Κόντρες στους… έχοντες Europa League

Στοίχημα Κυριακής

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Σαν χθες αναστήθηκε ο Λάζαρος, αλλά χθες αναστηθήκαμε και εμείς με το απόλυτο ταμείων στην στήλη. Κυριακή σήμερα, ακόμα μια πολύ γεμάτη ημέρα στοιχηματικά με πάρα πολλές επιλογές για όσους θέλουν να διαθέσουν τον όβολο τους. Στοίχημα Κυριακής με επιλογές από Αγγλία και Ισπανία.

Στοίχημα Κυριακής: Ευχαριστημένοι όλοι στο 4.35

Στοίχημα Κυριακής, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της ομάδας του Μπιέλσα με την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ. Από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Λίβερπουλ προέρχεται η Λιντς, η οποία ισοφάρισε στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ λίγο νωρίτερα είχε και δοκάρι. Διατηρεί ένα σερί πέντε αγωνιστικών δίχως ήττα (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες) και βαθμολογικά δεν κυνηγάει κάτι.

Από την άλλη η Μάντσεστερ επικράτησε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1 απέναντι στην Μπέρνλι, με τα δύο τελευταία γκολ των γηπεδούχων να μπαίνουν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μετρά πέντε σερί νίκες ανεξαρτήτου διοργάνωσης, ενώ έχει μόλις μια ήττα σε στους 20 τελευταίους αγώνες σε Αγγλία και Ευρώπη.

Το μομέντουμ της Λιντς είναι πολύ καλό και γενικά βάζει δύσκολα στις ομάδες μεγαλύτερης δυναμικής. Τελευταία κατορθώματα της η ισοπαλία με την Λίβερπουλ, αλλά και το διπλό μέσα στο «Έτιχαντ». Αδιάφορη η Γιουνάιντετ βαθμολογικά, καθώς η δεύτερη θέση είναι δύσκολο να χαθεί, ενώ την Πέμπτη υποδέχεται την Ρόμα για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Europa League. Ευκαιρία για την Λιντς να πάρει αποτέλεσμα. Το 1Χ πληρώνει 2.05, ενώ για όσους αγαπούν το ρίσκο προτείνω και το Χ καρφωτό στο 4.35.

Μόνο νίκες για τον τίτλο

Περνάμε στην Ισπανία και στο Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα. Από εκτός έδρας ήττα προέρχεται το «κίτρινο υποβρύχιο» με αντίπαλο την Αλαβές. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Εκατέρωθεν ευκαιρίες σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος, όμως η μπίλια έκατσε στους γηπεδούχους. Πάντα στο κόλπο της Ευρώπης η Βιγιαρεάλ, καθώς είναι στο -1 από την Μπέτις και την 6η θέση. Έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αφού αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στην ημιτελική φάση του Europa League.

Την Χετάφε υποδέχτηκε μεσοβδόμαδα η Μπαρτσελόνα και την νίκησε με 5-2 και συνεχίζει την δική της μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μαζί με Ατλέτικο και Ρεάλ. Μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζει την Γρανάδα σε εξ αναβολής αναμέτρηση στην Βαρκελώνη και ο απόλυτος στόχος είναι το 2/2.

Θέλει θετικό αποτέλεσμα η Βιγιαρεάλ, όμως έχει στην πλάτη μια κάκιστη παράδοση.  Την τελευταία εντός έδρας νίκη της κόντρα στους Καταλανούς την πέτυχε το μακρινό 2007. Φυσικά υπάρχει και ο αγώνας με την Άρσεναλ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκες μέχρι τέλους και θαρρώ σήμερα θα την πάρουν. Το διπλό συνδυαστικά με το over 1,5 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.82 και θα είναι η επιλογή μας εδώ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:00
Λιντς - Μάντσεστερ Γιουνάιντετ
2.05
Ρίσκο
16:00
Λιντς - Μάντσεστερ Γιουνάιντετ
Χ
4.35
Μονό
17:15
Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα
2 & over 1,5
1.82
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις