρετικά αμφίρροπα και τα 3 προηγούμενα παιχνίδια των ημιτελικών των play offs, με τους Λέικερς να προηγούνται με 2-1. Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη στήλη ότι η Έρεμπρο μετά την μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά δεν θα έπεφτε αμαχητί σε αυτήν την φάση. Και επιβεβαιωθήκαμε, αφού κοιτάει για τα καλά στα μάτια τους ανώτερους στα χαρτιά αντιπάλους, οδηγώντας τα παιχνίδια σε πολύ κλειστό σκορ.

Εντύπωση προκάλεσε ότι τα δύο προηγούμενα παιχνίδια έληξαν με το πολύ χαμηλό και σπάνιο για το χόκεϊ σκορ, 0-1. Πολύ σφιχτές οι άμυνες και των δύο ομάδων τώρα τελευταία, που μέχρι στιγμής στην σειρά έχουν επιτευχθεί μόνο δύο γκολ σε αριθμητική ανισορροπία.

Αυτό το ενδιαφέρον στατιστικό και η ανταγωνιστικότητα της Έρεμπρο με οδηγούν στην επιλογή του under 4,5 γκολ στο 2.35 για τα προγνωστικά χόκεϊ, που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά στα 3 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων για τα play offs.

Επιλογές με αξία στη Γερμανία

Δεύτερή μας επιλογή σήμερα θα είναι το παιχνίδι των Μπιετιγκχάιμ Στίλερς και της Λέβεν Φρανκφούρτης για την 2η κατηγορία της Γερμανίας. Στα προημιτελικά η σειρά βρίσκεται στο 2-0.

Άνετο διπλό στη Φρανκφούρτη την Κυριακή για τους Στίλερς, καθόλου αναμενόμενο μπορώ να πω. Δείχνουν χωρίς δυνάμεις τα «λιοντάρια» της Φρανκφούρτης, καθώς και στα δύο παιχνίδια εμφανίστηκαν αγνώριστοι και ηττήθηκαν ισάριθμες φορές. Μοιάζει δύσκολο να ανακάμψουν τόσο γρήγορα αν και προφανώς εδώ που έφτασαν δεν θα τα παρατήσουν. Μοιρασμένη η παράδοση παρόλα αυτά στην έδρα των Στίλερς και πολλά γκολ στις αναμετρήσεις τους, αλλά οι αποδόσεις του άσου είναι προκλητικές.

Για αρχή θα επιλέξω τη νίκη των Στίλερς σε dnb στο 1.75 που κατά την γνώμη μου για τα δεδομένα της αναμέτρησης η απόδοση έχει αξία. Και σαν δεύτερη επιλογή στα προγνωστικά χόκεϊ από το ίδιο παιχνίδι, θα επιλέξω το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στην 2η περίοδο στο 3.30.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
20:30
Μπιετιγκχάιμ Στίλερς - Λέβεν Φρανκφούρτης
1 dnb
1.75
Μονό
20:30
Μπιετιγκχάιμ Στίλερς - Λέβεν Φρανκφούρτης
Περισσότερα γκολ στη 2η περίοδο
3.30
Μονό
21:00
Έρεμπρο – Βάκχο Λέικερς
Under 4,5
2.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις