Οικοδεσπότες που πληρώνουν

Προγνωστικά Σαββάτου

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Γεμάτη η σημερινή ημέρα, με πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Προγνωστικά Σαββάτου με επιλογές από Ισπανία και Γερμανία.

Προγνωστικά Σαββάτου: Το κίνητρο δείχνει 1.90

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση στα προγνωστικά Σαββάτου, αυτή στην Ισπανία ανάμεσα σε Έλτσε και Λεβάντε. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για ένα μεγάλο τρίποντο, όμως ισοφαρίστηκαν λίγα λεπτά πριν το τέλος και έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό με την Βαγιαδολίδ. Είναι οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης και με μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα, παίρνουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην μάχη που δίνουν για την παραμονή στην La Liga.

Η Λεβάντε προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Σεβίλλη με 0-1. Καλύτεροι οι «Ανδαλουσιανοί» στα σημεία με τους γηπεδούχους να έχουν και αυτοί τις καλές στιγμές τους στην αναμέτρηση. Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο, καθώς ούτε βλέψεις για εξάδα υπάρχουν, αλλά ούτε ενδέχεται κίνδυνος υποβιβασμού.

Η ομάδα της Έλτσε καίγεται για την νίκη. Μια πιθανή νίκη σήμερα, της δίνει ώθηση να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η αδιάφορη Λεβάντε, δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Πρώτο ποντάρισμα είναι ο άσος με κάλυψη στο 1.90.

Σημείο και combo 

Στην Γερμανία και στην Μπουντελίγκα περνάμε τώρα. Έσπασε το αήττητο σερί τριών αγωνιστικών της Ουνιόν μεσοβδόμαδα στην έδρα της Ντόρτμουντ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Σαφώς και δεν έχασε τίποτα, καθώς η διαφορά της από την έκτη θέση είναι μονάχα τέσσερις βαθμοί. Εντός έδρας είναι αήττητη εδώ και 14 αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα.

Άσχημη η μεσοβδόμαδη εντός έδρας ήττα από την Μάιντζ. Όχι μόνο μένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά έχασε και από ομάδα με κοινό στόχο, η οποία την προσπέρασε για ένα βαθμό και έχει και έναν αγώνα λιγότερο. Τα περιθώρια έχουν στενέψει, αφού η διαφορά της από την προτελευταία Χέρτα είναι μόλις δύο βαθμοί με τους πρωτευουσιάνους να έχουν και δύο αγώνες λιγότερους.

Πολύ καλύτερη ομάδα η Ουνιόν, αν τις βάλουμε και τις δύο στο ζύγι. Με όπλο την έδρα της θέλει να τελειώσει την Βέρντερ που δεν μπορεί να πάρει βαθμούς, από τις ομάδες που είναι στην ίδια βαθμολογική θέση. Άσος στο 1.93 είναι πρώτη επιλογή. Θα ποντάρω και σε ένα combo σε αυτήν την αναμέτρηση. Θεωρώ δύσκολο να πάρει τρίποντο η Βέρντερ, όμως είναι πολύ πιθανόν να βγάλει έστω ένα γκολ. Το 1Χ (για να είμεθα καλυμμένοι άμα γίνει καμιά ομορφιά) συνδυαστικά με το αμφίτερμα δίνει απόδοση 2.50.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 3.67
15:00
Έλτσε - Λεβάντε
1 dnb
1.90
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Βέρντερ Βρέμης
1
1.93
Μονό
15:00
Έλτσε - Λεβάντε
1 dnb
1.90
Combo
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Βέρντερ Βρέμης
1Χ & goal/goal
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις