Γαλλία: Combos, κόρνερ και σκόρερ

Κουπόνι Γαλλίας

Πέφτει η αυλαία της 34ης αγωνιστικής στην Ligue 1 απόψε με τις μάχες σε κορυφή και ουρά να κορυφώνονται. Ξεχωρίζει και «ιντριγκάρει» φυσικά το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Λιόν και Λιλ στο κυριακάτικο κουπόνι Γαλλίας.

Κουπόνι Γαλλίας: Όλα για όλα η Λιόν

Όλα στραβά για την Λιόν στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι για τους «8» του κυπέλλου κόντρα στην Μονακό (0-2). Έμεινε με 10 παίκτες στο 0-0, σε φάση που κέρδισε πέναλτι η Μονακό, έχασε πολλές ευκαιρίες (3 δοκάρια μεταξύ αυτών) και μοιραία αποκλείστηκε. All-in στην μάχη του πρωταθλήματος πλέον για τους «λιονέ» που πέρασαν κι από την έδρα της Ναντ (1-2) στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος (2η σερί νίκη) και εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία της Λιλ με την Μονπελιέ (1-1) πλησίασαν στην κορυφή (-3). Αξιοσημείωτο ότι το παιχνίδι κυπέλλου με την Μονακό ήταν μόλις το 4ο φέτος που δεν πέτυχε γκολ σε σύνολο 37 αγώνων! Η κίνηση του Ρούντι Γκαρσιά να τοποθετήσει τον Ντεπάι στο αριστερό άκρο φαίνεται να «ξεκλείδωσε» τον Ολλανδό, ο οποίος έχει σημειώσει τα 5 από τα τελευταία 7 γκολ των γηπεδούχων (18 σύνολο, 2ος στον πίνακα των σκόρερ). Χωρίς σημαντικές απουσίες.

Στραβοπάτημα -ενδεχομένως μοιραίο- για την Λιλ το εντός 1-1 με την Μονπελιέ που σε συνδυασμό με τις νίκες των Λιόν, Μονακό και Παρί περιέπλεξε την υπόθεση «τίτλος» (στο -2 από την Παρί που κέρδισε χθες). «Κάνουν νερά» τελευταία αμυντικά οι φιλοξενούμενοι, στα τρία τελευταία με Παρί – Μετς εκτός και Μονπελιέ εντός έχουν δεχτεί 44 τελικές. Διατηρούν παρ’ όλα αυτά την κορυφαία εκτός έδρας επίδοση και την καλύτερη άμυνα στην φετινή Ligue 1 (11-4-1, 9 γκολ παθητικό).

Ισορροπημένη η παράδοση μεταξύ των δύο στην έδρα της Λιόν (8-8-6), όπου ξεχωρίζει η εμφάνιση του Over (14/22). Τελευταία ήττα της Λιλ ανεξαρτήτου έδρας το 0-1 στις 18 Νοέμβρη του ’16 στο «Πιέρ Μορουά», έκτοτε μετρά 4-5-0 απέναντι στην Λιόν (7 εξ’ αυτών με τον Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο).

Διαιτητής ο διεθνής Φρανσουά Λετεξί, ο οποίος μετρά 11 Over στα 15 φετινά παιχνίδια που έχει διευθύνει στην Ligue 1.

Ντέρμπι με τα όλα του. Μόνο νίκη θέλουν και οι δύο ομάδες, από τις οποίες δεν λείπουν τα θέματα στην άμυνα. Το ματς ξεκινάει απ’ το 1-1, σκορ που δεν εξυπηρετεί καμία ομάδα, επομένως θα επιλέξουμε το συνδυαστικό G/G & Over σε τιμές άνω του διπλασιασμού ενώ θα ρισκάρουμε και στην εμφάνιση του αμφίσκορου από ημίχρονο.

Η πίεση στη Λοριάν

Καλό παιχνίδι για την Λοριάν στην έδρα της Μαρσέιγ, κρατούσε τον βαθμό μέχρι το 92’ όταν και δέχθηκε το 3ο και καθοριστικό γκολ. Στην 17η θέση οι φιλοξενούμενοι και οριακά εκτός ζώνης (+1). Επιστροφή στο «Μουστουάρ» όπου έχει συγκεντρώσει τους 23 από τους 32 πόντους της με 5 νίκες στα 7 τελευταία (5-1-1). Εντός έδρας δέχεται και δημιουργεί περίπου 12 τελικές ανά αγώνα ενώ επιθετικά βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα κέφια των Λοριέν – Γουίσα αλλά και την ποιότητα του Μοφί ο οποίος έχει συμμετοχή και στα 4 τελευταία γκολ των «μπακαλιάρων» (3 γκολ και 1 ασσίστ).

Παραπαίει η Μπορντό, 4η σερί ήττα (σε όλες δέχτηκε τουλάχιστον 3 γκολ) και 10η στα 12 τελευταία παιχνίδια, μεσολάβησαν το 0-0 εντός με Μαρσέιγ και το 1-3 στην έδρα της Ντιζόν. Αναμενόμενα λοιπόν οι «γιρονδίνοι» έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση, μόλις 5 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μεγάλη αδυναμία η επιρρεπής άμυνά της, ειδικά ως φιλοξενούμενη παραχωρεί περίπου 14 τελικές ανά παιχνίδι. Στα θετικά η φόρμα του Κορεάτη επιθετικού Χουάνγκ, ο οποίος έχει σημειώσει 4 γκολ στα 5 τελευταία ματς. Σημαντική όμως η απουσία του αμυντικού Κοσιελνί.

Μοιρασμένο το σετ ανάμεσα στις δύο ομάδες στην έδρα της Λοριάν (3-4-6), εμφανίζονται συχνά το Over και το αμφίσκορο (7 στα 10 πιο πρόσφατα).

Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Καλές τιμές σε Over και G/G, εμείς θα καταλήξουμε στο combo του G/G μαζί με Over 9,5 κόρνερ αγώνα αλλά και στο anytime γκολ του φορμαρισμένου Χουάνγκ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Combo
16:00
Λοριάν - Μπορντό
Goal/goal & over 9,5 κόρνερ
3.30
Σκόρερ
16:00
Λοριάν - Μπορντό
Anytime scorer Χουάνγκ (Μπορντό)
3.40
Μονό
22:00
Λιόν - Λιλ
Goal/goal & over 2,5
2.35
Ρίσκο
22:00
Λιόν - Λιλ
Goal/goal στο 1ο ημίχρονο
5.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις