Έφερε τα πάνω κάτω η Τορίνο

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Η Serie A πλησιάζει δυστυχώς στο τέλος της για φέτος. Ένα πρωτάθλημα που μας πληρώνει ανελλιπώς στα προγνωστικά ποδοσφαίρου, τόσο στα σημεία, όσο κυρίως και σε over στα γκολ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Τορίνο – Νάπολι

Σήμερα αναμετρώνται δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ιταλία. Η Τορίνο διαθέτει ένα εκπληκτικό δίδυμο στην επίθεση, που θα μπορούσε να σταθεί στην ενδεκάδα κάθε ομάδας στη χώρα. Ο Μπελότι κυρίως, αλλά και ο Τζάτζα, είναι ποδοσφαιριστές με αίσθηση του γκολ και καλή τεχνική κατάρτιση. Ο πρώτος διαθέτει και πολύ δυνατά αθλητικά χαρακτηριστικά, όπως η ταχύτητα και η  δύναμη. Προβλέπεται να γίνει μάχη για τη μεταγραφή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Έτσι, η Τορίνο διανύει την καλύτερη περίοδο της μέσα στη σεζόν (3-2-1).

Το ίδιο ισχύει και για τη Νάπολι. Το εντυπωσιακό 5-2 επί της Λάτσιο την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η τέταρτη νίκη της σε έξι παιχνίδια (4-1-1). Εξασφάλισε την συμμετοχή της στο επόμενο Εuropa League και θα κυνηγήσει ως το τέλος την έξοδο στο Champions League. Διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 71 γκολ. Πέτυχε 16 γκολ στα προηγούμενα έξι ματς που έδωσε. Σκοράρει μάλιστα τουλάχιστον ένα τέρμα σε 13 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχος από την άλλη, πετυχαίνει και αυτή γκολ ανελλιπώς το τελευταίο διάστημα, έχοντας 10 σε 6 αγώνες. Η άμυνά της όμως όμως είναι η 6η χειρότερη στη Serie A, με 54 γκολ παθητικό. Έχει αποκτήσει μάλιστα την κακή συνήθεια, να δέχεται πρώτη τέρμα στους περισσότερους αγώνες της. Όλα τα στοιχεία του αγώνα μας οδηγούν σε ένα αμφίτερμα στο παιχνίδι. Φαίνεται ασφαλές ποντάρισμα και όποιος θέλει μεγαλύτερα κέρδη στα προγνωστικά ποδοσφαίρου, μπορεί να ποντάρει να επιβεβαιωθεί αυτό από το 1ο ημίχρονο (3.90), αφού το παιχνίδι λογικά προσφέρεται για γκολ και θέαμα.

Μονό
19:30
Τορίνο - Νάπολι
Goal/goal
1.68
Moνό
19:30
Τορίνο - Νάπολι
2.11
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις