Ατλέτικο και Λιόν… σε κίνδυνο

προγνωστικά

Σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων και οι πιο αποφασιστικές και έτοιμες ομάδες θα πάρουν αυτό που τους αρμόζει. Κάθε παιχνίδι είναι κομβικό και μοιάζει σαν μικρός τελικός για τις ομάδες που ”καίγονται”, η κάθε μία για τον λόγο της. Έτσι και σήμερα αποφάσισα να ασχοληθώ με δύο παιχνίδια εξαιρετικού ενδιαφέροντος, όπου οι ομάδες ”καίγονται” για την νίκη, που θα τις φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο τους. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τα παιχνίδια μας και τα προγνωστικά μας:

Προγνωστικά: Ρωμαίοι για Ευρώπη

Η Ρόμα ”καίγεται” για το τρίποντο σήμερα, καθώς με νίκη πιάνει την Λάτσιο στην 6η θέση, η οποία όμως έχει και λιγότερο παιχνίδι. Το έργο της καθόλου εύκολο αφού δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι, η οποία θέλει βαθμούς παραμένοντας στην επικίνδυνη ζώνη 3 βαθμούς κάτω από την Μπενεβέντο. Κομβικότατο παιχνίδι και για τις δύο λοιπόν, η κάθε μία για τους λόγους της. Η Ρόμα προέρχεται από δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Αταλάντα, όπου κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Θα μεταβεί στη Κάλιαρι με αρκετές απουσίες, εκ των οποίων κάποιες είναι οι Πέδρο, Ζανιόλο, Ιμπάνεθ και Καλιφιόρι. Στην αντίπερα όχθη, η ψυχολογία έχει ανέβει έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες με Πάρμα και Ουντινέζε και πνέει αέρας αισιοδοξίας για παραμονή. Με δύο σημαντικές απουσίες οι γηπεδούχοι, αφού θα απουσιάσουν Ρογκ και Ναϊγκολάν.

Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων με μικρό προβάδισμα νίκης στην Κάλιαρι. Βέβαια, δεν θα ρισκάρω να πάω με κάποιο σημείο, αλλά θα κυνηγήσω τα γκολ, αφού μιλάμε για δύο επιθετικές ομάδες, που έχουν ανάγκη τους βαθμούς και θα ψάξουν το γκολ. Η παράδοση εξάλλου είναι μαζί μας, αφού μετράνε 6/7 goal/goal & over στα τελευταία τους παιχνίδια.

Ντέρμπι α λα γαλλικά

Σε ένα ματς που ίσως κρίνει και τη συνέχεια του πρωταθλήματος σε μεγάλο βαθμό πραγματοποιείται απόψε με πρωταγωνίστριες Λιόν και Λιλ. Η διαφορά μεταξύ τους ελάχιστη, μόλις 3 βαθμοί, και ό,που γείρει η πλάστιγγα ίσως δώσει και πλεονέκτημα, όχι μόνο βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό. Με τη Λυών να βγάζει μια αναξιόπιστη εικόνα στα ντέρμπι, και ειδικότερα εντός έδρας, αφού έχει ηττηθεί από Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν, και την Λιλ να δείχνει σοβαρή και να ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, το ντέρμπι μοιάζει εντελώς απρόβλεπτο. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά, που, όμως, στα μάτια μου δείχνει πως θα έχει γκολ, αφού με ένα τέρμα θα αλλάξει όλη η εικόνα του και θα ανοίξει, μιας και οι δύο ”καίγονται” για θετικό αποτέλεσμα. Και σε αυτή την περίπτωση η παράδοση δείχνει πως θα περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, καθώς είχαμε 4/5 goal/goal & over.

Μπόνους προγνωστικό: Ρυθμιστής του πρωταθλήματος

Στην Ισπανία φροντίζουν να μας κρατάνε σε εγρήγορση οι ομάδες στη κορυφή, αφού κάθε αγωνιστική όλο και κάτι αναπάντεχο συμβαίνει. Αυτό το αναπάντεχο το περιμένω σήμερα στην έδρα της Μπιλμπάο. Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης θα κοντραριστούν σε ένα δυνατό παιχνίδι στο «Σαν Μαμές», με την γηπεδούχο να φαντάζει ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος, καθώς αυτό το παιχνίδι θα κρίνει αρκετά πράγματα για την συνέχεια, αλλά και τα επερχόμενα παιχνίδια της με Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βάσκοι είναι μια καλή και σκληροτράχηλη ομάδα, που όπως έχει δείξει φέτος, χάνει δύσκολα. Βέβαια, είναι άκρως απογοητευμένη έπειτα από δύο χαμένους τελικούς, και θα προσπαθήσει να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό έστω στα τελευταία παιχνίδια, αποδεικνύοντας πως αξίζει περισσότερα και μπορεί να κοντράρει στα ίσα τους μεγάλους.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός έδρας δεν είναι τόσο καλή στα τελευταία παιχνίδια παραμένοντας μακριά από την νίκη εδώ και 4 παιχνίδια. Οι… ζωές της τελειώνουν σιγά σιγά και δεν νομίζω πως είναι εφτάψυχη ενώ στην έδρα της Μπιλμπάο θα τα βρει σκούρα. Οι γηπεδούχοι αρέσκονται στις ισοπαλίες, μετράνε 11 φέτος, με τις 5 να είναι στα τελευταία 8 εντός έδρας παιχνίδια. Με αυτό το στατιστικό και την αίσθηση πως δεν θα κερδίσει σήμερα η Ατλέτικο, θα επιλέξω την ισοπαλία για μία πιο risky επιλογή στα  σημερινά προγνωστικά.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 4.30
19:00
Κάλιαρι - Ρόμα
Goal/goal & over 2,5
1.83
22:00
Λιόν - Λιλ
Goal/goal & over 2,5
2.35
Μονό
22:00
Λιόν - Λιλ
2 dnb
2.50
Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης
Χ
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις