ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

2.50 στο ΟΑΚΑ, 2.00 Στοκχόλμη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

2.50 στο ΟΑΚΑ, 2.00 Στοκχόλμη

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

2.50 στο ΟΑΚΑ, 2.00 Στοκχόλμη

2.50 στο ΟΑΚΑ, 2.00 Στοκχόλμη

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους τους φίλους της σελίδας! Χρειάζεται να πούμε κάτι για χθες; Νομίζω μία λέξη αρκεί. Πανωλεθρία! Σας είχα γράψει ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο και τελικά όπως αποδείχθηκε οι προβλέψεις δε μας δικαίωσαν. Πολύ κακή μέρα λοιπόν, σίγουρα η χειρότερη της στήλης από τότε που δημιουργήθηκε. Δε μασάμε όμως, συνεχίζουμε με υπομονή και επιμονή να ψάχνουμε σωστά σημεία, σωστές αποδόσεις με αξία.

Σε βάθος χρόνου θα είμαστε κερδισμένοι, να είστε σίγουροι. Άλλωστε, όπως διαπιστώνετε κι εσείς κάθε φορά που μπαίνετε στις στήλες τούτου εδώ του σάιτ, oι αποδόσεις που επιλέγονται είναι άκρως ελκυστικές και ρισκαδόρικες. Και το λέω αυτό, διότι μία-δύο πολύ καλές μέρες σωστών προβλέψεων, θα σας δώσουν αρκετά μεγάλο κέρδος. Για σήμερα έχω επιλέξει τρία παιχνίδια, ευελπιστώντας στην άμεση επιστροφή προς το ταμείο! 

Η ΑΕΚ το κίνητρο, για το γόητρο και το αήττητο ο Ολυμπιακός 

Μεγάλο ματς απόψε στο ΟΑΚΑ, κλασικό ντέρμπι ανάμεσα σε «δικέφαλο» και ερυθρόλευκους. Μπορεί να μην κρίνει τον τίτλο, μιας και ο Ολυμπιακός τον έχει καπαρώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά αφενός η γηπεδούχος ΑΕΚ καίγεται για τη νίκη, διότι κυνηγά τη δεύτερη θέση που θα της δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, αφετέρου ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει το αήττητο και κατά τη διάρκεια των play offs. Oι κιτρινόμαυροι έχουν καλή ψυχολογία μετά την επεισοδιακή πρόκριση επί του Άρη μεσοβδόμαδα, αλλά ταυτόχρονα και πολλές απουσίες. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει στους Μπακάκη, Λόπες, Ολιβέιρα, Μάνταλο και Σιμόες. Σε αυτές ήρθε να προστεθεί και εκείνη του Βασίλη Μπάρκα ο οποίος τραυματίστηκε χθες το βράδυ. Από την άλλη για τον Ολυμπιακό, μετά τη σχετικά εύκολη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου επί του ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Μάρτινς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Βαλμπουενά, ενώ θα λείψουν και οι τραυματίες Σουντανί, Χριστοδουλόπουλος και Μορ. Περιμένω δυνατό αλλά και ανοιχτό ματς, θα ήθελα να ποντάρω προς τα… δεξιά, αλλά η απόδοση του διπλού έχει κατρακυλήσει τόσο που δεν αξίζει να ασχοληθώ, μιας και μιλάμε για ένα κλασικό ντέρμπι. Θα πάω στα γκολ, επιλέγοντας συνδυαστικά αμφίτερμα και over 2,5. 

Έξοδος κινδύνου για Γκέτεμποργκ! 

Αμφίρροπος αγώνας αναμένεται στην Ουψάλα, εκεί όπου η Σίριους φιλοξενεί την Γκέτεμποργκ για την τέταρτη αγωνιστική της Allsvenskan. Οι δύο ομάδες μοιράζονται θέση, βαθμούς, ακόμα και τέρματα στη μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν δώσει 2 ματς στην έδρα τους και δεν έχουν κερδίσει κανένα (μία ισοπαλία, μία ήττα), σκοράροντας δύο φορές, ενώ η εστία τους παραβιάστηκε διπλάσιες. Οι φιλοξενούμενοι τα πάνε καλά εκτός έδρας έχοντας 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και συγκεκριμένα κέρδισαν με 1-2 και 1-3 Βάρμπεργκς και Χάμαρμπι αντίστοιχα. Επίσης, η προϊστορία των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια, δείχνει το δρόμο προς την επίτευξη πολλών τερμάτων. Σε συνδυασμό λοιπόν με την έφεση που δείχνουν στο σκοράρισμα μέχρι στιγμής, με οδηγούν στην επιλογή του over. 

Ίδιο ραντεβού μετά από τρεις μέρες… 

Την περασμένη Πέμπτη, ΑΪΚ και Μάλμε συναντήθηκαν για το κύπελλο στην έδρα της δεύτερης. Τελικό αποτέλεσμα 4-1 υπέρ της Μάλμε. Τώρα αναμετρώνται ξανά, για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά, αλλά στη Στοκχόλμη. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει αλλόκοτα τη φετινή σεζόν, καθώς μετρούν δύο νίκες εκτός έδρας και μάλιστα με καθαρό σκορ 2-0 εναντίον των Έρεμπρο και Χάμαρμπι, αλλά έχουν δεχθεί και δύο ξεγυρισμένες τεσσάρες, μία από την Νόρσεπινγκ για το πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο που αναφέρθηκε παραπάνω. Οι «μπλε» από την άλλη μεριά, θέλουν να επαναλάβουν την εμφάνιση και το θρίαμβο απέναντι στην ΑΪΚ, σκοράρουν συχνά, αλλά παρουσιάζουν και προβλήματα στα μετόπισθεν. Συνήθως μετά από τέτοιους θριάμβους, η διαχείριση του επόμενου παιχνιδιού είναι δύσκολη και γι’ αυτό οδηγούμαι προς το αμφίτερμα στο σημερινό ματς. 

Moνό 

15:30 ΣίριουςΓκέτεμποργκ: Over 2,5 (2.07) 

Μονό 

18:30 ΑΪΚ – Μάλμε: Goal/goal (2.00) 

Μονό 

21:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Goal/goal & over 2,5 (2.50) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις