Κατεβάζουμε… 11άδα στο Euroleague Fantasy

Στοίχημα μπάσκετ ευρωλίγκα με χρήσιμα tips.

Καλημερίζω την παρέα! Πάλι εδώ, με τις καθιερωμένες προτάσεις παικτών στο Euroleague Fantasy, έχοντας σαν μπούσουλα τους δύο πρώτους αγώνες των ομάδων. Είδαμε σε ποιους στηρίζονται οι 8 μονομάχοι και πιστέψτε με δεν είναι οι πιο ακριβοί της διοργάνωσης.

Προτάσεις παικτών στο Euroleague Fantasy

Πρώτο ζευγάρι είναι αυτό της Μπαρτσελόνα με την Ζενίτ. Οι Ρώσοι είναι οι μοναδικοί που έσπασαν έδρα στην πρώτη βδομάδα. Παρά λίγο μάλιστα να κάνουν το 2-0. Αυτό οφείλεται κυρίως στον Κέβιν Πάνγκος. Από την άλλη, τα μεγάλα αστέρια της Μπάρτσα δε βγήκαν μπροστά. Ο μόνος που προσπάθησε πολύ ήταν ο Μπράντον Ντέιβις.

Στη ιταλογερμανική μονομαχία, η Αρμάνι έκανε δύο νίκες. Καλύτερος όλων ο Ζακ Λεντέι. Από κει και πέρα είδαμε στο δεύτερο παιχνίδι να βγαίνει συνεισφέρουν και τα γκαρντ της ομάδας (Πάντερ, Ντιλέινι και Σέρχι). Στον στρατόπεδο της Μπάγερν, είδαμε στον πρώτο αγώνα μια φοβερή εμφάνιση του Σίλεϊ που δύσκολα θα επαναληφθεί. Στο δεύτερο ματς έκαναν πολύ καλό παιχνίδι οι Μπόλντγουιν και Λούσιτς.

Στο ζευγάρι με το μεγαλύτερο χάσμα, εκ του αποτελέσματος, η Εφές έκανε πανεύκολα το 2-0 απέναντι στη Ρεάλ. Πρώτα βιολιά οι συνήθεις ύποπτοι Λάρκιν και Μίσιτς και μεγάλη έκπληξη (γενικότερα στη σεζόν) ο Σανλί. Από την ομάδα του Λάσο, ο μόνος παίκτης που θα επέλεγα είναι ο Τόμπκινς. Οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε ρηχά νερά.

Τέλος, στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ πήρε δύο νίκες απέναντι στη Φενέρ, η οποία στερήθηκε λύσεων και έχασε τους αγώνες στο δεύτερο ημίχρονο. Η σταθερά στην ομάδα του Ιτούδη ήταν ο Ντάνιελ Χάκετ και είχε σε κάθε ματς άλλους συμπαραστάτες (Βόιντμαν, Κλάιμπερν, Σενγκέλια). Στην άλλη μεριά, στο πρώτο παιχνίδι έπαιζε μόνος του ο Ντε Κολό και στο δεύτερο ο Γκούντουριτς. Μένει να δούμε ποιοι θα επανέλθουν σιγά σιγά για τα παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη και να κάνουμε τις επιλογές μας.

Μια ενδεκάδα επιλογών λοιπόν θα μπορούσε να είναι: Λάρκιν, Μίσιτς ή Χάκετ, Ντε Κολό, Πάνγκος, Τόμπκινς, Γκούντουριτς ή Λούσιτς, Μίροτιτς, Ντέιβις ή Βέσελι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις