Μάχη γοήτρου και μάχη σωτηρίας

Μάχη γοήτρου και μάχη σωτηρίας

Πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική ημέρα στην Ιταλία. Έχουμε τρείς αναμετρήσεις. Στην πρώτη έχουμε δύο ομάδες που έχουν σχεδόν σωθεί, στην δεύτερη δύο ομάδες που έχουν πέσει και στην τρίτη δύο ομάδες που έχουν σωθεί. Τα προγνωστικά είναι πολύ δύσκολη διαδικασία όταν δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως τα γκολ θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Τζένοα – Σπέτσια: «Εξάποντο ή συμβιβασμός;»

Έχουν την ίδια συγκομιδή βαθμών και βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Αμφότερες έχουν σχεδόν σωθεί (σύμφωνα με τα προγνωστικά), οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα κυνηγήσουν την νίκη ή θα συμβιβαστούν με τον βαθμό. Κοινό τους σημείο επίσης το σκοράρισμα.

Η Τζένοα έχει να χάσει αγώνα με μικρομεσαία ομάδα από τις αρχές του Γενάρη. Γενικότερα στην έδρα της είναι εξαιρετική, καθώς μετρά δέκα αγώνες αήττητη. Βέβαια πρέπει να επισημάνω πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια στην έδρα της ήρθαν ισοπαλία.  Επιθετικά είναι αρκετά καλή, όμως τα αμυντικά κενά έχουν στοιχίσει βαθμούς. Στα τελευταία έξι παιχνίδια της είχαμε αμφίτερμα, ενώ το ίδιο είχαμε και στα τελευταία πέντε απέναντι στην Σπέτσια.

Η Σπέτσια έχει τρομερό πρόβλημα εκτός έδρας. Έχει χτίσει μάλιστα ένα αρνητικό ρεκόρ πέντε σερί ηττών μακριά από την έδρα της. Είναι μία ομάδα που σκοράρει με αρκετή ευκολία, όμως και αυτή αντιμετωπίζει σημαντικά αμυντικά προβλήματα. Θεωρώ πως στην Τζένοα θα πάει για δύο αποτελέσματα, όμως ίσως αυτό της κοστίσει. Δεν της πάει το αμυντικό ποδόσφαιρο, οπότε αν κλειστεί πίσω, ίσως χάσει την μπάλα.

Πάρμα – Κροτόνε: «Για το γόητρο»

Αμφότερες έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία. Η Πάρμα την περασμένη αγωνιστική μετά την ήττα στις καθυστερήσεις από την ανταγωνίστρια Κάλιαρι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει από καιρό πως θα απολαύσουν το ταξίδι στην πρώτη κατηγορία μέχρι το τέλος, ενώ για τους γηπεδούχους εκτιμώ πως θα βγάλουν αντίδραση.

Η Πάρμα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο επένδυσε σε ταλέντα. Σε μία κατάσταση που κινδύνεψε με υποβιβασμό δεν επέλεξε την εμπειρία και αυτό της κόστισε. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι έχει σκοράρει και στα δέκα τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά στο 2021. Τώρα ήδη σχεδιάζει την επόμενη μέρα και θεωρώ πως στις υπόλοιπες αγωνιστικές θα δούμε μία άλλη ομάδα. Τα προγνωστικά θα την έχουν σίγουρα πρώτο φαβορί για άνοδο αν μείνουν τα ταλέντα της.

Η Κροτόνε προσφέρει γκολ και θέαμα. Την εκφράζει απόλυτα η φράση «όσα φάμε και όσα βάλουμε». Εκτός έδρας έχει μόλις δύο βαθμούς σε όλη την σεζόν. Ο Σίμι βρίσκεται στην τέταρτη θέση των σκόρερ και βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Γενικότερα θεωρώ πως όλοι οι παίκτες της θέλουν να κάνουν καλές εμφανίσεις για να κερδίσουν ένα συμβόλαιο σε ομάδα πρώτης κατηγορίας την νέα σεζόν.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Επιλογές που έμειναν εκτός

  • 16:00 Τζένοα – Σπέτσια: Χ (3.10)
  • 19:00 Πάρμα – Κροτόνε: 1 με χάντικαπ -1 (3.00)
Δυάδα απόδοσης 3.35
16:00
Τζένοα - Σπέτσια
Goal/goal
1.78
19:00
Πάρμα - Κροτόνε
Goal/goal & over 2,5
1.88
Combo
19:00
Πάρμα - Κροτόνε
1Χ & γκολ Σίμι
3.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις