ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Εδώ παίζονται όλα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Εδώ παίζονται όλα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Εδώ παίζονται όλα

Προβλέψεις στοιχήματος

Τελευταίες στροφές στην κούρσα των πρωταθλημάτων με τα κίνητρα και τις αντοχές των ομάδων να ξεκαθαρίζουν όλο και περισσότερο. Τα τρία ζευγάρια που ξεχωρίσαμε στις αποψινές προβλέψεις στοιχήματος της Ligue 2 είναι τα πιο προφανή παραδείγματα του παραπάνω συλλογισμού. Πάμε να τα δούμε…

Προβλέψεις στοιχήματος: Χωρίς περιθώρια η Σαμπλί

Οδυνηρή ήττα για την Σαμπλί στην έδρα της Γκινγκάμπ (1-0 στο 92’), αποτέλεσμα που περιόρισε σημαντικά τις ελπίδες της για αποφυγή του υποβιβασμού (19η θέση, στο -5 από τα μπαράζ, -6 από την σωτηρία). Ξεκάθαρος στόχος πλέον να κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια στην έδρα της και έπειτα ό,τι προκύψει στα εκτός σε Χάβρη και Παρίσι. Δύο σερί νίκες μετρά στο «Πιέρ Μπρισόν» (αυτό χρησιμοποιεί και φέτος η Σαμπλί καθώς η φυσική της έδρα κρίνεται ακατάλληλη για το επίπεδο της Ligue 2), αξιοημείωτο ότι όλα τα τρίποντα εντός (6) είναι κόντρα σε ομάδες από την μέση και κάτω βαθμολογικά. Στα τελευταία παιχνίδια ο κόουτς Λυζί χρησιμοποιεί τους Πέτκοβιτς – Ντουκουρέ ως δίδυμο στην επίθεση (πέτυχαν τα 2 γκολ στο τελευταίο εντός 2-0 με Αμιάν) και τον Κορέα (6 γκολ) στην τριάδα των χαφ, σε μια προσπάθεια να γίνουν οι γηπεδούχοι πιο απειλητικοί.

Νίκη που σε μεγάλο βαθμό της εξασφάλισε και την παραμονή στην Ligue 2 το 2-0 της Νανσί στο εντός με την Αζαξιό. Με την αλλαγή του χρόνου η ομάδα της Λωρραίνης γύρισε τον διακόπτη και με μόλις 3 ήττες σε 17 αναμετρήσεις έως τώρα μέσα στο ’21 (8-6-3), έφτασε στην 8η θέση και στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού. Μετά το σερί των τριών νικών εκτός έδρας κόντρα σε Δουνκέρκη, Σατορού και Τρουά, ακολούθησαν οι ήττες σε Τουλούζ και Οσέρ (όλα τα παραπάνω με G/G και Over!). Παίζει χωρίς σκοπιμότητα πλέον η ομάδα του Ζαν Λουίς-Γκαρσιά, κάτι που την καθιστά ιδιαιτέρως επικίνδυνη (βρίσκει δίχτυα στα 13 από τα τελευταία 14 παιχνίδια της).

Μόλις 3 παιχνίδια μεταξύ τους στο παρελθόν, ωστόσο σε όλα σημειώθηκε Over με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου να λήγει 3-3!

«Καίγεται» για βαθμούς η Σαμπλί, θα αναγκαστεί να επιτεθεί. Αδιάφορη μεν η Νανσί, αλλά δεδομένα θα βρει χώρους να χτυπήσει στην κόντρα. Καλή η τιμή του άσου με κάλυψη (2.15), αλλά στην λογική του «ασύμφορου» 1-1 για την γηπεδούχο, θα ποντάρουμε στο πιθανό over που κυκλοφορεί σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Παιχνίδι αναμονής από την άνετη Βαλενσιέν

Σε κακό φεγγάρι τελευταία η Βαλενσιέν, μία νίκη στα τελευταία 6 ματς (2-1 την Σαμπλί, απ’ το 30’ με παίκτη παραπάνω), ωστόσο διατηρεί ακόμη μια απόσταση ασφαλείας από την ζώνη (+7). Τελευταίο εντός η άδικη ήττα από Γκινγκάμπ (0-1), με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι συνολικά αλλά και άτυχοι (3 δοκάρια!). Υπό προϋποθέσεις, με νίκη σήμερα μπορεί να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή.

Κι άλλη οπισθοδρόμηση για την Νιορ, με τρεις σερί ήττες και μόλις δύο τρίποντα μέσα στο τρέχον έτος (2-8-7), επιδόσεις που την έχουν μπλέξει σε περιπέτειες (στο +2 από την 18η θέση και με παιχνίδι περισσότερο). Ακόμα χειρότερα τα πράγματα ως φιλοξενούμενη, το τελευταίο «διπλό» για την Νιορ ήταν προ καραντίνας, (3-4 στη Σοσό στις 7 Νοέμβρη, 0-6-6 έκτοτε). Ίσως η πιο ανησυχητική παράμετρος το ότι δεν βρίσκει δίχτυα στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Το απόλυτο σε G/G στην έδρα της Βαλενσιέν αλλά και 5 over σε 6 συναντήσεις είναι το ρεζουμέ της μεταξύ τους παράδοσης. Την μοναδική φορά πάντως που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σ’ αυτό το γήπεδο Απρίλιο μήνα (2019), η Νιορ έκλεψε τους βαθμούς με ανατροπή (1-2).

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Σε πιο δύσκολη θέση η Νιορ, δεν της αρκεί η ισοπαλία. Θα βρει χώρους η Βαλενσιέν και της ταιριάζει αυτό το παιχνίδι. Θα πατήσουμε και στην ευνοϊκή παράδοση στα μεταξύ τους και θα επιλέξουμε το αμφίτερμα.

Προβλέψεις στοιχήματος και στην αναμέτρηση του “Αμπέ Ντεσάμπ”

Ήττα με κάτω τα χέρια για την Οσέρ στην έδρα της Πο (3-0), τέλος στο αήττητο σερί 6 αγώνων (2-4-0), μικρό το κακό ωστόσο αφού δεν κέρδισε ούτε η Παρί και η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα (στο -2 η Οσέρ από την 5η Παρί). Καλή η εικόνα της τελευταία (ακόμα και στην Πο είχε 68% κατοχή, 12 τελικές, δύο δοκάρια και 11 κόρνερ!), ενώ παραμένει η κορυφαία επίθεση στην Ligue 2 (58 γκολ). Είναι άλλωστε από τις ομάδες που παράγουν τις περισσότερες ευκαιρίες και κερδίζουν πολλά στημένα (13 τελικές και τουλάχιστον 5 κερδισμένα κόρνερ μ.ο. στο «Αμπέ Ντεσάμπ». Μάλιστα οι Λε Μπιχάν και Ντυζιμόν βρίσκονται και στην πρώτη τετράδα των κορυφαίων σκόρερ με 16 και 12 γκολ αντίστοιχα.

Το έχει πάρει απόφαση να σωθεί η Δουνκέρκη. Δεύτερη σερί ισοπαλία (1-1 στην Καέν), αήττητη για τρίτο στη σειρά και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την έξοδο απ’ την επικίνδυνη ζώνη και με παιχνίδι λιγότερο. Ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια το τελευταίο δίμηνο, σκοράρει με συνέπεια (έχει σκοράρει στα 8 από τα 9 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας) με μπροστάρη τον φορμαρισμένο Τσοκουντέ (7 γκολ φέτος, 4 στα τελευταία 6 ως βασικός).

Ευνοϊκές για τους γηπεδούχους οι φετινές επιδόσεις του διαιτητή Γκιγιόμ Παραντί καθώς στα 21 παιχνίδια που έχει σφυρίξει, έχουν σημειωθεί 11 «άσοι» και μόλις 3 «διπλά» (11-7-3). Μάλιστα το πιο πρόσφατο «διπλό» ήταν τον Οκτώβρη (Σαμπλί – Κλερμόν 0-3).

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Ανώτερη ομάδα η Οσέρ, μαχητική η Δουνκέρκη. Χαμηλός ο άσσος, επομένως θα καταλήξουμε σε ένα combo ρίσκου για τις αποψινές προβλέψεις στοιχήματος και θα ποντάρουμε στο να αντέξει η Δουνκέρκη για ένα ημίχρονο και να ξεπεράσει η Οσέρ το line των 5 κόρνερ.

Μονό
21:00
Σαμπλί - Νανσί
Over 2,5
2.10
Μονό
21:00
Βαλενσιέν - Νιόρ
Goal/goal
1.80
Fun bet
21:00
Οσέρ - Δουνκέρκη
Χ ημίχ. / 1 τελ. & Οσέρ over 5,5 κόρνερ
9.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις