Λύση στο σταυρόλεξο το 2.05

Λύση στο σταυρόλεξο το 2.05

Το πρόγραμμα της Κυριακής είναι γεμάτο, στο Νησί έχει δυνατές αναμετρήσεις, οι οποίες δεν με ενθουσιάζουν βέβαια και για ιδιαίτερο ποντάρισμα. Θα σταθώ λοιπόν σ’ αυτό που μου έκλεισε το μάτι από την πρώτη στιγμή.

Στην Championship η Νότιγχαμ Φόρεστ κοντράρεται εντός με τη Χάντερσφιλντ. Η Φόρεστ πριν το lockdown μόνο μάτια δεν έβγαζε, αλλά παρέμενε σε τροχιά playoffs ανόδου. Στο πρώτο ματς με την επιστροφή έμεινε στο 1-1 με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ εκτός. Εφτασε πολύ κοντά στο τρίποντο, αλλά δέχτηκε το γκολ στα χασομέρια. So close λοιπόν. Γενικά πάντως κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Στον αντίποδα ακόμα χειρότερη η Χάντερσφιλντ, σε μια σεζόν έτσι και αλλιώς που δεν της πάει καλά. Εχασε με κάτω τα χέρια από τη Γουίγκαν 2-0. Περιμένω πάντως κάτι καλύτερο από μέρους της, αφού ο Κόουλι δεν είναι κανένας χθεσινός προπονητής, ξέρει να…τσιτώνει τους παίκτες του.

Αμφότερες παίζουν σφιχτά, τα σκορ τους δεν ξεφεύγουν, ενώ η Φόρεστ επιθετικά είναι κάπως νωχελική και θα το πάει στην υπομονή. Η Χάντερσφιλντ από την άλλη πλευρά μαζεύεται, ενώ σκοράρει πολύ δύσκολα σε πολλά ματς κατά τη διάρκεια της σεζόν, ειδικά κόντρα σε ποιοτικές ομάδες. Υπουλο ματς, φαίνεται εκ πρώτης όψεως κλειστό, περιμένω συντηρητική προσέγγιση και να ρισκάρουν στο β’ μέρος περισσότερο. Πιθανό το ενδεχόμενο να έχουμε περισσότερα γκολ στο β’ μέρος λοιπόν.

Μονό
16:15 Νότιγχαμ Φόρεστ – Χάντερσφιλντ: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο (2.05)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις