Απ’ τα Ιωάννινα ως το Λονδίνο

Προγνωστικά

Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν, οι αξιόλογες τιμές στα προγνωστικά σπανίζουν, καθώς σε πολλές περιπτώσεις, το κίνητρο είναι αυτό που… παίζει μπάλα και στα σετ. Το ζητούμενο προφανώς είναι να βρούμε σημεία που το «θέλω» της εκάστοτε ομάδας, εναρμονίζεται με το «μπορώ», αλλά σε μια δίκαιη τιμή.

Προγνωστικά Super League: Μία απ’ τις τελευταίες ζαριές

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός, συγκρούονται στους «Ζωσιμάδες», σε ένα ματς ζωτικής σημασίας για τα «καναρίνια». Τρεις αγωνιστικές πριν απ’ το φινάλε και των play out, κι ακόμα ψάχνουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη. Τραγική η εν λόγω συγκομιδή, μόλις έξι βαθμούς (με έξι ισοπαλίες) έχουν καταφέρει να μαζέψουν μακριά από το Αγρίνιο, ενώ στο ενεργητικό τους «γράφουν» τέσσερα γκολ. Έρχονται από νίκη-οξυγόνο κόντρα στον Απόλλωνα, που τους κρατά ζωντανούς.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ είναι αδιάφορος βαθμολογικά και το μυαλό όλων τρέχει εδώ και καιρό, στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Γιαννίκης θα προχωρήσει σε εκτενές rotation, θέλοντας έτσι να προστατέψει παίκτες από τυχόν τραυματισμούς και τιμωρίες.

Υπό κανονικές συνθήκες, θα ήταν ένα διπλό που θα «έπαιζε» άνω του 4.00. Κανονικές συνθήκες όμως δεν υπάρχουν, κι έτσι δέχομαι το συμβιβασμό στο 2.80, κρατώντας το για τα προγνωστικά, με την απαραίτητη κάλυψη στην ισοπαλία, λόγω της εκτός έδρας παρουσίας των Αγρινιωτών (1.90).

Στη μάχη της τετράδας

Ντέρμπι στο Λονδίνο, ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τσέλσι. Μεταμορφωμένα τα «σφυριά» μετά το δανεισμό του Λίνγκαρντ, ο οποίος έχει αναγεννηθεί υπό τις οδηγίες του Μόγιες. Πραγματοποιούν την καλύτερη σεζόν εδώ και πολλά χρόνια, και προσπαθούν να «χωθούν» στην τετράδα. Αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο, και τα ματς με πλούσιο σκοράρισμα.

Η Τσέλσι έχει αναμορφωθεί με τον Τούχελ στον πάγκο, πέρασε το υψηλό εμπόδιο της Σίτι στα ημιτελικά του κυπέλλου, σφραγίζοντας έτσι τη θέση της στον τελικό. Στο πρωτάθλημα, ισόβαθμη της Γουέστ Χαμ στην τέταρτη θέση, ενώ ακολουθεί το πρώτο ματς με τη Ρέαλ για το Champions League, και ίσως ο Γερμανός τεχνικός ανακατέψει αρκετά την τράπουλα προκειμένου να δώσει ανάσες.

Περνώντας στα προγνωστικά, σε σημείο έρχεται… ό,τι θέλετε. Όλα μέσα είναι. Ωστόσο, το αμφίτερμα στο 1.87 θεωρώ πως είναι αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα του αγώνα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
15:00
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός
2 dnb
1.90
Δυάδα απόδοσης 3.55
15:00
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός
2 dnb
1.90
19:30
Γουέστ Χαμ – Τσέλσι
Goal/goal
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις