Θα βολευτούν στο 4.20

Προγνωστικά

Χαβ ε νάις ντέι φίλοι μου του koubanezos.gr. Σας πληρώσαμε και με το παραπάνω μέσα στην εβδομάδα με το χηνάριον της Τσέλσι με την Μπράιτον. Να μην έχετε παράπονο, συνεχίζουμε σήμερα Σάββατο με νέα προγνωστικά.

Φίρστλι φρομ Σαταρντέι, στο Τζέρμανι και πιο συγκεκριμένα στο Βόλφσμπουργκ, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Μπορούσια του Ντόρτμουντ. Μεγάλη μάχη, με τους γηπεδούχους στην τρίτη θέση και στο +5 από τους πέμπτους φιλοξενούμενους.

Σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ τα λυκάκια. Εχασαν το αήττητο του χόουμ τους το περασμένο Σάββατο από την Μπάγερν με 3-2, αλλά επέστρεψαν στις νίκες την Τετάρτη, περνώντας από την Στουτγκάρδη με 3-1. Σε καλή πορεία γενικώς, αποτέλεσαν και παραμένουν δυνατός αντίπαλος για όλους.

Το αγουέι τιμ κυνηγάει την τετράδα και το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Προέρχεται από νίκη επί της Ουνιόν φρομ Μπερλίν με 2-0. Ολα της τα όπλα δηλώνουν παρών, θα δώσει τα πάντα ατ δε λαστ φορ γκέιμς για ένα εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βολεύονται με το 1Χ οι γηπεδούχοι, μαστ γουίν γκέιμ φορ Ντόρτμουντ, για να παραμείνει ζωντανή για την τετράδα και το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστικά ευκολία, χηνάριον με γκολ στο 4.20 βλέπω εγώ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:30
Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ
Χ & goal/goal
4.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις