Μερσί… Ντοκού στο 4.00

προγνωστικά Γαλλίας

Μερσί μποκού (σ.σ. merci beaucoup) λένε οι Γάλλοι, όταν θέλουν να πουν ευχαριστώ πολύ, εμείς θέλουμε να πούμε την Κυριακή μερσί…  Ντοκού. Έστω και αν ο Ζερεμί Ντοκού είναι Βέλγος, θα ψάξουμε το να πετύχει γκολ ο επιθετικός της Ρεν, κόντρα στην Ντιζόν και να του πούμε στο φινάλε πολλά ευχαριστώ, τιμάται σε πολύ καλή απόδοση για τα προγνωστικά Γαλλίας.

Ο Ντοκού, που ως παιδί-θαύμα της Άντερλεχτ έχει ήδη ντεμπουτάρει στην εθνική Βελγίου, στα 18 του χρόνια έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Ρεν, φυσικά το νεαρό της ηλικίας του ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να προσαρμοστεί άμεσα στις απαιτήσεις ενός πολύ δυνατού πρωταθλήματος. Κατάφερε να βρει το πρώτο του γκολ ο νεαρός εξτρέμ στο παιχνίδι με τη Μετς στις 20 Μαρτίου, στο ίδιο ματς πρόλαβε να αποβληθεί κιόλας και να τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές.

Επέστρεψε το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι  με την Ανζέ και σκόραρε ξανά, ενώ απόψε κόντρα στην Ντιζόν θα σηκώσει μεγάλο κομμάτι του επιθετικού βάρους της Ρεν, καθώς ο αρχισκόρερ της ομάδας, Γκιρασί (8 γκολ) είναι τιμωρημένος. Ο Ντοκού πληρώνει ως και 4.00 να σκοράρει anytime, πολύ καλή απόδοση για τα προγνωστικά Γαλλίας.

Σταθερότητα στο να δέχεται γκολ

Στη Serie A έχουμε ξανακάνει αναφορά και ποντάρισμα στην… ικανότητα της Αταλάντα να δέχεται γκολ, ειδικά στην έδρα της φέτος και όταν έχει αντίπαλο που τον θεωρεί του χεριού της, χαλαρώνει ανασταλτικά και του επιτρέπει ευκαιρίες. Και γκολ, κάπως έτσι η Αταλάντα σε 22 επίσημα παιχνίδια φέτος στην έδρα της, έχει δεχτεί τέρμα στα 18 από αυτά.

Και η αποψινή αντίπαλος Μπολόνια δεν είναι από αυτές που κάθονται και… κοιτούν ή αμύνονται μόνο για να πάρουν το αποτέλεσμα. Η ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς έχει επιθετική λογική και μπορεί να απειλήσει την Αταλάντα, διαθέτει τους παίκτες που μπορούν να φτάσουν στο γκολ. Αναζητούμε στα προγνωστικά Ιταλίας το ελάχιστο συνδυαστικό, το goa/goal με το over 2,5 σε τιμή διπλασιασμού (2.00).

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:00
Ρεν - Ντιζόν
Ντοκού anytime scorer
4.00
Μονό
21:45
Αταλάντα - Μπολόνια
Goal/goal & over 2,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις