Παιχνίδι με γκολ και κάρτες σε… λεπτά

προγνωστικά

Καλησπέρα κύριοι. Στη χθεσινή μας στήλη βγήκε η Λίβερπουλ με γκολ στα χασομέρια ενώ σε Ιταλία και Ισπανία πάμε καλά, όσο γράφεται αυτή η στήλη. Σήμερα έχουμε μεγάλο ρεπερτόριο με προγνωστικά από κάρτες στην Ελλάδα και με γκολ από Ισπανία.

Προγνωστικά: Mε ξένο διαιτητή στην Τούμπα

Στο ντέρμπι της Τούμπας θα έχουμε το πρώτο από τα προγνωστικά μας για σήμερα. ΠΑΟΚ εναντίον Παναθηναϊκού με τους ”πράσινους” να παίζουν το τελευταίο χαρτί τους για να διατηρηθούν ζωντανοί στο κυνήγι ευρωπαϊκής θέσης. Οι ”ασπρόμαυροι” από την άλλη, βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν την καλή τους φόρμα. Ο Γκεστράνιους – και γενικά οι ξένοι διαιτητές που έρχονται να σφυρίξουν ντέρμπι στην Ελλάδα – συνήθως είναι μετριοπαθείς με τις κάρτες και τα φάουλ και έτσι πιστεύω θα γίνει και σήμερα. Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, αργεί να βγάλει κάρτες. Πρώτη επιλογή μας, λοιπόν, το να μην υπάρχει καμία κάρτα μέχρι το 25’.

Στην Ισπανία δε θα μπει γκολ στην αρχή

Την ίδια ώρα (15:00) με το ντέρμπι της Τούμπας, διεξάγεται στην Ισπανία ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή στην Primera Division. Η Ουέσκα φιλοξενεί τη Χετάφε με τους γηπεδούχους να είναι στην 19η θέση με 27 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους στην 15η θέση με 4 βαθμούς παραπάνω. Όπως καταλαβαίνει κάποιος, θα γίνει μάχη. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ λίγα γκολ στο πρώτο μισάωρο και λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού νομίζω θα είναι προσεκτικές. Έτσι, λοιπόν, η δεύτερη επιλογή μας από τα προγνωστικά σήμερα είναι το να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28’.

Καλή τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
15:00
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Καμία κάρτα μέχρι το 25:00
1.88
Μονό
15:00
Ουέσκα - Χετάφε
Πρώτο γκολ μετά το 28:00
1.98
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις