Τα τρίποντα του Ντέιβις και του Μπράουν

Προγνωστικά

Η εβδομάδα στην Ευρωλίγκα κλείνει με προγνωστικά στους δύο δεύτερους αγώνες σε Μόσχα και Βαρκελώνη, με τη μεν ΤΣΣΚΑ να είναι φαβορί κόντρα στη δίχως προπονητή και αποδεκατισμένη Φενέρ, τη δε Μπαρτσελόνα να μην έχει περιθώριο νέας γκέλας απέναντι στη Ζενίτ.

Από το ματς της Βαρκελώνης μου γυάλισε μία απόδοση και θα την τιμήσω. Αυτό το 2.60 στο over 0,5 τρίποντο εκτελεσμένο από τον Αμερικανό ψηλό Μπράντον Ντέιβις. Ναι, πρόκειται για έναν σέντερ, πλην όμως στο πρώτο ματς είχε 2/2 που σημαίνει ότι έχει εμπιστοσύνη στο χέρι του και πως η αντίπαλη άμυνα του το δίνει. Ο Ντέιβις βγαίνει συχνά εκτός ρακέτας για να ανοίξει χώρο στον Μίροτιτς και θα το πράξει ξανά απέναντι σε δύο σκληρούς αμυντικούς ρακέτας της Ζενίτ τους Μπλακ και Πόιθρες. Μία φορά να σουτάρει για τρεις σε όλο το ματς και… ταμείο.

Όσο για την επιλογή της Tipster’s League θα ποντάρω επίσης στα εκτελεσμένα τρίποντα του Αμερικανού γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Λορένζο Μπράουν και στο under 3,5 εκτελεσμένα. Ο Μπράουν είναι παίκτης που δεν στηρίζεται στο τρίποντό του αφού είναι πολύ καλύτερος στο λεγόμενο mid range σουτ. Στο 1ο ματς είχε 1/3 ευστοχώντας μάλιστα σε ένα ματά από καιρό. Σημειώστε όμως ότι στους 6 τελευταίους αγώνες έχει σουτάρει πέντε φορές δύο τρίποντα και μία τρία (άρα 6/6 under) και ομοίως στα 11 τελευταία ματς μόνο μία σούταρε πάνω από 3,5. Οπότε αξίζει το under στο 1.75.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ζενίτ
Μ.Ντέιβις over 0,5 εκτελεσμένο τρίποντο
2.65
Μονό
20:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
Λ.Μπράουν under 3,5 εκτελεσμένα τρίποντα
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις