Handball, Super League 2 και Basket League απευθείας στην ΕΡΤ3

Τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου μπάσκετ θα δείξει η ΕΡΤ3

Με στόχο να διεκδικήσει κάθε πιθανότητα για πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χάντμπολ των ανδρών που θα γίνει το 2022, η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Γαλλία στο ΔΑΚ Κορυδαλλού τη Μ. Τρίτη 27 Απριλίου, στις 20:00.

Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει απευθείας την κρίσιμη αναμέτρηση σε περιγραφή του Πάνου Σαμαρά.

SUPER LEAGUE 2

Τα play off της Super League 2 αρχίζουν τη Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει ο αγώνας Ιωνικού Νικαίας-Λεβαδειακού, δύο ομάδων που πρωταγωνίστησαν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και είναι βασικές διεκδικήτριες της ανόδου.

H ΕΡΤ3 θα μεταδώσει απευθείας την αναμέτρηση Ιωνικού Νικαίας-Λεβαδειακού (28/4, 15:30), σε περιγραφή του Μίλτου Θεοδοσίου και ρεπορτάζ του Στέλιου Σωτηρόπουλου.

Εκτάκτως τη Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 η εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ» (παρουσίαση: Πάνος Μπλέτσος) θα αρχίσει στις 15:00 επικεντρώνοντας στην πρώτη αγωνιστική των play off της Super League 2.

Οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν για τα τελευταία νέα με ζωντανές συνδέσεις σε Νίκαια, Ξάνθη (Ξάνθη-Χανιά) και Ηράκλειο (Εργοτέλης-Διαγόρας) ενώ θα δουν και όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες στιγμές των τριών αναμετρήσεων.

BASKET LEAGUE

Η αυλαία της κανονικής περιόδου πέφτει, τελικά, στην Basket League τη Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021. Τα έξι παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής θα αρχίσουν την ίδια ώρα (20:00) και θα καλυφθούν απευθείας στην έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ3 «Ο Κόσμος των Σπορ» που θα ξεκινήσει στις 19:50 και θα ολοκληρωθεί στις 23:00 καθώς θα μεταδοθεί και ωριαία εκπομπή Post Game (παρουσίαση: Θόδωρος Φελάνης), με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ενώ η ΕΡΤ3 θα παρακολουθεί «λεπτό προς λεπτό» την εξέλιξη της τελευταίας αγωνιστικής, ολόκληρα τα παιχνίδια θα μεταδίδονται από τα κανάλια ΕΡΤ Sports στην ψηφιακή πλατφόρμα ΕΡΤflix. Το πρόγραμμα:

  • ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΕΡΤ SPORTS1, περιγραφή Δημήτρης Χατζηγεωργίου
  • Περιστέρι BC-Άρης ΕΡΤ SPORTS 2, περιγραφή Βαγγέλης Ιωάννου
  • Ηρακλής-Προμηθέας ΕΡΤ SPORTS 3, περιγραφή Δημήτρης Μπουμπουγιατζής
  • Λαύριο Megabolt-Λάρισα Bread Factory ΕΡΤ SPORTS 4, περιγραφή Κώστας Χαλβατσιώτης
  • Μεσολόγγι BAXI-ΠΑΟΚ ΕΡΤ SPORTS 5, περιγραφή Γιάννης Νάτου
  • Ιωνικός Hellenic Coin-Κολοσσός H Hotels ΕΡΤ SPORTS 6, περιγραφή Λεωνίδας Μενεγάκης
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις