Φαβορί στη Σκωτία, fun bet στη Φλωρεντία

προγνωστικά Κυριακής

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Με μια μίξη από Σκωτία και Ιταλία τα σημερινά προγνωστικά Κυριακής για να βγούμε ακόμη ένα εύστοχο… bet a tet με το ταμείο! Όπως κάναμε και την τελευταία φορά, με το… πάρτι που στήθηκε στη Νάπολι.

Προγνωστικά Κυριακής: Κύπελλο Σκωτίας

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Κυριακής από τη Σκωτία, όπου έχουμε δυο ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Αμπερντίν φιλοξενεί την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά θα ακολουθήσει παράταση και εν συνεχεία (αν δεν υπάρξει νικητής στο έξτρα 30λεπτο) θα ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτι.

Υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση και αυτό δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους. Η Αμπερντίν, η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι με αντίπαλο τη Σέλτικ κρατούσε μέχρι το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων τη νίκη, πριν δεχθεί την ισοφάριση, αναμένεται να τερματίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην 4η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει δυο πράγματα: Αφενός έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για το Europa League Conference, αφετέρου, αν θέλει να πάρει εισιτήριο για το Europa League, θα πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο.

Από την άλλη πλευρά, η Νταντί Γιουνάιτεντ, η οποία υστερεί ποιοτικά από την αντίπαλό της, είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα καθώς τρεις στροφές πριν το φινάλε έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Την τελευταία 10ετία οι δυο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες 10 φορές στην έδρα της Αμπερντίν με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι (6-3-1).

Για το νταμπλ η Ρέιντζερς

Στο δεύτερο παιχνίδι από το Κύπελλο Σκωτίας για τα προγνωστικά Κυριακής, η πρωταθλήτρια Ρέιντζερς υποδέχεται τη Σεντ Τζόνστον, με στόχο να πάρει μια άνετη πρόκριση και να συνεχίσει την πορεία της για την κατάκτηση του νταμπλ.

Κι εδώ φυσικά υπάρχει φαβορί και δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους. Στην προηγούμενη φάση, η ομάδα της Γλασκώβης πέταξε εκτός την αιώνια αντίπαλό της, Σέλτικ, επομένως, όπως εύλογα συμπεραίνει κάποιος, είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Σεντ Τζόνστον δεν αποτελεί επικίνδυνο εμπόδιο για τους παίκτες του Στίβεν Τζέραρντ. Αυτό φανερώνει, κυρίως, η διαφορά ποιότητας που χωρίζει τις δυο ομάδες. Επιπλέον, το «Ibrox» είναι ο ορισμός της έδρας «κάστρου» τη φετινή σεζόν. Η Ρέιντζερς, πέρα από το γεγονός ότι είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, έχει το απόλυτο εντός έδρας νικών στις εγχώριες διοργανώσεις.

Εκτίμηση: Θα πάμε με τα φαβορί σε συνδυασμούς. Αρχικά, στο πρώτο ματς η Αμπερντίν μπορεί να «καθαρίσει» την πρόκριση στα 90 λεπτά και μάλιστα να σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ. Για αυτό θα επιλέξουμε τον άσο σε συνδυασμό με over 1,5. Κάπως έτσι θα κινηθούμε και στο δεύτερο ματς στη Γλασκώβη. Εδώ, θα ανεβάσουμε λίγο το ρίσκο και θα επιλέξουμε τον άσο από ημίχρονο και over 1,5.

Fun bet με Βλάχοβιτς και Ρονάλντο

Συνεχίζουμε με προγνωστικά Κυριακής. Αφήνουμε τη Σκωτία και πάμε στην Ιταλία, συγκεκριμένα στη Φλωρεντία, όπου η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A.

Εδώ θα πάμε σε ένα fun bet, το οποίο δείχνει να μας πηγαίνει καλά, καθώς έχουμε δυο στα δυο. Αυτό είναι μια… μίξη σκόρερ. Η αρχή είχε γίνει στο ματς Γιουβέντους – Νάπολι, με τους Ρονάλντο και Ινσίνιε. Ακολούθησε αυτό της Πέμπτης, στο ματς Νάπολι – Λάτσιο, με τους Ινσίνιε και Ιμόμπιλε. Τώρα θα πάμε με τους Βλάχοβιτς και Ρονάλντο, να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι!

Για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, τα λόγια είναι περιττά. Εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι στον 21χρονο Σέρβο επιθετικό των «βιόλα». Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είναι ο αρχισκόρερ της Φιορεντίνα τη φετινή σεζόν καθώς σε 31 συμμετοχές μετράει 16 γκολ. Είναι αυτός που θα πάρει την μπάλα να την εκτελέσει από τα 11 βήματα, αν η ομάδα του κερδίσει πέναλτι. Είναι παίκτης περιοχής, μέσα σε όλες τις φάσεις, και αποτελεί τη Νο1 απειλή για τις αντίπαλες εστίες. Στα τέσσερα τελευταία ματς της ομάδας του, ο νεαρός Σέρβος έχει σκοράρει ισάριθμες φορές! Τέλος, ο Βλάχοβιτς είχε σκοράρει και στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο Τορίνο. Με Βλάχοβιτς και Ρονάλντο, λοιπόν…

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Fun bet
16:00
Φιορεντίνα - Γιουβέντους
Να σκοράρουν Βλάχοβιτς & Ρονάλντο
6.50
Combo
16:30
Αμπερντίν - Νταντί Γιουνάιτεντ
1 & over 1,5
2.50
Combo
20:30
Ρέιντζερς - Σεντ Τζόνστον
1 ημ. / 1 τελ. & over 1,5
2.27
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις