ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ημέρα «τελικών» σε Μονακό, Μαδρίτη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ημέρα «τελικών» σε Μονακό, Μαδρίτη

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ημέρα «τελικών» σε Μονακό, Μαδρίτη

Προγνωστικά μπάσκετ

Καλημερίζω άπαντες τους Κουβανέζους και λίγο παραπάνω τους φίλους της «πορτοκαλί σπυριάρας». Ημέρα τελικών σήμερα και δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε προγνωστικά μπάσκετ. Πρώτος αγώνας στους τελικούς του Eurocup, που κρίνεται στις δύο νίκες, ανάμεσα στη Μονακό και την Ούνιξ. Τελικό όμως, παίζει και η Ρεάλ απέναντι στην Εφές, καθώς βρίσκεται ήδη με 2-0 πίσω στη σειρά και ενδεχόμενη ήττα της θα σημάνει το τέλος της στη φετινή Euroleague.

Πριν πάω στα σημερινά, να υπενθυμίσω τα όσα έγιναν την Παρασκευή. Χάθηκε η βασική μας πρόταση, καθώς η διαφορά νίκης της Μπαρτσελόνα δεν έφτασε στα επιθυμητά επίπεδα. Ωστόσο, η απόδοση της ημέρας ήταν το 3.15 στις εκτελεσμένες βολές του Γκούντουριτς, που πλήρωσε από το 1ο δεκάλεπτο. Ο Ντέιβις με μια ακόμα καλή εμφάνιση επιβεβαίωσε και το δικό του ειδικό, μαζεύοντας πάνω από 4 ριμπάουντ.

Προγνωστικά μπάσκετ στον πρώτο τελικό

Ξεκινάμε από τον πρώτο τελικό του Eurocup που λαμβάνει χώρα στο «Πριγκιπάτο». Η Μονακό υποδέχεται την Ούνιξ. Οι Γάλλοι «σκούπισαν» τη Γκραν Κανάρια στον ημιτελικό, ενώ οι Ρώσοι έκαναν την έκπληξη απέναντι στη Βίρτους. Αμφότερες έχουν κερδίσει τη συμμετοχή τους στην επόμενη Euroleague, αλλά σίγουρα θέλουν το τρόπαιο στη συλλογή τους.

Η Μονακό έφτασε μέχρι εδώ με πιο ευνοϊκές διασταυρώσεις. Ούτε η Μπουντούτσνοστ, ούτε η Γκραν Κανάρια είναι στο επίπεδο τη Ούνιξ. Σε όλα τα παιχνίδια των προημιτελικών και των ημιτελικών, τα σκορ πήγαν πολύ κοντά. Η Ούνιξ από την άλλη έκανε την υπέρβαση. Απέδειξε πόσο δουλεμένη ομάδα είναι και πόσο πιστά τηρεί το πλάνο του Δημήτρη Πρίφτη. Χρειάστηκε και τύχη, αλλά αυτό δεν υποτιμά το κατόρθωμά της.

Εκτίμηση: Για μένα όποιος περνούσε από το ζευγάρι Βίρτους – Ούνιξ θα ήταν το φαβορί για να το σηκώσει. Θα μπορούσα να πάω στο ξερό διπλό σήμερα ή να δώσω αβάντζο στους φιλοξενούμενους σε ένα παιχνίδι που και οι δυο λογικά θα φτάσουν πάνω από τους 70 πόντους.

Μπορεί η «Βασίλισσα»;

Λίγο αργότερα, η Ρεάλ φιλοξενεί την Εφές στη Μαδρίτη. Οι Τούρκοι έκαναν εύκολα το 2-0 και μάλιστα με διαφορές πάνω από 20 πόντους. Δε νομίζω πως τίθεται θέμα για το νικητή της σειράς. Η απάντηση κρύβεται κυρίως στην εικόνα των δύο ομάδων. Άλλωστε είχα πει πριν τον πρώτο αγώνα πως περιμένω η Εφές να περάσει με 3-0 ή 3-1 και δεν αλλάζω άποψη.

Αυτό που παρατήρησα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Μαδρίτη τον προηγούμενο μήνα, είναι ότι η Ρεάλ είναι ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο. Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό και βρίσκεται στον πάγκο του Λάσο που δεν υπάρχουν πολλές ποιοτικές λύσεις.

Εκτίμηση: Σκέφτηκα μήπως η Ρεάλ βγάλει αντίδραση και υπερασπιστεί τη φανέλα της. Δεν προκύπτει όμως από πουθενά η κόντρα στην Εφές. Προτιμώ να πάω σε δύο ειδικά. Οι γηπεδούχοι μπορούν να φτάσουν πρώτοι στους 15 πόντους στο 1ο δεκάλεπτο. Με διάθεση ρίσκου μπορούμε να πάμε και στην ανατροπή με τελική νίκη της Εφές. Η Ρεάλ ξέρει ότι αν θέλει να πάρει το παιχνίδι, πρέπει να το πάει χαμηλά σε σκορ, στη δύναμη. Άλλωστε είπαμε πως δυσκολεύεται να σκοράρει όσο περνάει η ώρα. Επειδή όμως η Εφές μπορεί μόνη της να βάλει 100 πόντους, θα πάω σε under πόντων των γηπεδούχων που δεν καταλαβαίνω γιατί το line είναι στους 78,5 πόντους.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:30
Μονακό – Ούνιξ Καζάν
2 (+7,5) & over 148,5
2.01
Μονό
19:30
Μονακό – Ούνιξ Καζάν
2
2.15
Μονό
20:00
Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές
Ρεάλ under 78,5
1.90
Μονό
20:00
Ρεάλ – Εφές
Ρεάλ πρώτη στους 15 στο 1ο δεκάλεπτο
2.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις