Κίνητρο και… γκολ

Κίνητρο και... γκολ

Χαιρετώ τη παρέα του koubanezos.gr! Καλή εβδομάδα σε όλους εύχομαι! Δεν πήγε καλά η στήλη στις τελευταίες προτάσεις της, αλλά δε θα κάτσω να αναλύσω το πώς και τι.

Μαθαίνουμε από τις ήττες μας και προχωράμε. Σήμερα, Δευτέρα, ασχολούμαστε με ένα παιχνίδι το οποίο βρήκα αρκετά ενδιαφέρον.

Αγαπημένοι Ισπανοί στο πρόγραμμα και πιο συγκεκριμένα Β’ Ισπανίας στο παιχνίδι Αλκορκόν – Ραγιο Βαγιεκάνο. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός και βρίσκονται σε απόσταση βολής από τη ζώνη των play off. Η διαφορά τους είναι ότι η Βαγιεκάνο ξεκίνησε με ουσιαστικό στόχο να είναι τουλάχιστον στα play off, σε αντίθεση με την Αλκορκόν που ουσιαστικά πάει και όπου βγει.

Μετά τη διακοπή πάντως οι γηπεδούχοι δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση και γενικά τους θέλει. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη αν δεν βελτιώσουν πρωτίστως την άμυνα τους δε γίνεται να καταφέρουν να πιάσουν τους στόχους τους, όσο καλή μπάλα και να παίζουν. Σε αυτά τα δεδομένα βασίζομαι και για τη σημερινή μου πρόταση. Θεωρώ πως η Ράγιο δε πρόκειται να καταφέρει να κρατήσει το μηδέν, απέναντι σε μια ομάδα με καλή ψυχολογία και γενικά ζημιάρα. Αλλά από την άλλη αν θέλει να πιάσει τους στόχους της πρέπει κάποια στιγμή να μετουσιώσει τις εμφανίσεις σε αποτελέσματα. Θεωρώ πως το παιχνίδι ξεκινάει από το goal/goal.

Μονό

22:00 Αλκορκόν – Ράγιο Βαγιεκάνο: Goal/goal (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις